PRIPOROČAMO: Zbirka izbranih čajev je prijazno in toplo darilo.   Preveri zdaj!

Stari most

Narava dobrega počutja

 • Pravi čaj, tradicija in zdravje

  Pravi čaj, tradicija in zdravje

  Pravi čaj, tradicija in zdravje V naših krajih čaj še vedno pijemo, ko smo bolni ali ko je mraz. Verjetno zato, ker pri nas beseda čaj označuje predvsem poparke iz zelišč, ..

  Preberi vse
 • Palačinke iz zelene ajde

  Palačinke iz zelene ajde

  Recept za brezglutenske, veganske palačinke Za cca 6 palačink potrebujes: ?250g zelene ajde ?1 žlica sladila po želji ?Ščepec cimeta, vanilije in kurkume ?2dl vode (oz. tol..

  Preberi vse
 • Vse v en lonec

  Vse v en lonec

  Enolončnice so vedno dobra ideja. So odličen vir energije, predvsem če v njih bogato uporabljamo rastlinske proteine iz stročnic in žit. Dobra stran je tudi, da jo lahko skuha..

  Preberi vse
 • Utrujeni?

  Utrujeni?

  Utrujenost je ena bolj pogostih besed v besednjaku modernega časa. Zakaj je tako nima smisla ponavljati, bolj pomembno je, kako si lahko pomagamo. Poleg stimulansov na podlagi kof..

  Preberi vse
 • Moč vitamina D

  Moč vitamina D

  Dolgo je trajalo, da smo v naši ekipici sprejele D vitamin med osnovni arzenal vsakodnevne prehrane (poleg začimb, C vitamina in probiotikov). Glede na to, da bolniških skor..

  Preberi vse

6 artiklov

sofinanciranje Republika Slovenija in Evropska unija

Naložbo izdelave spletne trgovine sofinancirata Republika Slovenija in Evropska unija iz Evropskega sklada za regionalni razvoj. Sofinanciranje je bilo pridobljeno preko Vavčerja za digitalni marketing.