PRIPOROČAMO: Zbirka izbranih čajev je prijazno in toplo darilo.   Preveri zdaj!

Palačinke iz zelene ajde

Recept za brezglutenske, veganske palačinke

Za cca 6 palačink potrebujes:
?250g zelene ajde
?1 žlica sladila po želji
?Ščepec cimeta, vanilije in kurkume
?2dl vode (oz. toliko kolikor potrebuješ za pravo teksturo)

Ajdo namakaš v vodi za najmanj 1 uro. Odcediš in dobro spereš, da ni več sluzi. Vse vržeš v blender in zmiksaš dokler ne dobiš malo bolj gosto zmes kot za navadne palačinke.
Na segreto ponev vliješ zajemalko mase in počakaš toliko časa, da se robovi sami odlepijo. Ko popečeš še na drugi strani, jo položiš na krožnik in pokriješ (to je nujno, da palačinka rata mehka!). To je to! .
Namaz izbereš po želji. Jaz jih zelo rada namažem z čokoladno-lešnikovim namazom ali jagodno marmelado. ?

Če se sprašuješ kje najti zeleno ajdo ??
Če imaš soseda kmeta, ki jo prideluje jo kupi pri njemu, imamo jo pa tudi pri nas v trgovini. ?

#podpiramoslovensko
#lokalno #noglutennoproblem #brezglutensko #ekološko #receptzasrečo ##jagodeinčokolada #bestcombination #pancakerecipe

sofinanciranje Republika Slovenija in Evropska unija

Naložbo izdelave spletne trgovine sofinancirata Republika Slovenija in Evropska unija iz Evropskega sklada za regionalni razvoj. Sofinanciranje je bilo pridobljeno preko Vavčerja za digitalni marketing.

Pozdravljeni in dobrodošli na spletnem portalu Stari most.
Portal in trgovina sta še v nastajanju. Dnevno dodajamo izdelke, vpise in vsebine. Na zalogi imamo poleg čajev še dodatke k prehrani, prehrano, eterična olja, naravno kozmetiko, ...

Več o nas in naši ponudbi lahko preberete tukaj.

Lahko nas za vse dodatne informacije tudi pokličete na 051 245 383 (vsak delovnik med 9.00 - 19.00 ter ob sobotah med 9.00 - 13.00)

Če želite, da vas o novostih, aktualnih vsebinah in posebnih ponudbah obveščamo tudi po e-pošti, pa vpišite svoje e-naslov spodaj.

Pravilnik o zasebnost: prijava na e-novice

Z vpisom svojega elektronskega naslova se prijavljate na e-novice, s katerimi vas bo podjetje STARI MOST d.o.o. obveščalo o novostih v ponudbi na spletu in v trgovini, o marketinških aktivnostih in drugih promocijah.

S prijavo na e-novice se vpišete tudi v bazo prejemnikov ugodnosti , ki jih STARI MOST d.o.o. nudi svojim uporabnikom.

Za prijavo na e-novice STARI MOST d.o.o. zbira sledeče podatke: e-naslov, IP, v primeru, da se prijavite kot registrirani član, pa tudi ime in priimek, naslov in telefon.

Po poslanem obrazcu z elektronskim naslovom boste na navedeni naslov prejeli potrditveno sporočilo – s potrditvijo tega boste do preklica prijavljeni na e-novice STARI MOST d.o.o. (t. i. opt-in odobritev). Kadarkoli lahko pisno ali s klikom na gumb Odjava v e-novicah zahtevate, da upravljavec osebnih podatkov trajno ali začasno preneha uporabljati vaše osebne podatke za namene neposrednega trženja. Vaši zahtevi bo ugodeno v 15 dneh od dneva prejema zahteve, kot predpisuje zakon. Zahtevate lahko tudi prenos ali seznanitev s podatki.

Upravljavec STARI MOST d.o.o. se zavezuje, da bo podatke skrbno varoval skladno z zakonodajo, ki ureja varovanje osebnih podatkov.

Pošiljatelj e-novic in upravljavec vaših osebnih podatkov je: STARI MOST d.o.o., Glavni trg 17, 8000 Novo mesto

Preverite tudi celotni Pravilnik o zasebnosti