PRIPOROČAMO: Zbirka izbranih čajev je prijazno in toplo darilo.   Preveri zdaj!

ČAJ ZA DOBRO JUTRO

Čaj za dobro jutro uporabljamo zoper bronhialne astme pri otrocih in starejših ter za krepitev dihalnega sistema. Priporočljiva je predvsem v času, ko se prične pojavljati megla, velike spremembe temperatur in mraz. Priporočljiva je pri začetnih virozah, gripi, angini, prehladu in zoper kašelj. Blago pospešuje odvajanje vode, čisti kri in ugodno vpliva  na prebavni trak in jetra, predvsem pa lahko služi tudi kot dober jutranji napitek.

9,95 €
Postavite vprašanje o artiklu

Zeliščno mešanico uporabljamo zoper bronhialne astme pri otrocih in starejših ter za krepitev dihalnega sistema. Priporočljiva je predvsem v času, ko se prične pojavljati megla, velike spremembe temperatur in mraz. Priporočljiva je pri začetnih virozah, gripi, angini, prehladu in zoper kašelj. Blago pospešuje odvajanje vode, čisti kri in ugodno vpliva  na prebavni trak in jetra, predvsem pa lahko služi tudi kot dober jutranji napitek.

Vsebina: 30g (količina zadostuje za pripravo 40 skodelic čaja).

mešanica zelišč

Mnenja strank

Napiši mnenje

Napišite svoj komentar

Kako si ocenil ta artikel? *

  1 točka 2 točki 3 točke 4 točke 5 točke
Ocena
  1. Bodite prvi in ocenite ta artikel

Pogoji in stroški dostave veljajo samo znotraj Republike Slovenije.

DOSTAVA

Storitev dostave opravlja Pošta Slovenije

Pri na nakupu nad 60,00 € je dostava brezplačna, pri nakupu do 60,00 € je cena pakiranja in dostave 3,50 €.

V primeru osebnega prevzema na Glavnem trgu 16, Novo mesto, stroškov prevzema ni.

 V primeru naročila samo virtualnega e-izdelka oz. e-izdelkov se strošek dostave ne obračuna.

Za potrebe dostave in obveščanja o dostavi mora kupec pri nakupu navesti svoje popolne podatke (ime, priimek, ulico in hišno številko, kraj in poštno številko), telefonsko številko in email. Podatki ne bodo uporabljeni v druge namene, razen dostave, v kolikor kupec ne poda izrecne privolitve.

Naročene pošiljke se oddajo isti ali naslednji delovni dan po izvedenem naročilu. V primeru, da artikla ni na zalogi je kupec obveščen o predvidenem roku dostave in lahko odstopi od naročila. Pošiljke so dostavljene v enem do treh delovnih dni od naročila.

V primeru vprašanj, pritožb in poizvedb nam pišite na info@starimost.si. Ali nas pokličite na 051 245 383 vsak delovnik med 10.00 – 18.00.

NAČINI PLAČILA

Spletna trgovina omogoča naslednje načine plačila:

 * z gotovino ob prevzemu preko Pošte Slovenije,

* po predračunu (UPN nalogu) na račun podjetja (SI56 6100 0000 3478 670, DELAVSKA HRANILNICA d.d. LJUBLJANA),

* s Paypalom na račun podjetja,

* s plačilno oziroma kreditno kartico (Mastercard, Visa, Visa Electron, BA Maestro) preko preko aplikacije Paywiser – Cebasek Denmark IVS, CVR-nr: 36725168, Industriomradet 107, 8732 Hovedgard, Danska.

 

Na prevzemnem mestu Čajarna in delikatesa Stari most, Glavni trg 17, Novo mesto je možno plačilo z gotovino ali s plačilno oziroma kreditno kartico (Mastercard, Visa, Visa Electron, BA Maestro).

 

sofinanciranje Republika Slovenija in Evropska unija

Naložbo izdelave spletne trgovine sofinancirata Republika Slovenija in Evropska unija iz Evropskega sklada za regionalni razvoj. Sofinanciranje je bilo pridobljeno preko Vavčerja za digitalni marketing.