PRIPOROČAMO: Zbirka izbranih čajev je prijazno in toplo darilo.   Preveri zdaj!

Stari most

Stari most stoji za prijaznost do človeka in narave, za pristnost, za tradicionalna znanja in za povezovanje na ravni lokalne skupnosti.​

Želimo spodbujati prijazno ravnanje s samim seboj in okoljem, v katerem živimo in prispevati k prebujenju zavesti človeka o samem sebi, kot delu skupnost in kot delu narave. 

Prebujen človek je zdrav človek, ki uživa le tisto, kar potrebuje, toliko kot potrebuje, v merah trajnostne naravnanosti. Prebujen človek ceni pristnost in varnost, ki mu jo zagotavlja povezanost in zdravo okolje, v katerem biva. Varnost, ki izhaja iz znanja in védenja, kdo je, kje živi ter pristne bližine sočloveka.

Tako imamo poleg spletne trgovine na Glavnem trgu 16 v Novem mestu od leta 2006 tudi fizično trgovino, kjer ponujamo širši nabor izdelkov ter strokoven nasvet ob nakupu. Vsaki stranki se posvetimo in svetujemo najboljše zanjo na podlagi znanja, izkušenj in povratnih informacij strank. Že 14 let.

Delovnik fizične trgovine je ob delovnikih od 9.00 - 19.00, ob sobotah pa 9.00 - 13.00.

Veseli bomo vašega obiska. 

 

         

   

      

sofinanciranje Republika Slovenija in Evropska unija

Naložbo izdelave spletne trgovine sofinancirata Republika Slovenija in Evropska unija iz Evropskega sklada za regionalni razvoj. Sofinanciranje je bilo pridobljeno preko Vavčerja za digitalni marketing.