PRIPOROČAMO: Zbirka izbranih čajev je prijazno in toplo darilo.   Preveri zdaj!

Stari most

Stari most stoji za prijaznost do človeka in narave, za pristnost, za tradicionalna znanja in za povezovanje na ravni lokalne skupnosti.​

Želimo spodbujati prijazno ravnanje s samim seboj in okoljem, v katerem živimo in prispevati k prebujenju zavesti človeka o samem sebi, kot delu skupnost in kot delu narave. 

Prebujen človek je zdrav človek, ki uživa le tisto, kar potrebuje, toliko kot potrebuje, v merah trajnostne naravnanosti. Prebujen človek ceni pristnost in varnost, ki mu jo zagotavlja povezanost in zdravo okolje, v katerem biva. Varnost, ki izhaja iz znanja in védenja, kdo je, kje živi ter pristne bližine sočloveka.

Tako imamo poleg spletne trgovine na Glavnem trgu 16 v Novem mestu od leta 2006 tudi fizično trgovino, kjer ponujamo širši nabor izdelkov ter strokoven nasvet ob nakupu. Vsaki stranki se posvetimo in svetujemo najboljše zanjo na podlagi znanja, izkušenj in povratnih informacij strank. Že 14 let.

Delovnik fizične trgovine je ob delovnikih od 9.00 - 19.00, ob sobotah pa 9.00 - 13.00.

Veseli bomo vašega obiska. 

 

         

   

      

sofinanciranje Republika Slovenija in Evropska unija

Naložbo izdelave spletne trgovine sofinancirata Republika Slovenija in Evropska unija iz Evropskega sklada za regionalni razvoj. Sofinanciranje je bilo pridobljeno preko Vavčerja za digitalni marketing.

Pozdravljeni in dobrodošli na spletnem portalu Stari most.
Portal in trgovina sta še v nastajanju. Dnevno dodajamo izdelke, vpise in vsebine. Na zalogi imamo poleg čajev še dodatke k prehrani, prehrano, eterična olja, naravno kozmetiko, ...

Več o nas in naši ponudbi lahko preberete tukaj.

Lahko nas za vse dodatne informacije tudi pokličete na 051 245 383 (vsak delovnik med 9.00 - 19.00 ter ob sobotah med 9.00 - 13.00)

Če želite, da vas o novostih, aktualnih vsebinah in posebnih ponudbah obveščamo tudi po e-pošti, pa vpišite svoje e-naslov spodaj.

Pravilnik o zasebnost: prijava na e-novice

Z vpisom svojega elektronskega naslova se prijavljate na e-novice, s katerimi vas bo podjetje STARI MOST d.o.o. obveščalo o novostih v ponudbi na spletu in v trgovini, o marketinških aktivnostih in drugih promocijah.

S prijavo na e-novice se vpišete tudi v bazo prejemnikov ugodnosti , ki jih STARI MOST d.o.o. nudi svojim uporabnikom.

Za prijavo na e-novice STARI MOST d.o.o. zbira sledeče podatke: e-naslov, IP, v primeru, da se prijavite kot registrirani član, pa tudi ime in priimek, naslov in telefon.

Po poslanem obrazcu z elektronskim naslovom boste na navedeni naslov prejeli potrditveno sporočilo – s potrditvijo tega boste do preklica prijavljeni na e-novice STARI MOST d.o.o. (t. i. opt-in odobritev). Kadarkoli lahko pisno ali s klikom na gumb Odjava v e-novicah zahtevate, da upravljavec osebnih podatkov trajno ali začasno preneha uporabljati vaše osebne podatke za namene neposrednega trženja. Vaši zahtevi bo ugodeno v 15 dneh od dneva prejema zahteve, kot predpisuje zakon. Zahtevate lahko tudi prenos ali seznanitev s podatki.

Upravljavec STARI MOST d.o.o. se zavezuje, da bo podatke skrbno varoval skladno z zakonodajo, ki ureja varovanje osebnih podatkov.

Pošiljatelj e-novic in upravljavec vaših osebnih podatkov je: STARI MOST d.o.o., Glavni trg 17, 8000 Novo mesto

Preverite tudi celotni Pravilnik o zasebnosti