PRIPOROČAMO: Zbirka izbranih čajev je prijazno in toplo darilo.   Preveri zdaj!

Mešanice zelišč

Zeliščne mešanice primerne za vsakodnevno uporabo. Pripravimo jih lahko en lonček ali cel čajnik. Pijemo lahko tople ali mlačne.
Lepota pitja čaja je v tem, da ga lahko pijemo ob kateremkoli delu dneva, pri kakršnikoli temperaturi. Najbolje sobni. Tak najbolj odžeja in nikoli ni sparjen

Priprava:
eno čajno žličko zelišč prelijemo z 2,5 dcl vrele vode, pokrijemo in pustimo do deset minut. Precedimo in pijemo po požirkih.

Padajoče
  • 33 ROŽIC, ZELIŠČNI ČAJ
    Domača zeliščna mešanica z okusom in vonjem planin. Sestavljen iz rožic, ki jih naberemo v naravi in pridelamo doma na vrtu. Pijemo ga za dobro počutje in sprostitev. Obogatite ga lahko z različnimi sladili.
  • ČAJ ZA SREČO, ZELIŠČNI ČAJ
    Čajna mešanica sprošča celo telo in ugodno deluje na naše počutje. Ne pozabite si pripraviti skodelico tega čaja ob različnih glavobolih (migrena), nervozi, stiski, nespečnosti, prehodnih bolečinah v trebuhu. Sicer pa je to čaj za katerokoli priložnost, predvsem za tiste, ki se radi razvajajo z dobro skodelico vročega čaja.
Padajoče

sofinanciranje Republika Slovenija in Evropska unija

Naložbo izdelave spletne trgovine sofinancirata Republika Slovenija in Evropska unija iz Evropskega sklada za regionalni razvoj. Sofinanciranje je bilo pridobljeno preko Vavčerja za digitalni marketing.

Pozdravljeni in dobrodošli na spletnem portalu Stari most.
Portal in trgovina sta še v nastajanju. Dnevno dodajamo izdelke, vpise in vsebine. Na zalogi imamo poleg čajev še dodatke k prehrani, prehrano, eterična olja, naravno kozmetiko, ...

Več o nas in naši ponudbi lahko preberete tukaj.

Lahko nas za vse dodatne informacije tudi pokličete na 051 245 383 (vsak delovnik med 9.00 - 19.00 ter ob sobotah med 9.00 - 13.00)

Če želite, da vas o novostih, aktualnih vsebinah in posebnih ponudbah obveščamo tudi po e-pošti, pa vpišite svoje e-naslov spodaj.

Pravilnik o zasebnost: prijava na e-novice

Z vpisom svojega elektronskega naslova se prijavljate na e-novice, s katerimi vas bo podjetje STARI MOST d.o.o. obveščalo o novostih v ponudbi na spletu in v trgovini, o marketinških aktivnostih in drugih promocijah.

S prijavo na e-novice se vpišete tudi v bazo prejemnikov ugodnosti , ki jih STARI MOST d.o.o. nudi svojim uporabnikom.

Za prijavo na e-novice STARI MOST d.o.o. zbira sledeče podatke: e-naslov, IP, v primeru, da se prijavite kot registrirani član, pa tudi ime in priimek, naslov in telefon.

Po poslanem obrazcu z elektronskim naslovom boste na navedeni naslov prejeli potrditveno sporočilo – s potrditvijo tega boste do preklica prijavljeni na e-novice STARI MOST d.o.o. (t. i. opt-in odobritev). Kadarkoli lahko pisno ali s klikom na gumb Odjava v e-novicah zahtevate, da upravljavec osebnih podatkov trajno ali začasno preneha uporabljati vaše osebne podatke za namene neposrednega trženja. Vaši zahtevi bo ugodeno v 15 dneh od dneva prejema zahteve, kot predpisuje zakon. Zahtevate lahko tudi prenos ali seznanitev s podatki.

Upravljavec STARI MOST d.o.o. se zavezuje, da bo podatke skrbno varoval skladno z zakonodajo, ki ureja varovanje osebnih podatkov.

Pošiljatelj e-novic in upravljavec vaših osebnih podatkov je: STARI MOST d.o.o., Glavni trg 17, 8000 Novo mesto

Preverite tudi celotni Pravilnik o zasebnosti