PRIPOROČAMO: Zbirka izbranih čajev je prijazno in toplo darilo.   Preveri zdaj!

Prigrizki sladki in slani

Padajoče
Stran:
  1. 1
  2. 2
  • Presna čokolada z lešnikovo kremo, ekološka, Cacao Crudo, 50g
    Za najmehkejšo in najbolj nežno presno čokolado Cacao Crudo uporabljajo pražene lešnike “Tonda Gentile Romana”, ki jih zmeljejo v fino pasto in dodajo dve preprosti sestavini: kakavovo pasto in kokosov nektar. Visok delež lešnikov in najkakovostnejšega kakava Criollo zagotavlja mehko in nežno čokolado, ki se kar topi v ustih. Vsebuje ekološka nepražena Criollo kakavova zrna, min. 65% kakava. Čokolada vsebuje visok delež magnezija, 165 mg na 100 g čokolade.
  • Presna ploščica figa, lešnik, pomarančna lupinica, ekološka, Cacao Crudo, 28g
    Fige in lešniki so predelani presno v popolno ploščico, v kateri dodatek pomarančne lupinice razblini dolgočasno vsakdanjost. Temna 80% čokolada iz najkakovostnejšega kakava Criollo poveže vse sestavine v popolno harmonijo. Okusen prigrizek, primeren za vsakodnevno uživanje!
  • Presna ploščica marelica, mandelj, pomarančna lupinica, ekološka, Cacao Crudo, 28g
    V tej presni ploščici so združene suhe marelice s sladkostjo in polno aromo sicilijanskih mandljev. Pomarančna lupinica doda svežo, citrusno noto, vsi okusi pa so zaokroženi z okusno temno 80% presno čokolado. Uravnotežen in okusen prigrizek!
  • Presni nugat (toroni) lešnik, ekološki, Cacao Crudo, 200g
    Bio presni lešnikov nugat (toroni) - hrustljavi nepraženi celi lešniki, popolnoma obdani s surovo lešnikovo pasto, pomešani s finim kakavom enega porekla iz Peruja in sokom kokosovih cvetov. Začutili boste lešnike in zelo nežen, kremast nugat s pravim okusom čokolade. Uporabljena je avtohtona vrsta ekološkega kakava (Criollo), ki vsebuje visok delež magnezija, 145 mg na 100 g čokolade. Sestavljen je samo iz 3 sestavin: poleg kakava in lešnikov vsebuje še ekološki kokosov nektar, ki ima nizek GI-35.
  • Presni nugat (toroni) mandelj, ekološki, Cacao Crudo, 200g
    Bio presni mandljev nugat (toroni) - hrustljavi nepraženi celi mandlji, popolnoma obdani s surovo mandljevo pasto, pomešani s finim kakavom enega porekla iz Peruja in sokom kokosovih cvetov. Začutili boste mandlje iz Sicilije in zelo nežen, kremast nugat s pravim okusom čokolade. Uporabljena je avtohtona vrsta ekološkega kakava (Criollo), ki vsebuje visok delež magnezija, 145 mg na 100 g čokolade. Sestavljen je samo iz 3 sestavin: poleg kakava in mandljev vsebuje še ekološki kokosov nektar, ki ima nizek GI-35.
  • Mehki bonboni banana, ekološki, Super Fudgio, 150g
    Mehki bonboni z okusom banane so ekološkega izvora, brez umetnih dodatkov. Pri izdelavi sladkarij je pomembno dejstvo, da podjetje izbira surovine, ki prihajajo izključno iz certificiranih ekoloških kmetij, s čimer zagotavlja tudi njihov blagodejni učinek na telo. S kokosovim sladkorjem, kateri ima med vsemi vrstami naravnega sladkorja največ mineralov in vitaminov. Brez mleka in mlečnih izdelkov.
  • Panna cotta, ekološka, Byodo, 36g
    Panna Cotta je tipična italijanska sladica in dobesedno pomeni "kuhana smetana". Sladico preprosto priravite po navodilu, pustite, da se ohladi in uživajte v fini kremasti strukturi.§Brez glutena, brez želatine, s pravo burbonsko vaniljo.
Padajoče
Stran:
  1. 1
  2. 2

sofinanciranje Republika Slovenija in Evropska unija

Naložbo izdelave spletne trgovine sofinancirata Republika Slovenija in Evropska unija iz Evropskega sklada za regionalni razvoj. Sofinanciranje je bilo pridobljeno preko Vavčerja za digitalni marketing.

Pozdravljeni in dobrodošli na spletnem portalu Stari most.
Portal in trgovina sta še v nastajanju. Dnevno dodajamo izdelke, vpise in vsebine. Na zalogi imamo poleg čajev še dodatke k prehrani, prehrano, eterična olja, naravno kozmetiko, ...

Več o nas in naši ponudbi lahko preberete tukaj.

Lahko nas za vse dodatne informacije tudi pokličete na 051 245 383 (vsak delovnik med 9.00 - 19.00 ter ob sobotah med 9.00 - 13.00)

Če želite, da vas o novostih, aktualnih vsebinah in posebnih ponudbah obveščamo tudi po e-pošti, pa vpišite svoje e-naslov spodaj.

Pravilnik o zasebnost: prijava na e-novice

Z vpisom svojega elektronskega naslova se prijavljate na e-novice, s katerimi vas bo podjetje STARI MOST d.o.o. obveščalo o novostih v ponudbi na spletu in v trgovini, o marketinških aktivnostih in drugih promocijah.

S prijavo na e-novice se vpišete tudi v bazo prejemnikov ugodnosti , ki jih STARI MOST d.o.o. nudi svojim uporabnikom.

Za prijavo na e-novice STARI MOST d.o.o. zbira sledeče podatke: e-naslov, IP, v primeru, da se prijavite kot registrirani član, pa tudi ime in priimek, naslov in telefon.

Po poslanem obrazcu z elektronskim naslovom boste na navedeni naslov prejeli potrditveno sporočilo – s potrditvijo tega boste do preklica prijavljeni na e-novice STARI MOST d.o.o. (t. i. opt-in odobritev). Kadarkoli lahko pisno ali s klikom na gumb Odjava v e-novicah zahtevate, da upravljavec osebnih podatkov trajno ali začasno preneha uporabljati vaše osebne podatke za namene neposrednega trženja. Vaši zahtevi bo ugodeno v 15 dneh od dneva prejema zahteve, kot predpisuje zakon. Zahtevate lahko tudi prenos ali seznanitev s podatki.

Upravljavec STARI MOST d.o.o. se zavezuje, da bo podatke skrbno varoval skladno z zakonodajo, ki ureja varovanje osebnih podatkov.

Pošiljatelj e-novic in upravljavec vaših osebnih podatkov je: STARI MOST d.o.o., Glavni trg 17, 8000 Novo mesto

Preverite tudi celotni Pravilnik o zasebnosti