PRIPOROČAMO: Zbirka izbranih čajev je prijazno in toplo darilo.   Preveri zdaj!

Umivanje in nega obraza

Padajoče
Stran:
  1. 1
  2. 2
  3. 3
  • Pomlajevalno vrtnično olje, ekološko, Florihana, 15g
    Kombinacija dveh vrtnic – olja šipkovih plodov in eteričnega olja damaščenske vrtnice (Rosa damascena & Rosa rubiginosa) – ustvarja božanski serum za obraz z izjemnim regenerativnim delovanjem.
  • Zobna pasta iz ameriškega slamnika, Echinacea, A.Vogel, 100g
    Zobna pasta iz ameriškega slamnika je namenjena naravni negi zob in občutljivih dlesni, ki so nagnjene k pogostejšim krvavitvam. Krepi čvrstost dlesni in ne škoduje sklenini.
  • Balzam za ustnice vanilija, SkinFairytale, 5ml
    Pozdravlja te naravni, koži prijazen, super negovalen in veganski balzam za ustnice na bazi kakavovega masla, olivnega olja, kokosovega olja, kandelila voska in vitamina E.
  • Balzam za ustnice lubenica, SkinFairytale, 5ml
    Pozdravlja te naravni, koži prijazen, super negovalen in veganski balzam za ustnice na bazi kakavovega masla, olivnega olja, kokosovega olja, kandelila voska in vitamina E.
  • Krema za obraz smilj, ekološka, Ghee kozmetika, 50ml
    Za opazno čvrstost in pomladitveni učinek. Smilj deluje proti gubam in regenerira utrujeno in zrelo kožo, izpostavljeno zunanjim in notranjim stresom. Vonj smilja ugodno deluje na naše emocije. Zaradi svojih regenerativnih lastnosti je smilj najbolj iskana rastlina v kozmetični industriji.Sončna moč, ki je shranjena v cvetovih smilja, otopli naša čustva. Vonj cvetov je močan, zemeljski, težko opisljiv – to je vonj vročega mediteranskega poletja. Krema je primerna zlasti za suho in zrelo kožo.Poleg oljnega izvlečka smilja in Zlatega Ghee-ja, so v kremi še druga prvovrstna BIO olja, kar še dodatno izboljšuje njene učinke: arganovo, olje mareličnih pečk, avokadovo, sezamovo in mandljevo.
  • Krema za obraz grozdna, ekološka, Ghee kozmetika, 50ml
    Za sijoč in zdrav videz kože. Primerno tudi za vegane.Olje grozdnih pešk kožo izdatno vlaži in spodbuja njeno delovanje, obnavljanje in prekrvavljenost. Bogato je z vitaminom E, flavonoidi in drugimi sestavinami, ki so močni antioksidanti in tako zavirajo nastanek gubic in prezgodnje staranje kože. V kombinaciji z vlažilno močjo hyaluronata kožo neguje, vlaži in tako ohranja mladostni videz. Bio grozdno kremo smo obogatili z arganovim, svetlinovim in avokadovim oljem ter dodatkom hialuronske kisline. Ker je izredno vlažilna, je primerna zlasti za kožo, ki potrebuje veliko vlage. Poleg olja grozdnih pešk so v kremi še druga prvovrstna BIO olja, kar še dodatno izboljšuje njene učinke: arganovo, avokadovo in svetlinovo.
  • Hyaluron, naravni vlažilni gel, Ghee kozmetika, 50ml
    HYALURON, NARAVNI VLAŽILNI GEL - za takojšnji »lifting« učinek.Izdatno regenerira in navlaži dehidrirano kožo na obrazu in dekolteju. Osnovna sestavina gela je hialuronska kislina, ki kot naravna sestavina človeškega telesa, povrne koži elastičnost in svežino. Po uporabi gela obraz naravnost zasije. Gel je primeren za vse tipe kože, predvsem za suho, občutljivo in od sonca utrujeno kožo.
  • Hyaluron Face Cream, Gaia naturelle, 50ml
    Naravna vlažilna krema za obraz Hyaluron Face Cream z naravnimi sestavinami na kožo deluje s pomlajevalnimi učinki. Gladi že nastale gubice in upočasnjuje pojav novih. Koži vrača vlažnost in jo naredi bolj elastično. Primerna je za vse tipe kože.Krema ima certifikat NARAVNA KOZMETIKA, ki dokazuje, da izdelek vsebuje minimalno 95 % naravnih sestavin.
  • Tamanu olje, ekološko, Etnobotanika, 25ml
    Tamanu olje ima sposobnost delovanja na zarodno plast kože, kjer nastajajo nove kožne celice. Pospešuje njihov nastanek in reprogramira njihov celični spomin. Uporaba olja je vsestranska in sicer:OBRAZ- močno pomlajevanje kože, proti gubam, proti vnetjem, dermatitis, luskavicaTELO- odrgnine, opekline, ureznine, post operativne rane, strije, dermatitisi, luskavica, piki insektovNOSEČNICE- proti strijamDOJENČKI- vnetje kože, piki insektov
  • Gama ognjičeva krema, Bio-Pharma, 50ml
    Gama ognjičeva krema preobčutljivo in iritirano kožo revitalizira ter ji povrne vitalnost, svežino in mladosten videz. Primerna je za nega kože na soncu (po sončenju), vetru, mrazu. Je optimalna naravna hranljiva esencialna linija šestih izbranih zelišč, vitaminov A, E, B5-Pantenol ter olja borage (vsebuje največ gama linolenske kisline, nenasičene maščobne kisline), ki jih potrebuje organizem za izgradnjo bioloških membran ter nastanek tkivnih hormonov.
  • Hidrolat žajbelj, ekološki, Etnobotanika, 500ml
    tonik za mastno lasiščeobrazni tonik v primeru mastne in aknaste kožetonik za telo (stimulira limfo in topi podkožno maščobo)vodica za ustno votlino (afte, karies, krvaveče dlesni, ženski hormoni)
  • Hidrolat rožmarin, ekološki, Etnobotanika, 500ml
    neguje lase in lasiščedeluje zelo osvežujoče in poživljajočeočisti in napne kožo ter spodbudi prekrvavitev kože, lasišča
  • Gua Sha – Face Lift Blade kamen
    Gua Sha (Face Lift Blade) – kamen za masažo za obrazni lifting.
  • Šipkovo olje – ekološko, hladno stisnjeno, Fushi, 100ml
    Ekološko šipkovo olje je lahko olje in je znano po svojem vlažilnem delovanju na kožo. Šipkovo olje se v kožo hitro absorbira in je ne masti. Olje lahko uporabite na koži samostojno, namesto kreme, ali pa ga vmešate v svojo najljubšo kremo, losijon ali masažno olje, da povečate njihove blagodejne učinke.
  • 100% Pure Vitamin C serum, 30ml
    Stabilen Vitamin C serum, z močnim delovanjem, spodbuja produkcijo kolagena pri vseh tipih kože, jo poživi, izenači ten in stimulira obnovo celic. Uporabite ga na predhodno očiščeni koži, pod kremo ali samostojno.
  • Krema za obraz vrtnica, ekološka, Ghee kozmetika, 50ml
    Hranilno vlažilna krema za obraz z dodatkom absoluta damaščanske vrtnice za božanski občutek ugodja. Absolut damaščanske vrtnice je eno najdragocenejših eteričnih olj v kozmetični industriji. Njen vonj pomirja in dviguje razpoloženje. Krema aktivira moč v utrujeni in zreli koži, saj jo regenerira in ohranja sijočo. Kombinacija eteričnega olja damaščanske vrtnice, z mlečno esenco kozjega ghee-ja ter arganovim, avokadovim in mareličnem oljem, je kraljevska lepotna terapija za vaš obraz. Upravičeno jo lahko imenujemo »kraljica med kremami«, z vonjem vrtnic. Krema naredi kožo mehko in ji daje svež videz že po parih nanosih. Uporabite jo lahko kot dnevno ali nočno kremo. Primerna je za suho in utrujeno kožo. Mlečna esenca kozjega mleka, uporabljena v naši kremi, je iz biološko kontrolirane in certificirane predelave. Kozji ghee ni alergen in je priporočljiv pri vseh dermatitisih. Je tudi naravno vlažilno sredstvo. Poleg esence kozjega mleka so v kremi še prvovrstna BIO olja, kar še dodatno izboljšuje njene učinke.
  • AtopicBalm, SkinFairytale, 50ml
    AtopicBalm je nežno mazilo, ki pomiri še tako občutljivo kožo. Je edinstvena mešanica masel in olj, ki se je v praksi izkazala za najmanj problematično. Primeren za občutljivo kožo otrok in odraslih. Vsebuje kar 20 % kalamina, ki je še posebej primeren za kožo nagnjeno k srbečici, alergijam, ekcemom, luskavici, rozacei in atopijskemu dermatitisu.
  • AtopicCream, SkinFairytale, 250ml
    AtopicCream je nežna krema, ki je primerna za vsak tip kože obraza in telesa. Je posebna mešanica naravnih sestavin, ki so se izkazale za najmanj dražilne. Primerna je za vsak tip kože obraza in telesa, še posebno pa za kožo nagnjeno k alergijam, ekcemom, psoriazi, rozacei in seveda atopičnem dermatitisu.
  • AtopicBalm, SkinFairytale, 250ml
    AtopicBalm je nežno mazilo, ki pomiri še tako občutljivo kožo. Je edinstvena mešanica masel in olj, ki se je v praksi izkazala za najmanj problematično. Primeren za občutljivo kožo otrok in odraslih. Vsebuje kar 20 % kalamina, ki je še posebej primeren za kožo nagnjeno k srbečici, alergijam, ekcemom, luskavici, rozacei in atopijskemu dermatitisu.
  • Ricinusovo olje, ekološko, deviško, Herbana, 200ml
    Ricinusovo olje je vsestransko, primerno za splošno nego in čiščenje kože. Blagodejno deluje na kožo in se uporablja za nego trepalnic in obrvi.
  • Neemovo olje, ekološko, hladno stiskano, Herbana, 200ml
    Neem olje je ayurvedsko rastlinsko olje, z znanimi ugodnimi učinki pri vzdrževanju naravnega ravnovesja. Pri novodobni aromaterapevtski uporabi je znan po učinku očiščevanja. Olje je naravno, ekološko pridelano ter hladno stisnjeno iz semen zimzelenega neemovega drevesa, po katerih ima tudi značilen vonj. Pogosto se uporablja za izdelavo krem, mazil, balzamov, šamponov, losjonov, mil in zobnih past, saj je znano, da odpravlja mnogo drobnih težav. Odlično deluje tudi kot šampon za domače živali.
  • Ricinusovo olje, ekološko, Pukka, 250ml
    Vlažilno in negovalno, ekološko hladno stiskano ricinusovo masažno olje, prehranske kakovosti. Ricinusovo olje, pridobljeno iz semen ricinusa, je primerno za masažo sklepov mišic in trebuha, za nego mastne kože z aknami ter za zmanjševanje gubic in podočnjakov na obrazu. Ricinusovo olje pospešuje tudi rast las, trepalnic in obrvi. Ogrevalni, vlažilni in pomirjevalni učinki nudijo idealno pomoč pri vseh vrstah zaprtja in dražeče izsušenosti. Ugodno vpliva tudi na lajšanje težav z bolečinami in zatekanjem.
  • ZincBalm, SkinFairytale, 50ml
    ZincBalm je univerzalno mazilo, ki suši, pomiri in obnavlja. Primeren je za občutljivo kožo dojenčkov, otrok in odraslih. Vsebuje kar 20 % cinkovega oksida, ki je še posebej primeren za kožo nagnjeno k aknam, atopijskemu dermatitisu, alergijam, srbečici ali rdečici ter koži pod plenico. Ne vsebuje znanih alergenov.
  • SosBalm, SkinFairytale, 50ml
    SosBalm je mazilo, ki je ˝prva pomoč˝ pri kožnih spremembah. Gre za naravno mešanico masel, rastlinskih olj ter eteričnih olj. Izdelek je še posebej primeren za suho, razpokano kožo in blažje kožne spremembe. SosBalm vam lahko služi kot mazilo za prvo pomoč v vaši domači lekarni.
Padajoče
Stran:
  1. 1
  2. 2
  3. 3

sofinanciranje Republika Slovenija in Evropska unija

Naložbo izdelave spletne trgovine sofinancirata Republika Slovenija in Evropska unija iz Evropskega sklada za regionalni razvoj. Sofinanciranje je bilo pridobljeno preko Vavčerja za digitalni marketing.

Pozdravljeni in dobrodošli na spletnem portalu Stari most.
Portal in trgovina sta še v nastajanju. Dnevno dodajamo izdelke, vpise in vsebine. Na zalogi imamo poleg čajev še dodatke k prehrani, prehrano, eterična olja, naravno kozmetiko, ...

Več o nas in naši ponudbi lahko preberete tukaj.

Lahko nas za vse dodatne informacije tudi pokličete na 051 245 383 (vsak delovnik med 9.00 - 19.00 ter ob sobotah med 9.00 - 13.00)

Če želite, da vas o novostih, aktualnih vsebinah in posebnih ponudbah obveščamo tudi po e-pošti, pa vpišite svoje e-naslov spodaj.

Pravilnik o zasebnost: prijava na e-novice

Z vpisom svojega elektronskega naslova se prijavljate na e-novice, s katerimi vas bo podjetje STARI MOST d.o.o. obveščalo o novostih v ponudbi na spletu in v trgovini, o marketinških aktivnostih in drugih promocijah.

S prijavo na e-novice se vpišete tudi v bazo prejemnikov ugodnosti , ki jih STARI MOST d.o.o. nudi svojim uporabnikom.

Za prijavo na e-novice STARI MOST d.o.o. zbira sledeče podatke: e-naslov, IP, v primeru, da se prijavite kot registrirani član, pa tudi ime in priimek, naslov in telefon.

Po poslanem obrazcu z elektronskim naslovom boste na navedeni naslov prejeli potrditveno sporočilo – s potrditvijo tega boste do preklica prijavljeni na e-novice STARI MOST d.o.o. (t. i. opt-in odobritev). Kadarkoli lahko pisno ali s klikom na gumb Odjava v e-novicah zahtevate, da upravljavec osebnih podatkov trajno ali začasno preneha uporabljati vaše osebne podatke za namene neposrednega trženja. Vaši zahtevi bo ugodeno v 15 dneh od dneva prejema zahteve, kot predpisuje zakon. Zahtevate lahko tudi prenos ali seznanitev s podatki.

Upravljavec STARI MOST d.o.o. se zavezuje, da bo podatke skrbno varoval skladno z zakonodajo, ki ureja varovanje osebnih podatkov.

Pošiljatelj e-novic in upravljavec vaših osebnih podatkov je: STARI MOST d.o.o., Glavni trg 17, 8000 Novo mesto

Preverite tudi celotni Pravilnik o zasebnosti