PRIPOROČAMO: Zbirka izbranih čajev je prijazno in toplo darilo.   Preveri zdaj!

Čistila za dom

Padajoče
 • Čistilo za kuhinjo z eteričnim oljem limonske trave, ekološko, BioMio, 500ml
  BioMio EKO čistilo za kuhinjo z eteričnim oljem limonine trave. Ta izdelek je namenjen za čiščenje različnih kuhinjskih površin in pripomočkov: pultov, pohištva, gospodinjskih aparatov, kuhalne plošče, korit, loncev, ponev, pekačev. Učinkovito odstranjuje maščobo in vodni kamen. Z lahkoto se odplakne, ne pušča sledi, daje sijaj. Nevtralizira neprijeten vonj in odišavi.
 • Čistilo za steklo brez vonja, ekološko, BioMio, 500ml
  BioMio EKO čistilo za steklo (steklo, ogledala in plastiko). Narejen z izvlečkom bombaža in brez vonja. Učinkovito in nežno očisti steklo, ogledala in plastične površine. Ščiti pred zamegljevanjem: oblikuje zaščitni film pred prahom in umazanijo in s tem poenostavlja vsakodnevno vzdrževanje. Ne pušča sledov, daje sijaj. Odstrani umazanijo, prstne odtise in ostanke milnice.
 • Čistilo za WC školjke, ekološko, BioMio, 750ml
  BioMio ekološko čistilo za WC školjke z eteričnim oljem čajevca. Učinkovito odstranjuje umazanijo, rjo, vodni kamen in milo. Ima antibakterijski učinek. Odpravlja neprijetne vonjave, aromatizira. Primeren je za uporabo v domovih z avtonomno kanalizacijo.
 • Čistilo za tla z evkaliptusom, ekološko, Biolu, 1L
  Higiensko čistilo za tla iz skupine Biolu zanesljivo odstrani vsakodnevno umazanijo in istočasno neguje tla, ter jim podarja svežino z vonjem evkaliptusa. Primerno za ploščice (keramične), laminat, marmor, granit, parket, linolej, terakoto, vinilne obloge in sintetična tla. Primeren je tudi za čiščenje marmornatih grobov. Visokozmogljivo čistilo in trajnostna nega zapustita prijeten vonj eteričnih olj evkaliptusa. Brez fosfatov, barvil in sintetičnih dišav.
 • Univerzalno čistilo – razmaščevalec, ekološko, Biolu, 1L
  V naši trgovini imamo na voljo tudi 20L pakiranje, tako da imate možnost ponovnega polnjenja z lastno prazno embalažo. Močan naravni razmaščevalec, primeren za uporabo na različnih pralnih površinah. Pri čiščenju oddaja svež vonj eteričnega olja pomaranče. Ne vsebuje z fosfatov, barvil, parabenov in sintetičnih dišav. Je biološko razgradljiv.
Padajoče

sofinanciranje Republika Slovenija in Evropska unija

Naložbo izdelave spletne trgovine sofinancirata Republika Slovenija in Evropska unija iz Evropskega sklada za regionalni razvoj. Sofinanciranje je bilo pridobljeno preko Vavčerja za digitalni marketing.

Pozdravljeni in dobrodošli na spletnem portalu Stari most.
Portal in trgovina sta še v nastajanju. Dnevno dodajamo izdelke, vpise in vsebine. Na zalogi imamo poleg čajev še dodatke k prehrani, prehrano, eterična olja, naravno kozmetiko, ...

Več o nas in naši ponudbi lahko preberete tukaj.

Lahko nas za vse dodatne informacije tudi pokličete na 051 245 383 (vsak delovnik med 9.00 - 19.00 ter ob sobotah med 9.00 - 13.00)

Če želite, da vas o novostih, aktualnih vsebinah in posebnih ponudbah obveščamo tudi po e-pošti, pa vpišite svoje e-naslov spodaj.

Pravilnik o zasebnost: prijava na e-novice

Z vpisom svojega elektronskega naslova se prijavljate na e-novice, s katerimi vas bo podjetje STARI MOST d.o.o. obveščalo o novostih v ponudbi na spletu in v trgovini, o marketinških aktivnostih in drugih promocijah.

S prijavo na e-novice se vpišete tudi v bazo prejemnikov ugodnosti , ki jih STARI MOST d.o.o. nudi svojim uporabnikom.

Za prijavo na e-novice STARI MOST d.o.o. zbira sledeče podatke: e-naslov, IP, v primeru, da se prijavite kot registrirani član, pa tudi ime in priimek, naslov in telefon.

Po poslanem obrazcu z elektronskim naslovom boste na navedeni naslov prejeli potrditveno sporočilo – s potrditvijo tega boste do preklica prijavljeni na e-novice STARI MOST d.o.o. (t. i. opt-in odobritev). Kadarkoli lahko pisno ali s klikom na gumb Odjava v e-novicah zahtevate, da upravljavec osebnih podatkov trajno ali začasno preneha uporabljati vaše osebne podatke za namene neposrednega trženja. Vaši zahtevi bo ugodeno v 15 dneh od dneva prejema zahteve, kot predpisuje zakon. Zahtevate lahko tudi prenos ali seznanitev s podatki.

Upravljavec STARI MOST d.o.o. se zavezuje, da bo podatke skrbno varoval skladno z zakonodajo, ki ureja varovanje osebnih podatkov.

Pošiljatelj e-novic in upravljavec vaših osebnih podatkov je: STARI MOST d.o.o., Glavni trg 17, 8000 Novo mesto

Preverite tudi celotni Pravilnik o zasebnosti