PRIPOROČAMO: Zbirka izbranih čajev je prijazno in toplo darilo.   Preveri zdaj!

Nadomestki mleka

Padajoče
 • Kokosov napitek (mleko) Original - nesladkan, Koko Dairy Free, 1l
  Nesladkan Koko napitek Original je zelo nežnega, nevtralnega okusa, narejen iz svežega kokosa. Vsebuje le 1,6% maščobe. Odličen je za pitje, kuhanje, kot dodatek h kavi ali čaju.
 • Kokosov napitek (mleko) Original, Koko Dairy Free, 1l
  Koko napitek Original je zelo nežnega, nevtralnega okusa, narejen iz svežega kokosa. Vsebuje le 2% maščobe. Odličen je za pitje, kuhanje, kot dodatek h kavi ali čaju.
 • Kokosov napitek (mleko) Super, Koko Dairy Free, 1l
  Koko napitek Super je kremastega, polnega okusa. Obogaten je z 9 vitamini in minerali: kalcij, vitamini A, B2, B12, C, D2, E, folna kislina, jod. Odličen je za pitje, kuhanje, kot dodatek h kavi ali čaju.
 • MIMY, osnova za pripravo mandljevega napitka, Presnica, 200g
  Mandljevo mleko, ki je boljše zate in za okolje, enostavnejše za pripravo in slastno, kot še nikoli!MIMY je osnova za domačo pripravo mandljevega mleka. Narejena je iz 100% naravnih sestavin, popolnoma brez dodatkov, ki jih ne moreš izgovoriti. Tvoje mleko je pripravljeno v manj kot minuti. Je odlična rešitev za na dopust ali pot.Brez kompromisov zate in za okolje.Za tvoj zdrav način življenja. Z neskončno možnostmi uporabe.Narejen z ljubeznijo v Sloveniji.
 • MIMY, osnova za pripravo mandljevega napitka, Presnica, 400g
  Mandljevo mleko, ki je boljše zate in za okolje, enostavnejše za pripravo in slastno, kot še nikoli!MIMY je osnova za domačo pripravo mandljevega mleka. Narejena je iz 100% naravnih sestavin, popolnoma brez dodatkov, ki jih ne moreš izgovoriti. Tvoje mleko je pripravljeno v manj kot minuti. Je odlična rešitev za na dopust ali pot.Brez kompromisov zate in za okolje.Za tvoj zdrav način življenja. Z neskončno možnostmi uporabe.Narejen z ljubeznijo v Sloveniji.
 • Kokosova pasta (mousse), ekološka, Diet Food, 500ml
  100% ekološka kokosova pasta (mousse), narejena iz kombinacije celuloze in kokosovega olja.Izviren, eksotičen, sladek in slan okus je kot nalašč za azijske jedi, peciva in sladice.
 • Kapučino s kokosovim mlekom, ekološki, dr. Antonio Martins, 235ml
  Obožujete kavo z mlekom, a seveda 100% vegansko. Za vas imamo zelo poseben capuccino. Narejen z odličnim kokosovim mlekom in izbrano kavo.
 • Kurkumin latte z ingverjem, ekološki, Sonnentor, 60g
  Začimbna mešanica za zlato mleko bo vaša najljubša pijača. Kurkumin latte z okusom ingverja je klasičen ajurvedski napitek, ki bo s prefinjeno mlečno peno poživil vaš dan. Že prvi požirek bo povzročil pravo eksplozijo okusov, vaše telo pa bo v trenutku zajela prijetna toplota.
 • Kurkumin latte z vanilijo, ekološki, Sonnentor, 60g
  Začimbna mešanica za zlato mleko je zlato rumeni vroč napitek, ki vas bo prebudil in osladil vaše jutro. Latte je idealen napitek za zajtrk, spodbudil pa bo tudi motivacijo za popoldanske aktivnosti. Vaniljin kurkumin latte bo vaše čute razvajal s čudovitim vonjem po cimetu in vanilji.
Padajoče

sofinanciranje Republika Slovenija in Evropska unija

Naložbo izdelave spletne trgovine sofinancirata Republika Slovenija in Evropska unija iz Evropskega sklada za regionalni razvoj. Sofinanciranje je bilo pridobljeno preko Vavčerja za digitalni marketing.

Pozdravljeni in dobrodošli na spletnem portalu Stari most.
Portal in trgovina sta še v nastajanju. Dnevno dodajamo izdelke, vpise in vsebine. Na zalogi imamo poleg čajev še dodatke k prehrani, prehrano, eterična olja, naravno kozmetiko, ...

Več o nas in naši ponudbi lahko preberete tukaj.

Lahko nas za vse dodatne informacije tudi pokličete na 051 245 383 (vsak delovnik med 9.00 - 19.00 ter ob sobotah med 9.00 - 13.00)

Če želite, da vas o novostih, aktualnih vsebinah in posebnih ponudbah obveščamo tudi po e-pošti, pa vpišite svoje e-naslov spodaj.

Pravilnik o zasebnost: prijava na e-novice

Z vpisom svojega elektronskega naslova se prijavljate na e-novice, s katerimi vas bo podjetje STARI MOST d.o.o. obveščalo o novostih v ponudbi na spletu in v trgovini, o marketinških aktivnostih in drugih promocijah.

S prijavo na e-novice se vpišete tudi v bazo prejemnikov ugodnosti , ki jih STARI MOST d.o.o. nudi svojim uporabnikom.

Za prijavo na e-novice STARI MOST d.o.o. zbira sledeče podatke: e-naslov, IP, v primeru, da se prijavite kot registrirani član, pa tudi ime in priimek, naslov in telefon.

Po poslanem obrazcu z elektronskim naslovom boste na navedeni naslov prejeli potrditveno sporočilo – s potrditvijo tega boste do preklica prijavljeni na e-novice STARI MOST d.o.o. (t. i. opt-in odobritev). Kadarkoli lahko pisno ali s klikom na gumb Odjava v e-novicah zahtevate, da upravljavec osebnih podatkov trajno ali začasno preneha uporabljati vaše osebne podatke za namene neposrednega trženja. Vaši zahtevi bo ugodeno v 15 dneh od dneva prejema zahteve, kot predpisuje zakon. Zahtevate lahko tudi prenos ali seznanitev s podatki.

Upravljavec STARI MOST d.o.o. se zavezuje, da bo podatke skrbno varoval skladno z zakonodajo, ki ureja varovanje osebnih podatkov.

Pošiljatelj e-novic in upravljavec vaših osebnih podatkov je: STARI MOST d.o.o., Glavni trg 17, 8000 Novo mesto

Preverite tudi celotni Pravilnik o zasebnosti