PRIPOROČAMO: Zbirka izbranih čajev je prijazno in toplo darilo.   Preveri zdaj!

Kozmetika

Padajoče
Stran:
 1. 1
 2. 2
 3. 3
 4. 4
 5. 5
 • Šampon ginko olive, Sante, 950ml
  Za poškodovane in obremenjene lase. Nežno čisti in izboljša strukturo las, brez dodanih silikonov. Nežno penjenje. Popolnoma naraven, aromatičen vonj po oljkah. Dermatološko preizkušeno. Ekološko olivno olje: znano po bogato hranilnem in močno regenerativnem učinku na lase, ki jim daje novo elastičnost.
 • Rastlinska barva za lase sena, nevtralna, Khadi, 100g
  Brezbarvna, za intenzivno nego, sijaj in volumen. Senna/ Cassia se lahko uporablja (meša) skupaj z Amlo in Shikakai. Na barvanih beljenih laseh jo pustite le 15 minut. S Khadijem si negujete lase s čisto naravnimi učinkovinami, ki ne poškodujejo lasne strukture. Vse barve so preverjene glede vsebnosti škodljivih snovi in so podvržene strogemu nadzoru. Ne vsebujejo konzervansov, ojačevalcev barv ali drugih kemičnih dodatkov. Rezultat barvanja je odvisen od začetne barve in strukture vaših las, kot tudi od časa barvanja in toplote.
 • Rastlinska barva za lase pepelnato rjava, Khadi, 100g
  Intenzivna rastlinska barva za zdrave in močne lase. Khadijeva certificirana naravna kozmetika vključuje ajurvedsko naravno zdravljenje in moč indijskih zdravilnih esenc z nemškimi standardi. Ta barva obarva vaše lase mat, srednje pepelnato rjavo brez rdečega pridiha. Obstojno barvanje z naravno barvno intenziteto. Odlična prekrivnost, tudi sivih las. Izjemen sijaj in naravni volumen. Hrani in učvrsti lase ter skalp. Je 100 % rastlinska in veganska. Popolna odsotnost sintetičnih sestavin.
 • Rastlinska barva za lase lešnik, Khadi, 100g
  Trajno obarvanje, izjemna nega, volumen in sijaj, vse v enem koraku! S Khadijem si barvate in negujete lase s čisto naravnimi barvili in učinkovinami, ki ne poškodujejo lasne strukture. Vse barve so preverjene glede vsebnosti škodljivih snovi in so podvržene strogemu nadzoru. Ne vsebujejo konzervansov, ojačevalcev barv ali drugih kemičnih dodatkov. Rezultat barvanja je odvisen od začetne barve in strukture vaših las, kot tudi od časa barvanja.
 • Rastlinska barva za lase kana, amla, jatrofa, Khadi, 100g
  Trajno obarvanje, izjemna nega, volumen in sijaj, vse v enem koraku. Ta Khadi zeliščna barva lase pobarva v živahne svetlo rdeče do temno rdeče, globoko rdeče odtenke. Kana v kombinaciji z amlo in jatropho daje vašim lasem temnejši odtenek, kot čista kana.§Zelo temni lasje bodo dobili rdeče-rjav odtenek. Na barvni rezultat vpliva naravna barva las. Tanjši lasje dobijo intenzivnejši odtenek, niansa pa je odvisna od časa delovanja.§S Khadijem si barvate in negujete lase s čisto naravnimi barvili in učinkovinami, ki ne poškodujejo lasne strukture. Vse barve so preverjene glede vsebnosti škodljivih snovi in so podvržene strogemu nadzoru. Ne vsebujejo konzervansov, ojačevalcev barv ali drugih kemičnih dodatkov. Rezultat barvanja je odvisen od začetne barve in strukture vaših las, kot tudi od časa barvanja.
 • Rastlinska barva za lase indigo, Khadi, 100g
  Trajno obarvanje, izjemna nega, volumen in sijaj, vse v enem koraku! S Khadijem si barvate in negujete lase s čisto naravnimi barvili in učinkovinami, ki ne poškodujejo lasne strukture. Vse barve so preverjene glede vsebnosti škodljivih snovi in so podvržene strogemu nadzoru. Ne vsebujejo konzervansov, ojačevalcev barv ali drugih kemičnih dodatkov. Rezultat barvanja je odvisen od začetne barve in strukture vaših las, kot tudi od časa barvanja.
 • Rastlinska barva za lase črna, Khadi, 100g
  Ta rastlinska barva Khadi bo vaše lase pobarvala na črno. Trajno obarvanje, izjemna nega, volumen in sijaj, vse v enem koraku! S Khadijem si barvate in negujete lase s čisto naravnimi barvili in učinkovinami, ki ne poškodujejo lasne strukture. Vse barve so preverjene glede vsebnosti škodljivih snovi in so podvržene strogemu nadzoru. Ne vsebujejo konzervansov, ojačevalcev barv ali drugih kemičnih dodatkov. Rezultat barvanja je odvisen od začetne barve in strukture vaših las, kot tudi od časa barvanja.
 • Rastlinska barva za lase čista kana, Khadi, 100g
  Trajno obarvanje, izjemna nega, volumen in sijaj, vse v enem koraku. §Khadi čista kana v prahu daje lasem oranžne do rdeče odtenke. Naravna barva las vpliva na rezultat barvanja. Kana pobarva svetlo blond lase na oranžno, rjavim lasem pa podari mahagoni odtenek. S Khadijem si barvate in negujete lase s čisto naravnimi barvili in učinkovinami, ki ne poškodujejo lasne strukture. Vse barve so preverjene glede vsebnosti škodljivih snovi in so podvržene strogemu nadzoru. Ne vsebujejo konzervansov, ojačevalcev barv ali drugih kemičnih dodatkov. Rezultat barvanja je odvisen od začetne barve in strukture vaših las, kot tudi od časa barvanja.
 • Olje za rast las vital, Khadi, 50ml
  AJURVEDSKO OLJE ZA LASIŠČE IN LASE. POŽIVI SUHE LASE IN PODPIRA RAST LAS.§ POSKOČNA PROŽNOST LAS. §§Ajurvedska olja lahko zmanjšajo izpadanje las, nahranijo suhe lase in preprečijo prehitro sivenje ter podpirajo rast las. Idealna so tudi za učvrščevanje rastlinske barve za lase. §ROŽMARIN spodbuja cirkulacijo. §TRIPLAT lase intenzivno hrani. §BHRINGRAJ je antioksidant proti izpadanju in sivenju.
 • Olje za lase vrtnica regeneracija, Khadi, 50ml
  AJURVEDSKO OLJE ZA LASIŠČE IN LASE. RAZVAJA IN HRANI LASNE KORENINE IN LASE. §GLOBOKA REGENERACIJA SUHIH IN POŠKODOVANIH LAS. §§Ajurvedska olja lahko zmanjšajo izpadanje las, uravnovesijo prekomerno izločanje lojnic, nahranijo suhe lase in preprečijo prehitro sivenje ter podpirajo rast las. Idealna so tudi za učvrščevanje rastlinske barve za lase. §VRTNICA kraljica cvetic, hrani in vzdržuje. §TRIPHALA (kombinacija treh kraljevskih ajurvedskih zelišč amalaki, bibhitaki in haritaki) pomlajuje. §BANJANOVEC spodbuja rast las.
 • Olje za lase amla volumen, Khadi, 50ml
  AJURVEDSKO OLJE ZA LASIŠČE IN LASE. MOČ LASNIH KORENIN IN OKREPLJENI LASJE. UTRDI IN OJAČA LASE. §§Ajurvedska olja lahko zmanjšajo izpadanje las, uravnovesijo prekomerno izločanje lojnic in preprečijo prehitro sivenje ter podpirajo rast las. Idealna so tudi za učvrščevanje rastlinske barve za lase. AMLA daje lasem moč in živahnost. BRAHMI ojača lase in jih intenzivno neguje. BHRINGRAJ je antioksidant proti izpadanju in sivenju.
 • Gel za oblikovanje las bambus, Logona, 50ml
  Odličen ekološki dodatek za nego las. Oblikovanje in sijaj z negovalnim bambusovim izvlečkom. Za prožno in obstojno pričesko, zdrav sijaj in elastičnost. Za poskočne kodre.
 • Rastlinska barva za lase sončno blond, Khadi, 100g
  Barva Khadi lasem poda čudovito poletno barvo popolnoma brez sintetični snovi. Glede na izhodno barvo variira rezultat, npr. svetla sončna blond, medeno blond, nežen rdeče-blond sijaj. Sivi lasje so popolnoma prekriti. Ne posvetli las.§Trajno obarvanje, izjemna nega, volumen in sijaj, vse v enem koraku! S Khadijem si barvate in negujete lase s čisto naravnimi barvili in učinkovinami, ki ne poškodujejo lasne strukture. Vse barve so preverjene glede vsebnosti škodljivih snovi in so podvržene strogemu nadzoru. Ne vsebujejo konzervansov, ojačevalcev barv ali drugih kemičnih dodatkov. Priporočamo, da pred barvanjem naredite test s poskusnim pramenom. Rezultat barvanja je odvisen od začetne barve in strukture vaših las, kot tudi od časa barvanja in temperature. Količina embalaže zadostuje za goste lase do ramen.
 • Rastlinska barva za lase srednje blond, Khadi, 100g
  Trajno obarvanje, izjemna nega, volumen in sijaj, vse v enem koraku! S Khadijem si barvate in negujete lase s čisto naravnimi barvili in učinkovinami, ki ne poškodujejo lasne strukture. Vse barve so preverjene glede vsebnosti škodljivih snovi in so podvržene strogemu nadzoru. Ne vsebujejo konzervansov, ojačevalcev barv ali drugih kemičnih dodatkov. Priporočamo, da pred barvanjem naredite test s poskusnim pramenom. Rezultat barvanja je odvisen od začetne barve in strukture vaših las, kot tudi od časa barvanja in temperature. Količina embalaže zadostuje za goste lase do ramen. SREDNJE BLOND odtenek ustvarja nevtralni blond sijaj na svetlih laseh. Na temnih laseh pa je odtenek odvisen od interakcije naravnega tona las in nanešene barve. LAS NE POSVETLI.
 • Rastlinska barva za lase srednje rjava, Khadi, 100g
  Za toplo cimet rjavo barvo, rastlinske Sestavine:, prekrije celo sive lase, močan volumen in sijaj. Rezultat je odvisen od izhodne barve las, nianse sežejo od tople cimetove rjave do močne srednje rjave.§Trajno obarvanje, izjemna nega, volumen in sijaj, vse v enem koraku! S Khadijem si barvate in negujete lase s čisto naravnimi barvili in učinkovinami, ki ne poškodujejo lasne strukture. Vse barve so preverjene glede vsebnosti škodljivih snovi in so podvržene strogemu nadzoru. Ne vsebujejo konzervansov, ojačevalcev barv ali drugih kemičnih dodatkov. Rezultat barvanja je odvisen od začetne barve in strukture vaših las, kot tudi od časa barvanja.
 • Šampon brin proti prhljaju, Logona, 250ml
  Ekološki zdravilni šampon za lase proti prhljaju in za razdraženo lasišče. §Narejeno iz kontrolirano bioloških zelišč in olj. Ne vsebuje sintetičnih konzervansov, sintetičnih dišav ali barvil. Posebej sestavljena formula nežno čisti in neguje srbeče, razdraženo lasišče in ga umirja. Naravna formula šampona je inovacija v rastlinski kozmetiki. Sestavljena je iz kompleksa brinovega olja in naravnih izvlečkov koprive skupaj z lubjem vrbe, listi breze in topola, ki vzpostavijo zdravo, uravnovešeno delovanje kože. Lasje dobijo lepši videz. Primerno za dnevno uporabo.
 • Šampon amla za volumen las, Khadi, 200ml
  Ajurvedski šampon amla volumen razvaja in umije vaše lase na posebno nežen način. §Vsem tipom las daje volumen in sijaj. Spodbudi tanke, mlahave in ravne lase. Lasem daje naravno prožnost, manjša lomljivost las in krepi lasne korenine (anti-ageing za lasne korenine), ohranja barvo las, pobarvanih z rastlinskimi pigmenti. Z amlo, tulsijem (sveto baziliko), shikakaijem, bringaraja, brahmija, neema, in rite. Z vonjem po ilang ilangu kot afrodizjakom spodbuja samozavest in odstranjuje napetost in stres.
 • Sprej za lase in lasišče čudežni tonik, Khadi, 100ml
  Ayurvedsko razpršilo za nego in oblikovanje las. Za močne korenine, volumen in sijaj. Ali poznate Khadijevo skrivnost? Ročno nabrane Indijske medicinske rastline, združene v tisočletja stare ayurvedske naravne recepture so pripravljene kot močen eliksir. Občutite čudež: moč lasnih korenin, uravnovešanje izločanja lojnic, volumen in sijaj od lasnih korenin do konic.
 • Regenerator za lase kopriva, Logona, 200ml
  Odličen ekološki dodatek za nego las. Ojača lasno strukturo in daje lasem sijaj. Naravna blaga veganska receptura s koprivo. Za enostavno česanje brez vozlanja.
 • Regenerator za lase kokos shikakai, Khadi, 200ml
  Ajurvedski regenerator za lase. Hranilna nega za vaše lase – lahka uporaba kremnega Khadi regeneratorja daje vašim lasem čudovit sijaj in zdrav volumen. Sedaj lahko po pranju vaše nežno očiščene lase z lahkoto razčešete. Bogat in hranljiv koktajl za vaše lase. Za sijoče in zdrave lase z naravnimi sestavinami iz narave.
 • Rastlinska barva za lase zlato rjava, Khadi, 100g
  Rastlinska barva Khadi zlato rjava pobarva lase v čudovito zlato-rjavo barvo. Glede na izhoden odtenek je rezultat različen.§Trajno obarvanje, izjemna nega, volumen in sijaj, vse v enem koraku! S Khadijem si barvate in negujete lase s čisto naravnimi barvili in učinkovinami, ki ne poškodujejo lasne strukture. Vse barve so preverjene glede vsebnosti škodljivih snovi in so podvržene strogemu nadzoru. Ne vsebujejo konzervansov, ojačevalcev barv ali drugih kemičnih dodatkov. Rezultat barvanja je odvisen od začetne barve in strukture vaših las, kot tudi od časa barvanja.
 • Rastlinska barva za lase zlati pridih, Khadi, 100g
  Od zlato blond do sijoče bakrenega odtenka.§Trajno obarvanje, izjemna nega, volumen in sijaj, vse v enem koraku. S Khadijem si barvate in negujete lase s čisto naravnimi barvili in učinkovinami, ki ne poškodujejo lasne strukture. Vse barve so preverjene glede vsebnosti škodljivih snovi in so podvržene strogemu nadzoru. Ne vsebujejo konzervansov, ojačevalcev barv ali drugih kemičnih dodatkov. Priporočamo, da pred barvanjem naredite test s poskusnim pramenom. Rezultat barvanja je odvisen od začetne barve in strukture vaših las, kot tudi od časa barvanja in temperature. Količina embalaže zadostuje za goste lase do ramen. Barva zlati pridih daje živahen zlat lesk in sijaj na belih laseh. Las ne posvetli.
 • Rastlinska barva za lase temno rjava, Khadi, 100g
  Ta Khadi rastlinska barva pobarva lase na temno rjavo. Trajno obarvanje, izjemna nega, volumen in sijaj, vse v enem koraku! S Khadijem si barvate in negujete lase s čisto naravnimi barvili in učinkovinami, ki ne poškodujejo lasne strukture. Vse barve so preverjene glede vsebnosti škodljivih snovi in so podvržene strogemu nadzoru. Ne vsebujejo konzervansov, ojačevalcev barv ali drugih kemičnih dodatkov. Rezultat barvanja je odvisen od začetne barve in strukture vaših las, kot tudi od časa barvanja.
 • Rastlinska barva za lase temno blond, Khadi, 100g
  Srednje pepelno blond do globoke temno blond - brez rdečih odtenkov.§Trajno obarvanje, izjemna nega, volumen in sijaj, vse v enem koraku! S Khadijem si barvate in negujete lase s čisto naravnimi barvili in učinkovinami, ki ne poškodujejo lasne strukture. Vse barve so preverjene glede vsebnosti škodljivih snovi in so podvržene strogemu nadzoru. Ne vsebujejo konzervansov, ojačevalcev barv ali drugih kemičnih dodatkov. Priporočamo, da pred barvanjem naredite test s poskusnim pramenom. Rezultat barvanja je odvisen od začetne barve in strukture vaših las, kot tudi od časa barvanja in temperature. Količina embalaže zadostuje za goste lase do ramen.SREDNJE BLOND odtenek ustvarja nevtralni blond sijaj na svetlih laseh. Na temnih laseh pa je odtenek odvisen od interakcije naravnega tona las in nanešene barve. LAS NE POSVETLI.
Padajoče
Stran:
 1. 1
 2. 2
 3. 3
 4. 4
 5. 5

sofinanciranje Republika Slovenija in Evropska unija

Naložbo izdelave spletne trgovine sofinancirata Republika Slovenija in Evropska unija iz Evropskega sklada za regionalni razvoj. Sofinanciranje je bilo pridobljeno preko Vavčerja za digitalni marketing.

Pozdravljeni in dobrodošli na spletnem portalu Stari most.
Portal in trgovina sta še v nastajanju. Dnevno dodajamo izdelke, vpise in vsebine. Na zalogi imamo poleg čajev še dodatke k prehrani, prehrano, eterična olja, naravno kozmetiko, ...

Več o nas in naši ponudbi lahko preberete tukaj.

Lahko nas za vse dodatne informacije tudi pokličete na 051 245 383 (vsak delovnik med 9.00 - 19.00 ter ob sobotah med 9.00 - 13.00)

Če želite, da vas o novostih, aktualnih vsebinah in posebnih ponudbah obveščamo tudi po e-pošti, pa vpišite svoje e-naslov spodaj.

Pravilnik o zasebnost: prijava na e-novice

Z vpisom svojega elektronskega naslova se prijavljate na e-novice, s katerimi vas bo podjetje STARI MOST d.o.o. obveščalo o novostih v ponudbi na spletu in v trgovini, o marketinških aktivnostih in drugih promocijah.

S prijavo na e-novice se vpišete tudi v bazo prejemnikov ugodnosti , ki jih STARI MOST d.o.o. nudi svojim uporabnikom.

Za prijavo na e-novice STARI MOST d.o.o. zbira sledeče podatke: e-naslov, IP, v primeru, da se prijavite kot registrirani član, pa tudi ime in priimek, naslov in telefon.

Po poslanem obrazcu z elektronskim naslovom boste na navedeni naslov prejeli potrditveno sporočilo – s potrditvijo tega boste do preklica prijavljeni na e-novice STARI MOST d.o.o. (t. i. opt-in odobritev). Kadarkoli lahko pisno ali s klikom na gumb Odjava v e-novicah zahtevate, da upravljavec osebnih podatkov trajno ali začasno preneha uporabljati vaše osebne podatke za namene neposrednega trženja. Vaši zahtevi bo ugodeno v 15 dneh od dneva prejema zahteve, kot predpisuje zakon. Zahtevate lahko tudi prenos ali seznanitev s podatki.

Upravljavec STARI MOST d.o.o. se zavezuje, da bo podatke skrbno varoval skladno z zakonodajo, ki ureja varovanje osebnih podatkov.

Pošiljatelj e-novic in upravljavec vaših osebnih podatkov je: STARI MOST d.o.o., Glavni trg 17, 8000 Novo mesto

Preverite tudi celotni Pravilnik o zasebnosti