PRIPOROČAMO: Zbirka izbranih čajev je prijazno in toplo darilo.   Preveri zdaj!

Maščobe

Padajoče
 • Omega olje za nosečnost in dojenje z DHA verigami, Viridian, 200ml
  Olje so formulirali strokovnjaki za prehrano otrok in mater. Uživanje se priporoča za čas pred načrtovano zanositvijo, med nosečnostjo ter po nosečnosti, še posebej v času dojenja. Z vegansko DHA Omega3 verigo.
 • Olje borage, vegansko, Cytoplan, 90 kapsul
  Hladno stiskano borage olje.1 kapsula v povprečju zagotavlja 500 mg borage olja, od tega ne manj kot 19% gama linolenske kisline (GLA) od vseh maščobnih kislin (95 mg GLA). Brez GSO, pšenice, glutena, mlečnih izdelkov, soje, dodanih sladkorjev, barvil in okusov.
 • Omega v spreju, veganski, Natura spray, 13,3ml
  100% naravno prehransko dopolnilo v obliki spreja, kar omogoča najhitrejšo absorbcijo - Ocean OmegaSinergija sestavin: vsebuje vitamin E, laneno olje in izvleček spirulineEnostavna uporaba kjerkoli, kadarkoli
 • Omega 3, veganski, Cytoplan, 60 kapsul
  Veganska Omega 3 Cytoplan vsebuje rastlinske morske alge (Schizochytrium sp microalgae), vzgojene v kontroliranem, neonesnaženem okolju.60 kapsul, za 30-60 dni. Prehransko dopolnilo iz morskih alg.Vsebuje rastlinske morske alge, iz kontroliranega, neonesnaženega okolja.Idealen veganski vir pomembnih Omega 3 esencialnih maščobnih kislin!2 brezglutenski kapsuli nudita odlično odlično dnevno dozo omega 3 (334,0 mg DHA, 166 mg EPA)Brez gso, pšenice, glutena, soje, kvasa, laktoze, mlečnih proizvodov, dodanih sladkorjev, umetnih okusov, barvil in konzervansov. Če jemljete ANTITROMBOTIČNA ZDRAVILA ali če imate KAKRŠNEKOLI TEŽAVE Z JETRI, se pred uporabo posvetujte z zdravnikom ali farmacevtom.
 • MorEPA 850mg, omega-3 olje, 30 mehkih kapsul
  Super čiste omega-3. Številka 1 na svetu med okolju prijaznimi prehranskimi dopolnili omega-3. Za srce, vid in možgane.
 • Vitamin E, olje pšeničnih kalčkov v kapsulah, A.Vogel, 120 kapsul
  Olje pšeničnih kalčkov v kapsulah je prehransko dopolnilo z naravnim vitaminom E.
 • Vitamin E, olje pšeničnih kalčkov, A.Vogel, 100ml
  Olje pšeničnih kalčkov je prehransko dopolnilo z naravnim vitaminom E.
 • Omega 3 Fisiocol, Institut.O, 80 kapsul
  Fisiocol® je prehransko dopolnilo s koncentriranimi esencialnimi maščobnimi kislinami Omega-3 (EPA +DHA), pridobljenimi z molekularno destilacijo iz ribjega olja. Fisiocol® se uporablja v primerih zmanjšanega vnosa maščobnih kislin Omega-3 (EPA + DHA) s prehrano. Vsaka kapsula Fisiocola® vsebuje kar 475 mg EPA in 200 mg DHA, kar to prehransko dopolnilo uvršča v sam vrh med različnimi Omega 3 dodatki. Kapsule so povsem brez vonja, zato je njihovo uživanje precej bolj prijetno.
 • Omega 3 Premium Asta, 250ml
  Biorazpoložljivo omega-3 olje z astaksantinom✓ 2.750 mg Omega3 maščobnih kislin v dnevnem odmerku✓ V naravni obliki trigliceridov, ki zagotavlja najvišjo stopnjo absorpcije.✓ Z najnižjo stopnjo oksidacije TOTOX✓ Brez okusa po ribah ali neprijetnega refluksa✓ Z dodanim astaksantinom✓ Tekoča oblika omogoča enostaven način uživanja
 • ViridiKid ekološko omega-3 olje za otroke, Viridian, 200ml
  100% ekološko, hladno stiskano, vegansko, brez topil. 100% aktivne sestavine. Idealno Omega3 dopolnilno olje za otroke.
 • Omega-3 olje z EPA&DHA, vegansko, Viridian, 30ml
  Vegansko Omega3 olje, ki zagotavlja EPA in DHA omega-3 maščobni kislini.
 • Keto MCT olje 100%, Kanso, 500ml
  Rastlinsko olje s srednjeverižnimi trigliceridi iz palmove in kokosove maščobe. Izdelek vsebuje srednjeverižne maščobne kisline (kot sta kaprinska in kaprilna kislina).§§
Padajoče

sofinanciranje Republika Slovenija in Evropska unija

Naložbo izdelave spletne trgovine sofinancirata Republika Slovenija in Evropska unija iz Evropskega sklada za regionalni razvoj. Sofinanciranje je bilo pridobljeno preko Vavčerja za digitalni marketing.

Pozdravljeni in dobrodošli na spletnem portalu Stari most.
Portal in trgovina sta še v nastajanju. Dnevno dodajamo izdelke, vpise in vsebine. Na zalogi imamo poleg čajev še dodatke k prehrani, prehrano, eterična olja, naravno kozmetiko, ...

Več o nas in naši ponudbi lahko preberete tukaj.

Lahko nas za vse dodatne informacije tudi pokličete na 051 245 383 (vsak delovnik med 9.00 - 19.00 ter ob sobotah med 9.00 - 13.00)

Če želite, da vas o novostih, aktualnih vsebinah in posebnih ponudbah obveščamo tudi po e-pošti, pa vpišite svoje e-naslov spodaj.

Pravilnik o zasebnost: prijava na e-novice

Z vpisom svojega elektronskega naslova se prijavljate na e-novice, s katerimi vas bo podjetje STARI MOST d.o.o. obveščalo o novostih v ponudbi na spletu in v trgovini, o marketinških aktivnostih in drugih promocijah.

S prijavo na e-novice se vpišete tudi v bazo prejemnikov ugodnosti , ki jih STARI MOST d.o.o. nudi svojim uporabnikom.

Za prijavo na e-novice STARI MOST d.o.o. zbira sledeče podatke: e-naslov, IP, v primeru, da se prijavite kot registrirani član, pa tudi ime in priimek, naslov in telefon.

Po poslanem obrazcu z elektronskim naslovom boste na navedeni naslov prejeli potrditveno sporočilo – s potrditvijo tega boste do preklica prijavljeni na e-novice STARI MOST d.o.o. (t. i. opt-in odobritev). Kadarkoli lahko pisno ali s klikom na gumb Odjava v e-novicah zahtevate, da upravljavec osebnih podatkov trajno ali začasno preneha uporabljati vaše osebne podatke za namene neposrednega trženja. Vaši zahtevi bo ugodeno v 15 dneh od dneva prejema zahteve, kot predpisuje zakon. Zahtevate lahko tudi prenos ali seznanitev s podatki.

Upravljavec STARI MOST d.o.o. se zavezuje, da bo podatke skrbno varoval skladno z zakonodajo, ki ureja varovanje osebnih podatkov.

Pošiljatelj e-novic in upravljavec vaših osebnih podatkov je: STARI MOST d.o.o., Glavni trg 17, 8000 Novo mesto

Preverite tudi celotni Pravilnik o zasebnosti