PRIPOROČAMO: Zbirka izbranih čajev je prijazno in toplo darilo.   Preveri zdaj!

Nadomestki mlečnih izdelkov

Padajoče
 • Čaj smetlika, 70g

  Čaj smetlika, 70g

  3,25 €
  Čaj iz rastline smetlika je tradicionalno zelišče rastlinskega izvora, ki se uporablja za lajšanje vnetja vek ali ječmena ter v primeru utrujenih in razdraženih oči. Delovanje in uporaba izvira iz ljudske medicine, na podlagi dolgotrajnih izkušenj.
 • MIMY, osnova za pripravo mandljevega napitka, Presnica, 400g
  Mandljevo mleko, ki je boljše zate in za okolje, enostavnejše za pripravo in slastno, kot še nikoli!MIMY je osnova za domačo pripravo mandljevega mleka. Narejena je iz 100% naravnih sestavin, popolnoma brez dodatkov, ki jih ne moreš izgovoriti. Tvoje mleko je pripravljeno v manj kot minuti. Je odlična rešitev za na dopust ali pot.Brez kompromisov zate in za okolje.Za tvoj zdrav način življenja. Z neskončno možnostmi uporabe.Narejen z ljubeznijo v Sloveniji.
 • MIMY, osnova za pripravo mandljevega napitka, Presnica, 200g
  Mandljevo mleko, ki je boljše zate in za okolje, enostavnejše za pripravo in slastno, kot še nikoli!MIMY je osnova za domačo pripravo mandljevega mleka. Narejena je iz 100% naravnih sestavin, popolnoma brez dodatkov, ki jih ne moreš izgovoriti. Tvoje mleko je pripravljeno v manj kot minuti. Je odlična rešitev za na dopust ali pot.Brez kompromisov zate in za okolje.Za tvoj zdrav način življenja. Z neskončno možnostmi uporabe.Narejen z ljubeznijo v Sloveniji.
 • Kava Chi proactive, Dr. Jacob's, 180g
  Kava Chi proactive ima vse lastnosti zdravih Dr. Jacobsovih Chi kav, poleg tega pa tudi izjemen orientalski pridih, ki ji ga podarijo dodane aromatične začimbe.
 • Kava Chi bio, Dr. Jacob's, 400g
  Kava Chi bio je kava z izrazitim klasičnim okusom ter iz ekološko pridelanih sestavin. Posebna je zaradi dodanih vlaknin in rastlinskih izvlečkov guarane, ginsenga in gob reishi. Razvajajte se in občutite njen odličen okus, ki je hkrati nežen in poživljajoč.
 • Kava Chi balance, Dr. Jacob's, 180g
  Posebnost te kave je v dodani guarani. Kofein iz običajne kave deluje hitro in neposredno, guaranin iz guarane pa se sprošča postopoma, zaradi česar je njegov učinek blažji, a dolgotrajnejši. Kavi Chi balance je dodana zelena kava, ki zavira proces staranja, minerali in vlaknine.
 • Matcha latte napitek, ekološki, Diet Food, 200g
  Bio Latte iz Diet-Food je vrsta okusnih pijač na osnovi bio kokosove pijače, sladkane samo s kokosovim sladkorjem, brez laktoze, umetnih dodatkov ali kofeina. Dodana je še matcha. Lahko ga pripravite kot kapučino z mehko svilnato peno. Primeren je za vegetarijance in vegane.
 • Kurkuma latte napitek, ekološki, Diet Food, 200g
  Bio Latte iz Diet-Food je vrsta okusnih pijač na osnovi bio kokosove pijače, sladkane samo s kokosovim sladkorjem, brez laktoze, umetnih dodatkov ali kofeina. Dodana je še kurkuma. Lahko ga pripravite kot kapučino z mehko svilnato peno. Primeren je za vegetarijance in vegane.
 • Kokosovo mleko v prahu, ekološko, Diet Food, 200g
  Bio kokosovo mleko v prahu je 100% naravno in organsko. Ne vsebuje barvil, polnil in konzervansov.
 • Kokosov jogurt navaden, Koko Dairy Free, 500g
  Na voljo SAMO za nakup in osebni prevzem v FIZIČNI TRGOVINI Stari most na Glavnem trgu 17 v Novem mestu. Kokosov jogurt Koko je slastna, blaga alternativa konvencionalnim jogurtom iz kravjega mleka. Obogaten je s kalcijem in vitaminoma D2 ter B12. Brez alergenov, brez soje, brez mleka in mlečnih izdelkov. Uporablja se kot neposredna zamenjava za običajen mlečni jogurt.
 • Kokosov jogurt malina, Koko Dairy Free, 2x125g
  Na voljo SAMO za nakup in osebni prevzem v FIZIČNI TRGOVINI Stari most na Glavnem trgu 17 v Novem mestu. Kokosov jogurt malina je rastlinski nadomestek običajnemu sadnemu jogurtu. Obogaten je s kalcijem in vitaminoma D2 ter B12. Je brez alergenov, brez soje, brez mleka in mlečnih izdelkov.
 • Kokosov jogurt limona in kokos, Koko Dairy Free, 2x125g
  Na voljo SAMO za nakup in osebni prevzem v FIZIČNI TRGOVINI Stari most na Glavnem trgu 17 v Novem mestu. Kokosov jogurt limona in kokos je rastlinski nadomestek običajnemu sadnemu jogurtu. Obogaten je s kalcijem in vitaminoma D2 ter B12. Je brez alergenov, brez soje, brez mleka in mlečnih izdelkov.
 • Kokosov jogurt jagoda, Koko Dairy Free, 2x125g
  Na voljo SAMO za nakup in osebni prevzem v FIZIČNI TRGOVINI Stari most na Glavnem trgu 17 v Novem mestu. Kokosov jogurt jagoda je rastlinski nadomestek običajnemu sadnemu jogurtu. Obogaten je s kalcijem in vitaminoma D2 ter B12. Je brez alergenov, brez soje, brez mleka in mlečnih izdelkov.
 • Kokosov jogurt breskev in pasijonka, Koko Dairy Free, 2x125g
  Na voljo SAMO za nakup in osebni prevzem v FIZIČNI TRGOVINI Stari most na Glavnem trgu 17 v Novem mestu. Kokosov jogurt breskev in pasijonka je rastlinski nadomestek običajnemu sadnemu jogurtu. Obogaten je s kalcijem in vitaminoma D2 ter B12. Je brez alergenov, brez soje, brez mleka in mlečnih izdelkov.
 • Kokosov jogurt vanilija, Koko Dairy Free, 450g
  Na voljo SAMO za nakup in osebni prevzem v FIZIČNI TRGOVINI Stari most na Glavnem trgu 17 v Novem mestu. Kokosov jogurt Koko z okusom vanilije je slastna, blaga alternativa konvencionalnim jogurtom iz kravjega mleka. Obogaten je s kalcijem in vitaminoma D2 ter B12. Brez alergenov, brez soje, brez mleka in mlečnih izdelkov. Uporablja se kot neposredna zamenjava za običajen mlečni jogurt.
 • Kokosova pasta (mousse), ekološka, Diet Food, 500ml
  100% ekološka kokosova pasta (mousse), narejena iz kombinacije celuloze in kokosovega olja.Izviren, eksotičen, sladek in slan okus je kot nalašč za azijske jedi, peciva in sladice.
Padajoče

sofinanciranje Republika Slovenija in Evropska unija

Naložbo izdelave spletne trgovine sofinancirata Republika Slovenija in Evropska unija iz Evropskega sklada za regionalni razvoj. Sofinanciranje je bilo pridobljeno preko Vavčerja za digitalni marketing.

Pozdravljeni in dobrodošli na spletnem portalu Stari most.
Portal in trgovina sta še v nastajanju. Dnevno dodajamo izdelke, vpise in vsebine. Na zalogi imamo poleg čajev še dodatke k prehrani, prehrano, eterična olja, naravno kozmetiko, ...

Več o nas in naši ponudbi lahko preberete tukaj.

Lahko nas za vse dodatne informacije tudi pokličete na 051 245 383 (vsak delovnik med 9.00 - 19.00 ter ob sobotah med 9.00 - 13.00)

Če želite, da vas o novostih, aktualnih vsebinah in posebnih ponudbah obveščamo tudi po e-pošti, pa vpišite svoje e-naslov spodaj.

Pravilnik o zasebnost: prijava na e-novice

Z vpisom svojega elektronskega naslova se prijavljate na e-novice, s katerimi vas bo podjetje STARI MOST d.o.o. obveščalo o novostih v ponudbi na spletu in v trgovini, o marketinških aktivnostih in drugih promocijah.

S prijavo na e-novice se vpišete tudi v bazo prejemnikov ugodnosti , ki jih STARI MOST d.o.o. nudi svojim uporabnikom.

Za prijavo na e-novice STARI MOST d.o.o. zbira sledeče podatke: e-naslov, IP, v primeru, da se prijavite kot registrirani član, pa tudi ime in priimek, naslov in telefon.

Po poslanem obrazcu z elektronskim naslovom boste na navedeni naslov prejeli potrditveno sporočilo – s potrditvijo tega boste do preklica prijavljeni na e-novice STARI MOST d.o.o. (t. i. opt-in odobritev). Kadarkoli lahko pisno ali s klikom na gumb Odjava v e-novicah zahtevate, da upravljavec osebnih podatkov trajno ali začasno preneha uporabljati vaše osebne podatke za namene neposrednega trženja. Vaši zahtevi bo ugodeno v 15 dneh od dneva prejema zahteve, kot predpisuje zakon. Zahtevate lahko tudi prenos ali seznanitev s podatki.

Upravljavec STARI MOST d.o.o. se zavezuje, da bo podatke skrbno varoval skladno z zakonodajo, ki ureja varovanje osebnih podatkov.

Pošiljatelj e-novic in upravljavec vaših osebnih podatkov je: STARI MOST d.o.o., Glavni trg 17, 8000 Novo mesto

Preverite tudi celotni Pravilnik o zasebnosti