PRIPOROČAMO: Zbirka izbranih čajev je prijazno in toplo darilo.   Preveri zdaj!

Terapevtska zelišča in mešanice

Padajoče
Stran:
 1. 1
 2. 2
 3. 3
 4. 4
 5. 5
 • Zeliščne kapljice, prehransko dopolnilo, Maršič, 30ml
  Večnamenske zeliščne kapljice za krepitev in boljše počutje. Zeliščne kapljice so pripravljen po tradicionalni recepturi zeliščarja Ivana Maršiča s Škofljice pri Ljubljani, ki je bil med najuspešnejšimi zeliščarji, ne samo v nekdanji Jugoslaviji in po njej, ampak tudi v evropskem in širšem merilu.
 • Oljka, kapljice brez alkohola, Soria Natural, 50ml
  Oljka, liofiliziran tekoči ekstrakt iz listov rastline. Kapljice brez alkohola in umetnih konzervansov.Kdaj priporočamo uporabo oljke:Oljka zaščiti LDL holesterol pred oksidativnimi poškodbami.Kapljice so primerne za odrasle in starostnike.
 • Triplat ali grško seno, kapljice brez alkohola, Soria Natural, 50ml
  Triplat oz. grško seno – liofiliziran ekstrakt iz semen rastline Trigonella foenum-graecum L. Kapljice brez alkohola in umetnih konzervansov.Dojite in potrebujete dodatek za tvorbo več mleka?Učinkovitost triplata oziroma grškega sena za spodbujanje tvorbe mleka pri doječih mamicah so potrdile znanstvene študije, zato uporabo priporočajo tudi institucije za podporo dojenju: svetovalci za laktacijo in dojenje Slovenije, La Leche League International, klinike za dojenje…Kako deluje zdravilna rastlina triplat oziroma grško seno?Triplat podpira tvorbo materinega mleka.Prispeva k okrevanju po porodu.Vlogo ima pri uravnavanju izločanja in mesečnega ciklusa po porodu.Semena triplata vsebujejo hranilne snovi: esencialne maščobne kisline, beljakovine, vitamine in minerale, ki obogatijo mamino mleko.
 • Ameriški slamnik kompleks, kapljice brez alkohola, Soria Natural, 50ml
  Ameriški slamnik kompleks XXI z ekstraktom ameriškega slamnika, timijana in propolisa v kapljicah brez alkohola. Kako deluje zdravilna rastlina škrlatni ameriški slamnik? Ameriški slamnik prispeva k imunskemu odzivu v primeru prehlada, podpori imunskega sistema, blažilno deluje na področju zgornjih dihal (grla in žrela), pri splošnih infekcijah in pri vnetju spodnjega urinskega trakta.Timijan prispeva k pomirjanju draženja v grlu in prsnem košu. Vlogo ima pri naravnih obrambnih sposobnostih telesa. Propolis pa je že stoletja cenjen zaradi svojih lastnosti.
 • Melisa, kapljice brez alkohola, Soria Natural, 50ml
  Tekoči ekstrakt melise v rastlinskem glicerinu. Kapljice brez alkohola. Kdaj priporočamo uporabo:Melisa prispeva k pozitivnemu razpoloženju, optimalni sprostitvi in mirnemu počitku.Prispeva k uspavanju in ohranjanju ritma spanja.Podpira normalno delovanje prebavnega trakta.Vlogo ima pri ohranjanju naravnega hormonskega ravnotežja telesa.Podpira cirkulatorni sistem.
 • Ameriški slamnik, kapljice brez alkohola, Soria Natural, 50ml
  Ameriški slamnik, liofiliziran ekstrakt iz nadzemnega dela rastline Echinacea purpurea Moench. Kapljice brez alkohola in umetnih konzervansov.Kdaj priporočamo uporabo škrlatnega ameriškega slamnika?Za podporo naravnim obrambnim mehanizmom telesa v primeru prehlada.Za zgornja dihala.Blažilno deluje na področje grla in žrela.Pri splošnih infekcijah. Pri vnetju spodnjega urinskega trakta. Kapljice so primerne za odrasle.
 • Breza, kapljice brez alkohola, Soria Natural, 50ml
  Breza – liofiliziran tekoči ekstrakt iz listov rastline. NOVO – izboljšana formulacija, ki omogoča boljšo razpoložljivost za telo in absorpcijo. Kapljice so primerne za odrasle in starostnike. So brez alkohola, barvil in konzervansov, brez dodanega sladkorja, brez glutena.
 • Česen kompleks, kapljice brez alkohola, Soria Natural, 50ml
  Naravni kompleks iz zdravilnih rastlin v rastlinskem glicerinu: česen, rimska kamilica, navadni pelin in timijan.Kdaj priporočamo uporabo:Česen je poznan po antibakterijskem delovanju.Vlogo ima pri krepitvi imunskega sistema.Vlogo ima pri delovanju ožilja in ven.Prispeva k uravnavanju sladkorja v krvi.Prispeva k ohranjanju delovanja dihal.
 • Ginkovel kapsule, Soria Natural, 30 kapsul
  Ginkovel XXI kapsule s podaljšanim sproščanjem z ginkom, ki prispeva k ohranjanju pravilnega delovanja možganov pri starejših ljudeh ter pri izboljšanju pomnjenja in delovnega spomina.Ginko ima vlogo tudi pri prekrvavitvi možganov, dodatek gloga pa podpira delovanje srčno-žilnega sistema.XXI kapsule so novost na trgu prehranskih dopolnil. Podaljšano sproščanje učinkovin omogoča jemanje le 1 kapsule na 12 ur, s čimer dosežemo učinkovit dnevni odmerek. XXI kapsule zagotavljajo visoko razpoložljivost izvlečkov celih 24 ur.
 • Glog, kapljice brez alkohola, Soria Natural, 50ml
  Glog – liofiliziran tekoči ekstrakt iz cvetov rastline. NOVO – izboljšana formulacija, ki omogoča boljšo razpoložljivost za telo in absorpcijo.Kdaj priporočamo uporabo gloga: glog podpira delovanje srčno-žilnega sistema, cirkulacijo krvi ter prispeva k sproščanju in pomirjanju.
 • Pasijonka, kapljice brez alkohola, Soria Natural, 50ml
  Pasijonka – liofiliziran tekoči ekstrakt iz nadzemnih delov rastline. NOVO – izboljšana formulacija, ki omogoča boljšo razpoložljivost za telo in absorpcijo.Kdaj priporočamo uporabo pasijonke:Pasijonka prispeva k mirnemu počitku in spanju.Prispeva k sproščanju. Kapljice so primerne za otroke, odrasle in starostnike.
 • Okroglolista rosika ali drosera, kapljice brez alkohola, Soria Natural, 50ml
  Okroglolista rosika ali drosera – liofiliziran tekoči ekstrakt iz nadzemnih delov rastline. Kapljice brez alkohola in umetnih konzervansov. Kdaj priporočamo uporabo okrogloliste rosike ali drosere:Okroglolista rosika ali drosera prispeva k vzdrževanju dihalnega trakta.Prispeva k ohranjanju optimalnega izločanja iz dihalnih poti.Prispeva k normalnemu delovanju dihalnih poti.Ima vlogo pri pomirjanju dražečih občutkov v grlu in glasilkah. Kapljice so primerne za odrasle, otroke in starostnike.
 • Oves, kapljice brez alkohola, Soria Natural, 50ml
  Tekoči liofiliziran ekstrakt iz nadzemnih delov OVSA Avena sativa L. v rastlinskem glicerinu. Kdaj priporočamo uporabo ekstrakta ovsa?Oves prispeva k zmanjšanju občutka napetosti, nemira, razdražljivosti. Primeren je tudi za otroke. Obenem deluje tudi kot krepčilo.Prispeva k vzdrževanju pravilnega delovanja uro-genitalnega trakta žensk.Dobrodejno vpliva na prebavo. Spodbuja redno izločanje blata.Prispeva k izločanju prebavnih žlez in spodbujanju apetita.Ima vlogo pri vzdrževanju zdrave kože – v primeru suhe kože.
 • Kurkuma v spreju, BetterYou, 25ml
  BetterYou Kurkuma v spreju je prvo in edino ustno pršilo s kurkumo na svetu! Zasnovano po revolucionarni formuli, ki zagotavlja večji izkoristek treh aktivnih kurkuminoidov in zagotavlja neprimerljivo boljšo absorpcijo kot tablete in kapsule.Dnevni odmerek vsebuje kar 850 mg Cyclocurmina®, kar je ekvivalentno 1.300 mg kurkume.
 • Ginko expectoral kapljice, Solime, 50ml
  Solimè Expectoral Ginko kapljice so prehransko dopolnilo, obogateno z ekstrakti ginka, črnega ribeza, smilja in solate. Sestavine, ki so dodane poleg ginka, delujejo sinergistično in s tem izboljšajo samo delovanje kapljic ter njihovo absorpcijo.
 • Navadni pelin, kapljice brez alkohola, Solime, 50ml
  Brezalkoholni koncentrirani tekoči izvleček.Ekstrakcija z ultrazvokom, ki se uporablja za izdelke iz linije UNIQuattro Solimè, predstavlja edinstveno tehnološko inovacijo, ki omogoča pridobivanje popolnega izvlečka vseh učinkovin, ki jih vsebuje rastlina (vodotopnih, lipidotopnih, eteričnih olj, mineralov, aminokislin, oligoelementov, vitaminov itd.) brez vsakršne toplotne obdelave. S tem ohranijo celovitost fitokompleksa, ki se v celoti prenese v tekočino.
 • Plantago expectoral, sirup za pomoč dihalnim potem, Solime, 200ml
  Expectoral Plantago vsebuje širok spekter različnih rastlinskih izvlečkov, med, vitamin C in propolis, ki v optimalnem razmerju ugodno vplivajo na grlo, dihala in sluznico. Zeliščni sirup je prehransko dopolnilo v tekoči obliki, ki ne vsebuje glutena, laktoze, barvil, konzervansov in umetnih arom.
 • Sirup Santasapina, A.Vogel, 200ml
  Sirup Santasapina je pridobljen iz stisnjenega soka in izvlečka svežih smrekovih vršičkov. Zaradi svojevrstne sestave in načina pridelave vsebuje učinkovine, ki delujejo blagodejno na dihalne poti.
 • Po-Ho inhalator z oljem, A.Vogel
  Inhalator Po-Ho je pripomoček za lajšanje in osvežitev dihalnih poti. Omogoča inhaliranje mešanice vodnih par in eteričnega olja ali raztopine soli, ki jo pripravimo v spodnjem delu inhalatorja.Inhalatorju je priloženo olje Po-Ho.
 • Brusnični čaj, Encian, 50g
  Encian brusnični čaj je 100 % brusnični čaj brez dodatkov, ki ohranja vse osnovne in koristne sestavine te zdravilne rastline. Pridobljen je iz zrelega ploda brusnice, ki jo na naraven način posušijo in nato narežejo na tanke lističe, primerne za pripravo čaja. Brusnični čaj se uporablja v različne namene, med drugim predstavlja odlično izbiro za krepitev urinarnega sistema.
 • Olje Po-Ho, A.Vogel, 10ml
  Eterična olja so postala zelo priljubljena in se uporabljajo na različne načine. Ključna lastnost eteričnih olj je, da izparijo pri sobni temperaturi - to je razlog, da je vonj tako prijeten.
 • Žepni inhalator Po-Ho, A.Vogel
  Inhalator je priročen pripomoček, kadar želimo olajšati in osvežiti dihanje skozi nos. Njegova posebnost je v vsebovanem olju Po-Ho, ki je v celoti naravno.
 • Camu camu v prahu, ekološki, Diet Food, 100g
  100% ekološke camu camu jagode. Imajo visoko vsebnost vitamina C, kalija in mangana. Eden najpomembnejših vitaminov, ki jih telo potrebuje, je vitamin C, ki je ključnega pomena za podporo imunskemu sistemu v času prehlada in gripe. Camu camu vsebuje 50x več vitamina C kot limone.
 • Maca v prahu, ekološka, Diet Food, 200g
  100% organski koren mace v prahu. Gre za koren zelenjave, ki izvira iz Andov. Maca je koncentriran vir beljakovin, kalcija, magnezija, železa, aminokislin in vitaminov ter ima visoko vsebnost vlaknin.Tradicionalno se uporablja za dvig energije in izboljšanje razpoloženja.
Padajoče
Stran:
 1. 1
 2. 2
 3. 3
 4. 4
 5. 5

sofinanciranje Republika Slovenija in Evropska unija

Naložbo izdelave spletne trgovine sofinancirata Republika Slovenija in Evropska unija iz Evropskega sklada za regionalni razvoj. Sofinanciranje je bilo pridobljeno preko Vavčerja za digitalni marketing.

Pozdravljeni in dobrodošli na spletnem portalu Stari most.
Portal in trgovina sta še v nastajanju. Dnevno dodajamo izdelke, vpise in vsebine. Na zalogi imamo poleg čajev še dodatke k prehrani, prehrano, eterična olja, naravno kozmetiko, ...

Več o nas in naši ponudbi lahko preberete tukaj.

Lahko nas za vse dodatne informacije tudi pokličete na 051 245 383 (vsak delovnik med 9.00 - 19.00 ter ob sobotah med 9.00 - 13.00)

Če želite, da vas o novostih, aktualnih vsebinah in posebnih ponudbah obveščamo tudi po e-pošti, pa vpišite svoje e-naslov spodaj.

Pravilnik o zasebnost: prijava na e-novice

Z vpisom svojega elektronskega naslova se prijavljate na e-novice, s katerimi vas bo podjetje STARI MOST d.o.o. obveščalo o novostih v ponudbi na spletu in v trgovini, o marketinških aktivnostih in drugih promocijah.

S prijavo na e-novice se vpišete tudi v bazo prejemnikov ugodnosti , ki jih STARI MOST d.o.o. nudi svojim uporabnikom.

Za prijavo na e-novice STARI MOST d.o.o. zbira sledeče podatke: e-naslov, IP, v primeru, da se prijavite kot registrirani član, pa tudi ime in priimek, naslov in telefon.

Po poslanem obrazcu z elektronskim naslovom boste na navedeni naslov prejeli potrditveno sporočilo – s potrditvijo tega boste do preklica prijavljeni na e-novice STARI MOST d.o.o. (t. i. opt-in odobritev). Kadarkoli lahko pisno ali s klikom na gumb Odjava v e-novicah zahtevate, da upravljavec osebnih podatkov trajno ali začasno preneha uporabljati vaše osebne podatke za namene neposrednega trženja. Vaši zahtevi bo ugodeno v 15 dneh od dneva prejema zahteve, kot predpisuje zakon. Zahtevate lahko tudi prenos ali seznanitev s podatki.

Upravljavec STARI MOST d.o.o. se zavezuje, da bo podatke skrbno varoval skladno z zakonodajo, ki ureja varovanje osebnih podatkov.

Pošiljatelj e-novic in upravljavec vaših osebnih podatkov je: STARI MOST d.o.o., Glavni trg 17, 8000 Novo mesto

Preverite tudi celotni Pravilnik o zasebnosti