PRIPOROČAMO: Zbirka izbranih čajev je prijazno in toplo darilo.   Preveri zdaj!

Otroci

Padajoče
 • ViridiKid ekološko omega-3 olje za otroke, Viridian, 200ml
  100% ekološko, hladno stiskano, vegansko, brez topil. 100% aktivne sestavine. Idealno Omega3 dopolnilno olje za otroke.
 • Floradix Kindervital za otroke (multivitaminski tonik s kalcijem), 250ml
  Floradix-Kindervital je prehransko dopolnilo za otroke. Sedaj na voljo z izboljšano sestavo.Je okusen in med otroci zelo priljubljen tonik z rastlinskimi izvlečki in sadnimi sokovi. Vsebuje vitamine A, B1, B2, B6, B12, C, D, E, niacin in mineral kalcij.
 • Fitobimbi Bronhamil, sirup za otroke, 200ml
  Bronhamil je peroralna suspenzija za blaženje obeh vrst kašlja, suhega in mokrega.
 • Fitobimbi Imuno, sirup za otroke, 200ml
  Fitobimbi Imuno je prehransko dopolnilo za otroke z vitamini in minerali ter izbranimi izvlečki rastlin.
 • Multi medvedki za otroke, veganski, Cytoplan, 90 medvedkov
  Otroški žvečilni multi: vitamini in minerali obogateni rdeči gumiji v obliki medveda z okusom jagode Multivitaminsko in mineralno prehransko dopolnilo iz polnovredne hrane (wholefood) Nutri bearsBrez želatineHranila so v biološko dostopni obliki in nežna za trebuhMedvedki vsebujejo širok spekter hranil, primernih za otroke od 3. leta naprej, vitamini A, C in D - brez umetnih barvil in arom
 • Otroški multi v spreju, Natura spray, 13,3ml
  100% naravno prehransko dopolnilo v obliki spreja, kar omogoča najhitrejšo absorbcijo - Otroški multi. Je popolna izbira za zaščito imunskega sistema naših malčkov.Otroci tako dobijo optimalno dnevno formulo vitaminov in mineralov brez dodatne vzpodbude.Je odličnega okusa, otroci ga imajo radi.Zakaj so tako priročni?Ker vemo, da je hrana danes osiromašena, saj otroci velikokrat ne jejo raznoliko, surovo zelenjavo – oz. dosti enolično in da resne študije na to opozorajajo. Telo je velikokrat v primanjkljajih vitaminov in mineralov, saj vemo, kako težko je otroke prepričati, da bi pogoltnili neko tableto.Sinergija aktivnih sestavin: vitamini A, B1, B3, B5, B6, B12, C, D3 in E, bioflavonoide iz šipkaEnostavna uporaba kjerkoli, kadarkoli
 • Multivitamin za otroke v spreju MultiVit Junior, BetterYou, 25ml
  Multivitamin za otroke v spreju MultiVit Junior BetterYou je ustno pršilo s 14 ključnimi vitamini in minerali, ki so ga strokovnjaki zasnovali za podporo imunskemu sistemu otrok. Ustna pršila so najboljša in najokusnejša rešitev jemanja dopolnil pri otrocih, ki težko požirajo kapsule ali tablete.
 • Zaščitimo se, sirup za otroke, Soria Natural, 150ml
  Tekoči izvleček za otroke je 100% rastlinski, brez dodanega sladkorja in zelo dobrega okusa.ZAŠČITIMO SE! vsebuje: propolis, ameriški slamnik, beta glukane iz gobe bukov ostrigar, vitamin C, vitamin A, vitamin E, vitamine skupine B, cink, baker, koncentrat rdečega ribeza in češenj.
Padajoče

sofinanciranje Republika Slovenija in Evropska unija

Naložbo izdelave spletne trgovine sofinancirata Republika Slovenija in Evropska unija iz Evropskega sklada za regionalni razvoj. Sofinanciranje je bilo pridobljeno preko Vavčerja za digitalni marketing.

Pozdravljeni in dobrodošli na spletnem portalu Stari most.
Portal in trgovina sta še v nastajanju. Dnevno dodajamo izdelke, vpise in vsebine. Na zalogi imamo poleg čajev še dodatke k prehrani, prehrano, eterična olja, naravno kozmetiko, ...

Več o nas in naši ponudbi lahko preberete tukaj.

Lahko nas za vse dodatne informacije tudi pokličete na 051 245 383 (vsak delovnik med 9.00 - 19.00 ter ob sobotah med 9.00 - 13.00)

Če želite, da vas o novostih, aktualnih vsebinah in posebnih ponudbah obveščamo tudi po e-pošti, pa vpišite svoje e-naslov spodaj.

Pravilnik o zasebnost: prijava na e-novice

Z vpisom svojega elektronskega naslova se prijavljate na e-novice, s katerimi vas bo podjetje STARI MOST d.o.o. obveščalo o novostih v ponudbi na spletu in v trgovini, o marketinških aktivnostih in drugih promocijah.

S prijavo na e-novice se vpišete tudi v bazo prejemnikov ugodnosti , ki jih STARI MOST d.o.o. nudi svojim uporabnikom.

Za prijavo na e-novice STARI MOST d.o.o. zbira sledeče podatke: e-naslov, IP, v primeru, da se prijavite kot registrirani član, pa tudi ime in priimek, naslov in telefon.

Po poslanem obrazcu z elektronskim naslovom boste na navedeni naslov prejeli potrditveno sporočilo – s potrditvijo tega boste do preklica prijavljeni na e-novice STARI MOST d.o.o. (t. i. opt-in odobritev). Kadarkoli lahko pisno ali s klikom na gumb Odjava v e-novicah zahtevate, da upravljavec osebnih podatkov trajno ali začasno preneha uporabljati vaše osebne podatke za namene neposrednega trženja. Vaši zahtevi bo ugodeno v 15 dneh od dneva prejema zahteve, kot predpisuje zakon. Zahtevate lahko tudi prenos ali seznanitev s podatki.

Upravljavec STARI MOST d.o.o. se zavezuje, da bo podatke skrbno varoval skladno z zakonodajo, ki ureja varovanje osebnih podatkov.

Pošiljatelj e-novic in upravljavec vaših osebnih podatkov je: STARI MOST d.o.o., Glavni trg 17, 8000 Novo mesto

Preverite tudi celotni Pravilnik o zasebnosti