PRIPOROČAMO: Zbirka izbranih čajev je prijazno in toplo darilo.   Preveri zdaj!

Razstrupljanje

Padajoče
 • Pegasti badelj, prehransko dopolnilo v kapljicah, Bio-Pharma, 100ml
  BioPharma pegasti badelj kapljice so prehransko dopolnilo za podporo pri razstrupljanju. Uživanje le teh prispeva k normalnemu funkcioniranju želodca in zdravju jeter. Prehransko dopolnilo je vodno etanolni izvleček pegastega badlja, artičoke, regrata in potrošnika. Izdelek vsebuje 18 vol % alkohola. BioPharma pegasti badelj je 100% naravni proizvod, brez konzervansov, barvil in umetnih dodatkov. V vsakem prehranskem dopolnilu je združenih več zdravilnih rastlin – gre za SINERGIJSKI učinek učinkovin vseh prisotnih rastlin, kar dodatno povečuje učinkovitost proizvoda pred proizvodi z eno samo rastlino!
 • Artičoka, kapljice brez alkohola, Soria Natural, 50ml
  Tekoči liofiliziran ekstrakt iz listov ARTIČOKE Cynara scolymus L. v rastlinskem glicerinu. Kapljice brez alkohola in umetnih konzervansov.Kdaj priporočamo uporabo?Artičoka prispeva k zdravju srca, vzdrževanju normalnega nivoja maščob v krvi, delovanju prebavil v primeru slabosti, občutka polnosti, napenjanja, prispeva k delovanju jeter in razstrupljanju. Ima vlogo pri ohranjanju telesne teže. Lahko prispeva k znižanju nivoja maščob v krvi.
 • Breza, kapljice brez alkohola, Soria Natural, 50ml
  Breza – liofiliziran tekoči ekstrakt iz listov rastline. NOVO – izboljšana formulacija, ki omogoča boljšo razpoložljivost za telo in absorpcijo. Kapljice so primerne za odrasle in starostnike. So brez alkohola, barvil in konzervansov, brez dodanega sladkorja, brez glutena.
 • Cyrasil, Soria Natural, 14 stekleničk po 10ml
  CYRASIL je prehransko dopolnilo z edinstveno kombinacijo zdravilnih rastlin in lecitina, ki blagodejno vpliva na prebavila. Vsebuje koncentrat soka črne redkve, artičoke in pegastega badlja s sojinim lecitinom, obogatenim s fosfatidilholini. Vsaka steklenička Cyrasila vsebuje kar 48mg fosfatidiholina. Fosfatidiholin je glicerofosfolipid, katerega polarno glavo predstavlja organska molekula holin. V bioloških membranah igra vlogo pri celični signalizaciji. Kdaj priporočamo uporabo:Pegasti badelj prispeva k razstrupljanju jeter in telesa. Je najbolj raziskana zdravilna rastlina za zaščito jeter.Artičoka prispeva k zdravju srca in vzdrževanju normalnega nivoja maščob v krvi.Prispeva tudi k delovanju prebavil v primeru občutka polnosti in napetosti po obroku.Vlogo ima pri ohranjanju telesne teže.
 • Tetivik, kapljice brez alkohola, Soria Natural, 50ml
  Tetivik, liofiliziran tekoči ekstrakt iz korenine rastline, sedaj z novo, izboljšano formulacijo, ki omogoča boljšo razpoložljivost za telo in absorpcijo.Kdaj priporočamo uporabo tetivika:Tetivik je poznan kot diuretik in po čistilnem delovanju.Podpira prebavo.Na koži deluje protivnetno. Kot pomoč pri putiki oziroma protinu.
 • Klorela v prahu, ekološka, Diet Food, 200g
  Bio klorela je vir številnih mineralov, vitaminov in maščobnih kislin, zato spada v kategorijo tako imenovane super hrane. Gre za 100% algo klorelo v prahu, iz nadzorovanega ekološkega kmetovanja. Primerna je tako za vegetarijance kot vegane. Najbogatejši vir klorofila, ki poveča proizvodnjo rdečih krvnih celic v telesu.
 • Pegasti badelj, Solime, 100g
  Pegasti badelj se uporablja za pripravo čaja.
 • Delovanje jeter (cynara complex) kapsule, Solime, 60 kapsul
  Prehransko dopolnilo v kapsulah z listi artičoke, ki vzpodbujajo delovanje jeter.
 • Neem v prahu, ekološki, Herbana, 125g
  Neem oziroma „čudežno drevo“ je zimzelena trajnica z belimi cvetovi in olivam podobnimi plodovi. Velja za eno najbolj pogosto uporabljenih sestavin v ajurvedi. V starodavnih zapisih zasledimo, da so neem uporabljali že pred 5000 leti. Uporabljate ga lahko za kopeli, maske za obraz in nego lasišča.
 • Bazični prašek, Dr. Jacob's, 300g
  Vsebuje 95 % citratov, ki so pridobljeni iz rastlinskih in mineralnih surovin. Citrati so naravna sestavina naših celic. Za pravilno kislinsko-bazično ravnovesje so mineralne snovi kot so kalij, magnezij in kalcij najpomembnejše. Prijazen je do želodca in črevesja.
 • Bazične tablete, Dr. Jacob's, 250g
  Uravnoteženost mineralov, kislin in baz je odvisna od zadostne preskrbe z bazičnimi vitalnimi snovmi, ki jih dobimo s prehrano (zelenjava, sadje). Bikarbonati, bazično delujoči citrati in tudi bazične mineralne snovi (kalij, magnezij, kalcij in cink) so še posebej dragoceni za uravnavanje kislinsko-bazičnega ravnovesja v telesu. Bazične tablete Dr. Jacob‘s vsebujejo še vitamin C in vitamin D.
 • Rožmarin, prehransko dopolnilo v kapljicah, Bio-Pharma, 100ml
  BioPharma rožmarin kapljice so prehransko dopolnilo za pomoč pri spodbujanju krvnega obtoka (srce). Pomagajo tudi pri presnova holesterola, funkciji delovanja črevesja ter imajo sprostitveni učinek – pomaga najti spanec. Prehransko dopolnilo je vodno etanolni izvleček: rožmarina, čemaža, navadne melise, navadnega rmana, poprove mete in navadne tavžentrože. Izdelek vsebuje 18 vol % alkohola. BioPharma rožmarin je 100% naravni proizvod, brez konzervansov, barvil in umetnih dodatkov. V vsakem prehranskem dopolnilu je združenih več zdravilnih rastlin – gre za SINERGIJSKI učinek učinkovin vseh prisotnih rastlin, kar dodatno povečuje učinkovitost proizvoda pred proizvodi z eno samo rastlino!
 • Artičoka, prehransko dopolnilo v kapljicah, Bio-Pharma, 100ml
  BioPharma artičoka kapljice so prehransko dopolnilo za podporo jeter in žolča. Uživanje le teh pomaga pri zaščiti jetrnih celic; pospešuje proizvodnjo žolča ter presnovo maščob. Prehransko dopolnilo je vodno etanolni izvleček : artičoke, regrata, navadnega rmana, navadnega oreha, navadnega hmelja, poprove mete in divje vijolice. Izdelek vsebuje 18 vol % alkohola. BioPharma artičoka je 100% naravni proizvod, brez konzervansov, barvil in umetnih dodatkov. V vsakem prehranskem dopolnilu je združenih več zdravilnih rastlin – gre za SINERGIJSKI učinek učinkovin vseh prisotnih rastlin, kar dodatno povečuje učinkovitost proizvoda pred proizvodi z eno samo rastlino!
 • Pegasti badelj, kapljice brez alkohola, Soria Natural, 50ml
  Pegasti badelj – tekoči ekstrakt iz semen rastline za čiščenje in zaščito jeter. Po letu 1970 raziskujejo Nemci zdravilne lastnosti silimarina, ene izmed sestavin badlja. Ta snov varovalno deluje na jetra, ohranja delovanje in preprečuje poškodbe, ki bi jih na njih lahko povzročile različne strupene snovi. Kdaj priporočamo uporabo pegastega badlja?Pegasti badelj prispeva k delovanju jeter. Ima vlogo pri čiščenju in zaščiti jeter. Prispeva k razstrupljanju jeter in telesa.
Padajoče

sofinanciranje Republika Slovenija in Evropska unija

Naložbo izdelave spletne trgovine sofinancirata Republika Slovenija in Evropska unija iz Evropskega sklada za regionalni razvoj. Sofinanciranje je bilo pridobljeno preko Vavčerja za digitalni marketing.

Pozdravljeni in dobrodošli na spletnem portalu Stari most.
Portal in trgovina sta še v nastajanju. Dnevno dodajamo izdelke, vpise in vsebine. Na zalogi imamo poleg čajev še dodatke k prehrani, prehrano, eterična olja, naravno kozmetiko, ...

Več o nas in naši ponudbi lahko preberete tukaj.

Lahko nas za vse dodatne informacije tudi pokličete na 051 245 383 (vsak delovnik med 9.00 - 19.00 ter ob sobotah med 9.00 - 13.00)

Če želite, da vas o novostih, aktualnih vsebinah in posebnih ponudbah obveščamo tudi po e-pošti, pa vpišite svoje e-naslov spodaj.

Pravilnik o zasebnost: prijava na e-novice

Z vpisom svojega elektronskega naslova se prijavljate na e-novice, s katerimi vas bo podjetje STARI MOST d.o.o. obveščalo o novostih v ponudbi na spletu in v trgovini, o marketinških aktivnostih in drugih promocijah.

S prijavo na e-novice se vpišete tudi v bazo prejemnikov ugodnosti , ki jih STARI MOST d.o.o. nudi svojim uporabnikom.

Za prijavo na e-novice STARI MOST d.o.o. zbira sledeče podatke: e-naslov, IP, v primeru, da se prijavite kot registrirani član, pa tudi ime in priimek, naslov in telefon.

Po poslanem obrazcu z elektronskim naslovom boste na navedeni naslov prejeli potrditveno sporočilo – s potrditvijo tega boste do preklica prijavljeni na e-novice STARI MOST d.o.o. (t. i. opt-in odobritev). Kadarkoli lahko pisno ali s klikom na gumb Odjava v e-novicah zahtevate, da upravljavec osebnih podatkov trajno ali začasno preneha uporabljati vaše osebne podatke za namene neposrednega trženja. Vaši zahtevi bo ugodeno v 15 dneh od dneva prejema zahteve, kot predpisuje zakon. Zahtevate lahko tudi prenos ali seznanitev s podatki.

Upravljavec STARI MOST d.o.o. se zavezuje, da bo podatke skrbno varoval skladno z zakonodajo, ki ureja varovanje osebnih podatkov.

Pošiljatelj e-novic in upravljavec vaših osebnih podatkov je: STARI MOST d.o.o., Glavni trg 17, 8000 Novo mesto

Preverite tudi celotni Pravilnik o zasebnosti