PRIPOROČAMO: Zbirka izbranih čajev je prijazno in toplo darilo.   Preveri zdaj!

Sokovi in napitki

Padajoče
Stran:
 1. 1
 2. 2
 • Aloe vera, 100% sok, ekološki, Ars Pharmae, 1L
  Ekološki 100-odstotni sok aloe vere iz svežih listov brez konzervansov, stabilizatorjev, barvil ali sladkorja. Uporablja se ga za:- izboljšanje počutja in vitalnosti telesa v vseh življenjskih situacijah ter obdobjih,- blagodejno deluje pri utrujenosti in psihičnih naporih,- pomaga pri vzdrževanju dobrega imunskega sistema.
 • Sok iz svežih borovnic, ekološki, Dr.Steinberger, 750ml
  Na voljo SAMO za nakup in osebni prevzem v FIZIČNI TRGOVINI Stari most na Glavnem trgu 17 v Novem mestu. Dr. Steinberger sok iz svežih borovnic je pripravljen iz skrbno izbranih aromatičnih divjih borovnic z nežnim postopkom izdelave, kar ohrani bogat okus, široko paleto naravnih sestavin sadežev ter visoko kakovost soka.
 • Sok Multi fit, Dr.Steinberger, 750ml
  Na voljo SAMO za nakup in osebni prevzem v FIZIČNI TRGOVINI Stari most na Glavnem trgu 17 v Novem mestu. Multi fit je sadni sok iz enajstih izbranih vrst sadja, obogaten z desetimi vitamini in provitaminom A. Že en kozarec tega soka zadosti vsem dnevnim potrebam organizma po teh življenjsko pomembnih vitaminih.
 • Sok Vitesse za imunski sistem, Dr.Steinberger, 750ml
  Na voljo SAMO za nakup in osebni prevzem v FIZIČNI TRGOVINI Stari most na Glavnem trgu 17 v Novem mestu. Vitesse za imunski sistem je mešani sadni sok, narejen iz jabolčnega soka, kaše iz mangov in acerole, dodan ima vitamin C in cink ter sekundarne rastlinske snovi. Vitamin C in cink, ki ju vsebuje ta sok, imata vlogo pri delovanju imunskega sistema. Na 100ml sok Vitesse vsebuje 1,5mg cinka, ki sodeluje pri nespecifični imunski obrambi telesa in 160mg vitamina C, kar je še zlasti dobrodošlo v hladnih jesensko zimskih dneh, ko so na pohodu prehladi in gripe, pa tudi sadja in zelenjave je ponekod na jedilnikih manj.
 • Sok zlata sliva, ekološki, Dr.Steinberger, 750ml
  Na voljo SAMO za nakup in osebni prevzem v FIZIČNI TRGOVINI Stari most na Glavnem trgu 17 v Novem mestu. Dr. Steinberger sok zlata sliva je napitek iz 97% izvlečka suhih sliv. Pri izdelavi soka so uporabljene skrbno izbrane nežveplane suhe slive. Nežen postopek predelave zagotavlja visoko kakovost soka ter široko paleto naravnih sestavin iz sadeža.
 • Brezov sok, ekološki, Robert Bartol, 1l
  Bio brezov sok je čisto in obnovljivo darilo narave. Skoraj kot voda prozorna tekočina rahlo sladkega okusa je polna hranil. Zbira se zgodaj spomladi v neokrnjenih predelih Bele krajine in Gorjancev. Nekatere spominja na svežo izvirsko vodo, druge na kokosovo vodo, vsi pa menijo, da je sok prijetno osvežilen in da odlično odžeja. Bogat je z makro- in mikrohranili (vključno s proteini in z amino-kislinami), pa tudi z encimi, elektroliti in s kalijem. Vsebuje tudi saponine.
 • Sok iz mladih zelenih kokosovih orehov, ekološki, dr. Antonio Martins, 1l
  100-odstotni kokosov sok iz mladih bio kokosovih orehov. V enem pakiranju je sok treh kokosovih orehov. Sok je primeren tudi za vegane. Svež bistri bio kokosov sok iz mladih kokosovih orehov je pravi zaklad narave. Mehak, osvežilen in sladkega okusa … je sok pravo doživetje. Ima malo kalorij in je brez maščob. Pridelan je iz orehov, starih od 5 do 6 mesecev, ki so skoraj brez kokosovega mesa, vsebujejo pa še vse minerale in vitalne snovi. Je pravi eliksir življenja, saj vsebuje minerale, ki so pomembni za ravnovesje vašega telesa. Kokosove orehe gojijo v skrbno izbranih ekoloških nasadih.
 • Sok iz mladih zelenih kokosovih orehov, ekološki, dr. Antonio Martins, 500ml
  100-odstotni kokosov sok iz mladih bio kokosovih orehov. Pakiranje vsebuje sok enega in pol kokosovega oreha. Primeren je tudi za vegane. Svež bistri bio kokosov sok iz mladih kokosovih orehov je pravi zaklad narave. Mehak, osvežilen in rahlo sladkega okusa je sok pravo doživetje. Ima malo kalorij in je brez maščob. Pridelan je iz orehov, starih od 5 do 6 mesecev, ki so skoraj brez kokosovega mesa, vsebujejo pa še vse minerale in vitalne snovi.
 • Sirup ingver limona, ekološki, Sonnentor, 500ml
  Ingver in limona sta združena v delovanju v tem poživljajočem sirupu. Pomladno osvežujoča kombinacija pogasi vsako žejo. Brez dodanega sladkorja, slajen z zgoščenim jabolčnim sokom.
 • Mandljev napitek, ekološki, Probios, 1l
  Rastlinsko mleko na osnovi mandlja. Brez laktoze, brez glutena in brez dodanega sladkorja. Odličen tako hladen kot topel.
 • Rižev napitek z mandlji, ekološki, Probios, 1l
  Rastlinsko mleko na osnovi riža z okusom mandlja. Brez laktoze, brez glutena in brez dodanega sladkorja. Odličen tako hladen kot topel.
 • Rižev napitek z vanilijo, ekološki, Probios, 1l
  Rastlinsko mleko na osnovi riža z okusom vanilije.
 • Sok iz rdeče pese, ekološki, Dr.Steinberger, 750ml
  Na voljo SAMO za nakup in osebni prevzem v FIZIČNI TRGOVINI Stari most na Glavnem trgu 17 v Novem mestu. Naravni motni sok iz bio rdeče pese. Ta sok je pripravljen iz biološko pridelane aromatične rdeče pese takoj po nabiranju. Nežen postopek predelave zagotavlja visoko kakovost soka in široko paleto naravnih sestavin iz pese.
 • Sok iz rakitovca z vitaminom C, Dr.Steinberger, 450ml
  Na voljo SAMO za nakup in osebni prevzem v FIZIČNI TRGOVINI Stari most na Glavnem trgu 17 v Novem mestu. Nesladkan sok iz rakitovca z dodano acerolo, značilnega trpkega okusa. Je bogata pijača iz rakitovca s praškom iz acerole z visoko vsebnostjo vitamina C. 100ml vsebuje 500mg vitamina C. Plodovi rakitovca vsebujejo desetkrat več vitamina C, kot ga vsebuje ena limona. Zato je sok Rakitovca C 500 še posebno primeren v času prehlada in splošne izčrpanosti telesa.
 • Sok Breuss, ekološki, Biotta, 500ml
  Na voljo SAMO za nakup in osebni prevzem v FIZIČNI TRGOVINI Stari most na Glavnem trgu 17 v Novem mestu. Biotta Breuss sok je ekološki direktni laktofermentirani zelenjavni sok izdelan po originalnem receptu Rudolfa Breussa, ki združuje uravnoteženo mešanico dragocenih zelenjavnih sokov. Biotta Breuss zelenjavni sok je še posebno primeren v obdobjih postenja, saj vsebuje veliko pomembnih vitaminov, ki jih telo potrebuje med procesom razstrupljanja.
 • Sok iz rdeče pese, ekološki, Biotta, 500ml
  Na voljo SAMO za nakup in osebni prevzem v FIZIČNI TRGOVINI Stari most na Glavnem trgu 17 v Novem mestu. Biotta sok iz rdeče pese je ekološki lakto-fermentiran sok rdeče pese.
 • Sok iz zelene, ekološki, Biotta, 500ml
  Na voljo SAMO za nakup in osebni prevzem v FIZIČNI TRGOVINI Stari most na Glavnem trgu 17 v Novem mestu. Je sveže stisnjen 100% sok iz bio zelene. Za izdelavo soka se uporablja ekološka zelena iz švicarskega Thurgauja, ki jo po pobiranju neposredno pridela Biotta. Zahvaljujoč nežni in hitri obdelavi se arome še posebej dobro ohranijo in tako zagotavljajo poln okus. Poleg tega je zelena naravni vir kalija.
 • Kokosova voda Cocosa, gazirana, Diet Food, 330ml
  Gazirana kokosova voda, brez dodanega sladkorja, je 100% naravni izdelek iz mladih kokosov. Je brez umetnih ojačevalcev okusa, barvil in konzervansov. Naravno osvežujoča kokosova voda ima sladek okus po kokosu.Kokosova voda je bistra tekočina v sadju, ki se razlije iz mladih, zelenih kokosovih orehov. Popolnoma poteši žejo zahvaljujoč elektrolitom. Je naravna izotonična pijača, ki vas bo hidrirala po vadbi.Kokosova voda ima manj sladkorja kot številne športne pijače in bistveno manj sladkorja, kot gazirana pijača in nekateri sadni sokovi, zato je lahko odlična izbira za odrasle in otroke, ki iščejo manj sladko pijačo.
 • Kokosova voda Cocosa, negazirana, Diet Food, 330ml
  Negazirana kokosova voda, brez dodanega sladkorja, je 100% naravni izdelek iz mladih kokosov. Je brez umetnih ojačevalcev okusa, barvil in konzervansov. Naravno osvežujoča kokosova voda ima sladek okus po kokosu.Kokosova voda je bistra tekočina v sadju, ki se razlije iz mladih, zelenih kokosovih orehov. Popolnoma poteši žejo zahvaljujoč elektrolitom. Je naravna izotonična pijača, ki vas bo hidrirala po vadbi.Kokosova voda ima manj sladkorja kot številne športne pijače in bistveno manj sladkorja, kot gazirana pijača in nekateri sadni sokovi, zato je lahko odlična izbira za odrasle in otroke, ki iščejo manj sladko pijačo.
 • Korenčkov sok, ekološki, Dr.Steinberger, 750ml
  Na voljo SAMO za nakup in osebni prevzem v FIZIČNI TRGOVINI Stari most na Glavnem trgu 17 v Novem mestu. Bio korenčkov sok je iztisnjen iz svežega, biološko pridelanega korenja. Že 100ml korenčkovega soka zadovolji celodnevno potrebo po betakarotenu (= provitamin A), ki se v telesu pretvori v pomemben vitamin A.
 • Sok detox, ekološki, Dr.Steinberger, 750ml
  Na voljo SAMO za nakup in osebni prevzem v FIZIČNI TRGOVINI Stari most na Glavnem trgu 17 v Novem mestu. Predstavljamo vam mešani sadno-zelenjavni sok iz šestih vrst polnovrednih sadežev, rdeče pese, matche in spiruline. Vse skupaj je to 9 čistilno krepčilnih živil, ki so v pomoč vašemu telesu. Vse sestavine izvirajo iz kontrolirane ekološke pridelave.
 • Sok ingver mix, ekološki, Dr.Steinberger, 750ml
  Na voljo SAMO za nakup in osebni prevzem v FIZIČNI TRGOVINI Stari most na Glavnem trgu 17 v Novem mestu. Sok ingver mix je mešanica sokov jabolka, ananasa in grozdja z dodanim ingverjem. Ingver – krepčilo starih pomorščakov, kot so mu včasih rekli, daje soku prijeten pikanten okus.
 • Sok iz ameriške brusnice, Dr.Steinberger, 750ml
  Na voljo SAMO za nakup in osebni prevzem v FIZIČNI TRGOVINI Stari most na Glavnem trgu 17 v Novem mestu. Nerazredčen sok iz brusnic, nabranih v Severni Ameriki. 100% sadni delež. Ameriške brusnice takoj po obiranju stisnejo v stiskalnici. Tako pridobljen sok polnijo v steklenice brez dodane vode, sladkorja ali drugih dodatkov, zato mu pravimo matični sok.
 • Sok iz granatnega jabolka, ekološki, Dr.Steinberger, 750ml
  Na voljo SAMO za nakup in osebni prevzem v FIZIČNI TRGOVINI Stari most na Glavnem trgu 17 v Novem mestu. Sok iz skrbno izbranih, na soncu dozorelih granatnih jabolk je iztisnjen takoj po nabiranju. Granatna jabolka so biološko pridelana, sok iz njih pa izdelajo brez dodane vode, sladkorja in drugih dodatkov – zato mu pravijo matični sok.
Padajoče
Stran:
 1. 1
 2. 2

sofinanciranje Republika Slovenija in Evropska unija

Naložbo izdelave spletne trgovine sofinancirata Republika Slovenija in Evropska unija iz Evropskega sklada za regionalni razvoj. Sofinanciranje je bilo pridobljeno preko Vavčerja za digitalni marketing.

Pozdravljeni in dobrodošli na spletnem portalu Stari most.
Portal in trgovina sta še v nastajanju. Dnevno dodajamo izdelke, vpise in vsebine. Na zalogi imamo poleg čajev še dodatke k prehrani, prehrano, eterična olja, naravno kozmetiko, ...

Več o nas in naši ponudbi lahko preberete tukaj.

Lahko nas za vse dodatne informacije tudi pokličete na 051 245 383 (vsak delovnik med 9.00 - 19.00 ter ob sobotah med 9.00 - 13.00)

Če želite, da vas o novostih, aktualnih vsebinah in posebnih ponudbah obveščamo tudi po e-pošti, pa vpišite svoje e-naslov spodaj.

Pravilnik o zasebnost: prijava na e-novice

Z vpisom svojega elektronskega naslova se prijavljate na e-novice, s katerimi vas bo podjetje STARI MOST d.o.o. obveščalo o novostih v ponudbi na spletu in v trgovini, o marketinških aktivnostih in drugih promocijah.

S prijavo na e-novice se vpišete tudi v bazo prejemnikov ugodnosti , ki jih STARI MOST d.o.o. nudi svojim uporabnikom.

Za prijavo na e-novice STARI MOST d.o.o. zbira sledeče podatke: e-naslov, IP, v primeru, da se prijavite kot registrirani član, pa tudi ime in priimek, naslov in telefon.

Po poslanem obrazcu z elektronskim naslovom boste na navedeni naslov prejeli potrditveno sporočilo – s potrditvijo tega boste do preklica prijavljeni na e-novice STARI MOST d.o.o. (t. i. opt-in odobritev). Kadarkoli lahko pisno ali s klikom na gumb Odjava v e-novicah zahtevate, da upravljavec osebnih podatkov trajno ali začasno preneha uporabljati vaše osebne podatke za namene neposrednega trženja. Vaši zahtevi bo ugodeno v 15 dneh od dneva prejema zahteve, kot predpisuje zakon. Zahtevate lahko tudi prenos ali seznanitev s podatki.

Upravljavec STARI MOST d.o.o. se zavezuje, da bo podatke skrbno varoval skladno z zakonodajo, ki ureja varovanje osebnih podatkov.

Pošiljatelj e-novic in upravljavec vaših osebnih podatkov je: STARI MOST d.o.o., Glavni trg 17, 8000 Novo mesto

Preverite tudi celotni Pravilnik o zasebnosti