PRIPOROČAMO: Zbirka izbranih čajev je prijazno in toplo darilo.   Preveri zdaj!

Dvig imunosti in SOS

Padajoče
Stran:
 1. 1
 2. 2
 3. 3
 4. 4
 5. 5
 • Kalijev askorbat, Solime, 2x60 kapsul
  Prehransko dopolnilo s C vitaminom in kalijevim bikarbonatom v kapsulah. Kalijev askorbat je sol, pridobljena iz askorbinske kisline (vitamin C). Dobimo ga dobimo z raztapljanjem dveh komponent v hladni vodi: askorbinske kisline in kalijevega bikarbonata v čisti, kristalizirani obliki (stopnja čistosti ne sme biti manjša od 97%).
 • Po-Ho inhalator z oljem, A.Vogel
  Inhalator Po-Ho je pripomoček za lajšanje in osvežitev dihalnih poti. Omogoča inhaliranje mešanice vodnih par in eteričnega olja ali raztopine soli, ki jo pripravimo v spodnjem delu inhalatorja.Inhalatorju je priloženo olje Po-Ho.
 • Fitobimbi Bronhamil, sirup za otroke, 200ml
  Bronhamil je peroralna suspenzija za blaženje obeh vrst kašlja, suhega in mokrega.
 • Fitobimbi Imuno, sirup za otroke, 200ml
  Fitobimbi Imuno je prehransko dopolnilo za otroke z vitamini in minerali ter izbranimi izvlečki rastlin.
 • Švedska grenčica z alkoholom, Maria Treben, 200ml
  Švedska grenčica (Original nach Maria Treben) z alkoholom.
 • Švedska grenčica brez alkohola, Maria Treben, 200ml
  Švedska grenčica (Original nach Maria Treben) brez alkohola.
 • Olje Po-Ho, A.Vogel, 10ml
  Eterična olja so postala zelo priljubljena in se uporabljajo na različne načine. Ključna lastnost eteričnih olj je, da izparijo pri sobni temperaturi - to je razlog, da je vonj tako prijeten.
 • Enduranza, Ars Pharmae, 30 tablet
  Enduranza je učinkovita zaščita pred izgorelostjo. Za boj proti stresu, preobremenjenosti in izčrpanosti. Vsebuje Abigenol – izvleček naravnih polifenolov iz slovenske bele jelke.
 • Holistična trifala (wholistic triphala), ekološka, Pukka, 30 kapsul
  Podpora optimalnemu in rednemu delovanju prebavnega trakta. Holistična trifala je koncentrirana mešanica treh vrst sadežev (amla – indijska kosmulja, bibhitaki – indijski mirobalanovec in haritaki – kebulski mirobalanovec), ki rastejo na rodovitnih ekoloških tleh in podpira naravno prečiščevalno sposobnost telesa in s tem pomaga ohranjati ravnovesje prebavnega trakta. Izdelek vsebuje ekološke, trajnostno gojene in skrbno izbrane sestavine, ki pomagajo podpirati redni in pravilni bioritem.
 • Suha zelišča za pripravo švedske grenčice, Maria Treben, 72g
  Suha zelišča za pripravo švedske grenčice Marija Treben so namenjena za domačo pripravo švedske grenčice.
 • AminoGran Immun, dr. Grandel, 10 vrečk
  AminoGran Immun je prehransko dopolnilo z vitamini, minerali in aminokislinami, s sladilom. Z originalno kombinacijo aminokislin, vitaminov in mineralov za vaš imunski sistem.
 • Žepni inhalator Po-Ho, A.Vogel
  Inhalator je priročen pripomoček, kadar želimo olajšati in osvežiti dihanje skozi nos. Njegova posebnost je v vsebovanem olju Po-Ho, ki je v celoti naravno.
 • Sirup Santasapina, A.Vogel, 200ml
  Sirup Santasapina je pridobljen iz stisnjenega soka in izvlečka svežih smrekovih vršičkov. Zaradi svojevrstne sestave in načina pridelave vsebuje učinkovine, ki delujejo blagodejno na dihalne poti.
 • Ganoderma 500, dvojna moč, Ars Pharmae, 30 kapsul
  Ars Ganoderma 500 je najmočnejši pripravek iz Ganoderme lucidum. Je zelo pomemben pri uravnavanju odpornosti pri kritični oslabelosti in kot pomoč imunskemu sistemu.
 • A-VIR, kapljice iz izvlečkov gob, ekološke, MycoMedica, 100ml
  Kapljice Goba A-VIR so sestavljene iz mešanice gliv, ustvarjene posebej za zaščito organizma pred virusnimi obolenji. Izdelane so iz izvlečkov petih različnih vrst gob, zaradi česar imajo še posebno širok spekter delovanja. Vsebujejo učinkovine kot so proteini in tri-terpeni, fenoli, encimi, derivati adenozina ter druge snovi, ki pozitivno delujejo na naše telo.
 • Plantago expectoral, sirup za pomoč dihalnim potem, Solime, 200ml
  Expectoral Plantago vsebuje širok spekter različnih rastlinskih izvlečkov, med, vitamin C in propolis, ki v optimalnem razmerju ugodno vplivajo na grlo, dihala in sluznico. Zeliščni sirup je prehransko dopolnilo v tekoči obliki, ki ne vsebuje glutena, laktoze, barvil, konzervansov in umetnih arom.
 • Propolsol kapljice, brez alkohola, Solime, 20ml
  Solime Propolsol iz propolisa na brezalkoholni osnovi je prehransko dopolnilo v obliki kapljic. Propolis obnavlja in ščiti ustno sluznico, grlo in kožo.
 • Koloidno srebro, ionsko, Solime, 50ml
  Koloidno srebro ali nano srebro je srebro v obliki zelo majhnih (prostemu očesu nevidnih) delcev elementarnega srebra velikosti od 1 do 100 (in več) nm. Že stari Grki so za daljše shranjevanje vode uporabljali srebrne posode, stari Rimljani pa so v srebrnih posodah shranjevali vino. V 19. stoletju so se srebrove spojine uporabljale zaradi antimikrobnih učinkov, po odkritju antibiotikov pa se je uporaba srebra zmanjšala. V medicino se je začelo vračati v 70. letih za zdravljenje opeklin, po letu 2000 pa se je srebro z razvojem nanoznanosti začelo ponovno uporabljati v večji meri.Svetuje se uporaba za dermatološko nego kože - predvsem za občutljivo, razdraženo ali pordelo kožo. Izdelek vsebuje vodo in koloidno srebro s koncentracijo 10 ppm.
 • Propolsol sprej za grlo, Solime, 50ml
  Solime Propolsol pršilo za grlo je inovativno pršilo, ki vsebuje predvsem ekstrakt propolisa, evkaliptusa in mete, pripravljeno z namenom težav v predelu grla. Evkaliptus ekstrakt pripomore k izboljšanju stanja dihalnega sistema (On hold Botanicals). Propolis pa ima številne pozitivne učinke, med drugim fizično obloži sluznico organizma, deluje kot bariera in zaščita pred zunanjimi dejavniki. Solime Propolsol pršilo ima značilen regenerativen učinek.
 • Probiotiki Acidophilus composto, Solime, 60 kapsul
  Probiotik Acidophilus Composto je prehransko dopolnilo v kapsulah za uravnoteženo črevesno floro. Je kombinacija prebiotikov in dobrih bakterij z dodanim galgantom in Saccharomyces boulardii. Acidophilus Composto koristi pri zdravljenju črevesnih težav in pri preprečevanju in zdravljenju okužbe sečil in vaginalne kandidoze. Spodbuja učinkovitost imunskega sistema. Solimè Acidophilus Composto pomaga lajšati težave s kožo (pri aknah, ogrcih in mastni koži). Saccharomices boulardii v kapsulah je kvasovka, ki deluje protiglivično in protivnetno. Z dodatkom frukto-oligosaharidov iz sladkorne pese (FOS) in inulina se zaužite bakterije hitreje razmnožijo.
 • Prehransko dopolnilo iz gobe resastega bradovca (Hericium erinaceus), ekološko, MycoMedica, 100g
  Prehransko dopolnilo iz gobe resastega bradovca je plod slovenskih raziskav in razvoja ter je 100% ekološkega in 100% EU porekla. Hericium erinaceus ali resasti bradovec je izredno okusna in cenjena jedilna ter medicinska goba, ki raste na lesu podrtih dreves predvsem na severni zemeljski polobli (Evropa, vzhodna Azija, severna Amerika). Njena neobičajna oblika je navdihnila občudovalce, ki so jo zaradi nje poimenovali z nenavadnimi imeni: levja griva, opičja glava, opičja goba, medvedova glava, bela brada, ježasta goba, resasti bradovec… Na japonskem je znana predvsem kot Yamabushitake, na kitajskem pa jo imenujejo Shishigashira – »levja glava” in Houtou – »otroška opica«.Med aktivne komponente gobe resasti bradovec štejemo za gobe tipične beta glukane, tako imenovani HEP3 sodi med farmakološko bolj zanimive 1-3D-beta glukane. V tej gobi najdemo tudi fitosterine, kot sta beta sitosterol in ergosterin. Goba resasti bradovec (Hericium erinaceus) vsebuje esencialne mineralne snovi in elemente v sledovih (Zn, Fe, Se, Ge itd.), niacin, biotin, vitamin D, kot tudi različne polisaharide in polipeptide. Zaradi kvalitetne aminokislinske sestave ima ta vrst gobe v primerjavi z drugimi jedilnimi gobami (šampinjoni, ostrigarji in šitake) najvišjo biološko vrednost in je zato pri vegetarijanskem načinu prehranjevanja kakovosten nadomestek mesu. V tradicionalni medicini jo zaradi njenega delovanja izredno cenijo in imenujejo “Naravna hrana za nevrone”.
 • Cordyvit, prehransko dopolnilo iz gobe Cordyceps, ekološko, MycoMedica, 250g
  Izdelek Cordyvit vsebuje zmleto gobo Cordyceps ter ne vsebuje sestavin živalskega izvora. Pridelan je po smernicah ekološke pridelave, brez uporabe kemičnih pripravkov. Priporočamo ga športnikom in drugim aktivnim osebam po daljših fizičnih obremenitvah ter osebam, ki si želijo aktivnejšega udejstvovanja pri vsakodnevnih opravilih.Celoten izdelek Cordyvit je izdelan v Evropski uniji po smernicah ekološke pridelave ter je primeren za vegetarijance in vegane.
 • MycoMix Onca, prehransko dopolnilo iz gob, ekološko, MycoMedica, 200g
  Mešanica gob, sestavljena iz štirih vrst gob Ganoderma lucidum, Lentinula edodes in Agaricus blazei, in jo priporočamo kot podporni tretma pri agresivnih konvencionalnih tretmajih in posegih.
 • Tinktura gobe Ganoderma lucidum (svetlikava pološčenka), ekološka, MycoMedica, 50ml
  Tinktura predstavlja prehransko dopolnilo, ki združuje tako vodni kot tudi alkoholni ekstrakt svetlikave pološčenke. V vodnem delu so raztopljeni polisaharidi – beta glukani, v alkoholnem pa triterpeni. Obe skupini snovi sta močno raziskani ter znanstveno potrjeni kot varni, z množico najrazličnejših blagodejnih učinkov. Priporočamo jo ljudem, ki zaradi vsakodnevnega tempa nimajo priložnosti kuhati čaja ter tistim, ki slabše prebavljajo glivne vlaknine, saj jih tinktura ne vsebuje.
Padajoče
Stran:
 1. 1
 2. 2
 3. 3
 4. 4
 5. 5

sofinanciranje Republika Slovenija in Evropska unija

Naložbo izdelave spletne trgovine sofinancirata Republika Slovenija in Evropska unija iz Evropskega sklada za regionalni razvoj. Sofinanciranje je bilo pridobljeno preko Vavčerja za digitalni marketing.

Pozdravljeni in dobrodošli na spletnem portalu Stari most.
Portal in trgovina sta še v nastajanju. Dnevno dodajamo izdelke, vpise in vsebine. Na zalogi imamo poleg čajev še dodatke k prehrani, prehrano, eterična olja, naravno kozmetiko, ...

Več o nas in naši ponudbi lahko preberete tukaj.

Lahko nas za vse dodatne informacije tudi pokličete na 051 245 383 (vsak delovnik med 9.00 - 19.00 ter ob sobotah med 9.00 - 13.00)

Če želite, da vas o novostih, aktualnih vsebinah in posebnih ponudbah obveščamo tudi po e-pošti, pa vpišite svoje e-naslov spodaj.

Pravilnik o zasebnost: prijava na e-novice

Z vpisom svojega elektronskega naslova se prijavljate na e-novice, s katerimi vas bo podjetje STARI MOST d.o.o. obveščalo o novostih v ponudbi na spletu in v trgovini, o marketinških aktivnostih in drugih promocijah.

S prijavo na e-novice se vpišete tudi v bazo prejemnikov ugodnosti , ki jih STARI MOST d.o.o. nudi svojim uporabnikom.

Za prijavo na e-novice STARI MOST d.o.o. zbira sledeče podatke: e-naslov, IP, v primeru, da se prijavite kot registrirani član, pa tudi ime in priimek, naslov in telefon.

Po poslanem obrazcu z elektronskim naslovom boste na navedeni naslov prejeli potrditveno sporočilo – s potrditvijo tega boste do preklica prijavljeni na e-novice STARI MOST d.o.o. (t. i. opt-in odobritev). Kadarkoli lahko pisno ali s klikom na gumb Odjava v e-novicah zahtevate, da upravljavec osebnih podatkov trajno ali začasno preneha uporabljati vaše osebne podatke za namene neposrednega trženja. Vaši zahtevi bo ugodeno v 15 dneh od dneva prejema zahteve, kot predpisuje zakon. Zahtevate lahko tudi prenos ali seznanitev s podatki.

Upravljavec STARI MOST d.o.o. se zavezuje, da bo podatke skrbno varoval skladno z zakonodajo, ki ureja varovanje osebnih podatkov.

Pošiljatelj e-novic in upravljavec vaših osebnih podatkov je: STARI MOST d.o.o., Glavni trg 17, 8000 Novo mesto

Preverite tudi celotni Pravilnik o zasebnosti