PRIPOROČAMO: Zbirka izbranih čajev je prijazno in toplo darilo.   Preveri zdaj!

Dvig imunosti in SOS

Padajoče
Stran:
 1. 1
 2. 2
 3. 3
 4. 4
 5. 5
 • Chaga goba v prahu, ekološka, Herbana, 60g
  Premium čaga goba iz ekološke pridelave. Čaga goba je drevesna parazitna goba, imenovana tudi brezin luknjač, ki se hrani pretežno z sokovi dreves na katerih gosti. Izredno je razširjena v Sibiriji, kjer se redno uporablja v domačih pripravkih.
 • Galimmun, prehransko dopolnilo iz gobe Ganoderma lucidum (svetlikava pološčenka), ekološko, MycoMedica, 150g
  Izdelek vsebuje zmlete trosnjake in podgobje gobe Ganoderma lucidum iz ekološke pridelave, ne vsebuje sestavin živalskega izvora ter je pridelan brez uporabe kemičnih ali podobnih pripravkov. Vsebuje najširši spekter aktivnih sestavin svetlikave pološčenke, saj vsebuje tako gobo kot tudi podgobje in njegove ekstracelularne komponente (encime, antibiotike, probiotike..). Priporočamo jo tistim, ki veliko dajo na preventivo in ne prenesejo grenkega okusa čaja oz. tinkture. Galimmun vsebuje velik delež najrazličnejših dobrodejnih vlaknin, obdelanih z ultra finim mletjem. Produkt je ultra fini prah, ki omogoča lažje zaužitje ter nekaj stokrat poveča sposobnost absorpcije učinkovin v organizmu.
 • MycoMix Immun, prehransko dopolnilo iz gob, ekološko, MycoMedica, 200g
  Mešanica medicinskih gob namenjena preventivi pred splošno kronično ali sezonsko oslabelostjo. MycoMix Immun vsebuje vrste gob Cordyceps (glavatec), Ganoderma lucidum (svetlikava pološčenka), Lentinula edodes (šitake), Hericium erinaceus (resasti bradovec), Grifola frondosa (maitake), Poria cocos (kitajski bodičasti luknjičar), Trametes versicolor (pisana ploskocevka) in Agaricus blazei (blazejev kukmak). S tako širokim spektrom uporabljenih vrst gob je doseženo njihovo širokospektralno sinergistično delovanje ter pospešeno preventivno delovanje pred splošno oslabelostjo. Izmed vseh mešanic medicinskih gob ravno MycoMix Immun nudi najširši spekter uravnovešenega delovanja zaradi več sto različnih aktivnih komponent, ki jih vsebuje. MycoMix Immun je plod dolgoletnih raziskav in razvoja, tako lastnih kot tudi v sodelovanju z najrazličnejšimi raziskovalnimi inštitucijami doma in po svetu. MycoMix Immun je proizveden v sodelovanju s strankami, s katerimi so formulirali njegovo sestavo, kot tudi vrsto uporabljenih sestavin ter jih optimizirali in preizkušali dolgo vrsto let na podlagi njihovih opažanj in ugotovitev o njegovem delovanju. Samo mešanice medicinskih gob, katerih učinkovitost potrjujejo lastne izkušnje in izkušnje strank, sedaj nudijo tudi vam. Ena izmed teh mešanic je MycoMix Immun, katero stranke že vrsto let uspešno preventivno uporabljajo pri splošni oslabelosti.
 • A-VIR, kapljice iz izvlečkov gob, ekološke, MycoMedica, 100ml
  Kapljice Goba A-VIR so sestavljene iz mešanice gliv, ustvarjene posebej za zaščito organizma pred virusnimi obolenji. Izdelane so iz izvlečkov petih različnih vrst gob, zaradi česar imajo še posebno širok spekter delovanja. Vsebujejo učinkovine kot so proteini in tri-terpeni, fenoli, encimi, derivati adenozina ter druge snovi, ki pozitivno delujejo na naše telo.
 • Ganoderma 500, dvojna moč, Ars Pharmae, 30 kapsul
  Ars Ganoderma 500 je najmočnejši pripravek iz Ganoderme lucidum. Je zelo pomemben pri uravnavanju odpornosti pri kritični oslabelosti in kot pomoč imunskemu sistemu.
 • Sirup Santasapina, A.Vogel, 200ml
  Sirup Santasapina je pridobljen iz stisnjenega soka in izvlečka svežih smrekovih vršičkov. Zaradi svojevrstne sestave in načina pridelave vsebuje učinkovine, ki delujejo blagodejno na dihalne poti.
 • Po-Ho inhalator z oljem, A.Vogel
  Inhalator Po-Ho je pripomoček za lajšanje in osvežitev dihalnih poti. Omogoča inhaliranje mešanice vodnih par in eteričnega olja ali raztopine soli, ki jo pripravimo v spodnjem delu inhalatorja.Inhalatorju je priloženo olje Po-Ho.
 • Fitobimbi Bronhamil, sirup za otroke, 200ml
  Bronhamil je peroralna suspenzija za blaženje obeh vrst kašlja, suhega in mokrega.
 • Fitobimbi Imuno, sirup za otroke, 200ml
  Fitobimbi Imuno je prehransko dopolnilo za otroke z vitamini in minerali ter izbranimi izvlečki rastlin.
 • Švedska grenčica z alkoholom, Maria Treben, 200ml
  Švedska grenčica (Original nach Maria Treben) z alkoholom.
 • Švedska grenčica brez alkohola, Maria Treben, 200ml
  Švedska grenčica (Original nach Maria Treben) brez alkohola.
 • Olje Po-Ho, A.Vogel, 10ml
  Eterična olja so postala zelo priljubljena in se uporabljajo na različne načine. Ključna lastnost eteričnih olj je, da izparijo pri sobni temperaturi - to je razlog, da je vonj tako prijeten.
 • Enduranza, Ars Pharmae, 30 tablet
  Enduranza je učinkovita zaščita pred izgorelostjo. Za boj proti stresu, preobremenjenosti in izčrpanosti. Vsebuje Abigenol – izvleček naravnih polifenolov iz slovenske bele jelke.
 • Holistična trifala (wholistic triphala), ekološka, Pukka, 30 kapsul
  Podpora optimalnemu in rednemu delovanju prebavnega trakta. Holistična trifala je koncentrirana mešanica treh vrst sadežev (amla – indijska kosmulja, bibhitaki – indijski mirobalanovec in haritaki – kebulski mirobalanovec), ki rastejo na rodovitnih ekoloških tleh in podpira naravno prečiščevalno sposobnost telesa in s tem pomaga ohranjati ravnovesje prebavnega trakta. Izdelek vsebuje ekološke, trajnostno gojene in skrbno izbrane sestavine, ki pomagajo podpirati redni in pravilni bioritem.
 • Suha zelišča za pripravo švedske grenčice, Maria Treben, 72g
  Suha zelišča za pripravo švedske grenčice Marija Treben so namenjena za domačo pripravo švedske grenčice.
 • Tinktura gobe Ganoderma lucidum (svetlikava pološčenka), ekološka, MycoMedica, 50ml
  Tinktura predstavlja prehransko dopolnilo, ki združuje tako vodni kot tudi alkoholni ekstrakt svetlikave pološčenke. V vodnem delu so raztopljeni polisaharidi – beta glukani, v alkoholnem pa triterpeni. Obe skupini snovi sta močno raziskani ter znanstveno potrjeni kot varni, z množico najrazličnejših blagodejnih učinkov. Priporočamo jo ljudem, ki zaradi vsakodnevnega tempa nimajo priložnosti kuhati čaja ter tistim, ki slabše prebavljajo glivne vlaknine, saj jih tinktura ne vsebuje.
 • MycoMix Onca, prehransko dopolnilo iz gob, ekološko, MycoMedica, 200g
  Mešanica gob, sestavljena iz štirih vrst gob Ganoderma lucidum, Lentinula edodes, Trametes versicolor in Agaricus blazei, in jo priporočamo kot podporni tretma pri agresivnih konvencionalnih tretmajih in posegih.
 • MegaHydrate, Institut.O, 60 kapsul
  MegaHydrate™ – FHES je mineralni prah, ki deluje kot antioksidant. Vsebuje zelo majhne silicijeve minerale (koloide). Zaradi njih ima MegaHydrate™ nižjo površinsko napetost od običajne vode. Poleg tega je v silicijevih koloidih shranjeno zelo veliko vodikovih negativnih ionov (H-), ki se v dotiku z vodo sproščajo vanjo. To daje vodi antioksidantske sposobnosti. Glavna učinkovina v MegaHydrate™ je tako silicijev hidrid.
 • Vita Biosa – zeliščni napitek z mikrobiotičnimi kulturami, Institut.O, 3000ml
  Vita Biosa je biološko proizveden zeliščni napitek z mikrobiotičnimi kulturami.✓ 8 vrst aktivnih mlečnokislinskih in bifido bakterij✓ Proizveden s postopkom fermentacije, v katerem se pridobi organske kisline, aktivne mikroorganizme in izvlečke iz zelišč✓ Brez sladkorja, brez mleka, brez konzervansov✓ Ob polnjenju vsebuje povprečno 5 – 10 milijard aktivnih mikroorganizmov na 100 ml✓ EKO certifikat
 • Vita Biosa – zeliščni napitek z mikrobiotičnimi kulturami, Institut.O, 500ml
  Vita Biosa je biološko proizveden zeliščni napitek z mikrobiotičnimi kulturami.✓ 8 vrst aktivnih mlečnokislinskih in bifido bakterij✓ Proizveden s postopkom fermentacije, v katerem se pridobi organske kisline, aktivne mikroorganizme in izvlečke iz zelišč✓ Brez sladkorja, brez mleka, brez konzervansov✓ Ob polnjenju vsebuje povprečno 5 – 10 milijard aktivnih mikroorganizmov na 100 ml✓ EKO certifikat
 • Zeliščne kapljice, prehransko dopolnilo, Maršič, 30ml
  Večnamenske zeliščne kapljice za krepitev in boljše počutje. Zeliščne kapljice so pripravljen po tradicionalni recepturi zeliščarja Ivana Maršiča s Škofljice pri Ljubljani, ki je bil med najuspešnejšimi zeliščarji, ne samo v nekdanji Jugoslaviji in po njej, ampak tudi v evropskem in širšem merilu.
 • Izvleček grenivkinih pešk, Solime, 50ml
  Izvleček grenivkinih pešk je prehransko dopolnilo v tekoči obliki. Je brezalkoholni koncentriran izvleček grenivkinih pešk. Izvleček grenivkinih pešk je antioksidant; deluje baktericidno, protiglivično in protivirusno. Najbolj razširjena je uporaba pri glivičnih obolenjih. Ima tudi blagodejen vpliva na delovanje prebave in s tem na imunski sistem.
 • Gelevital classic, Solime, 200ml
  Gelevital classic je inovativno prehransko dopolnilo v obliki tekočine, ki združuje delovanje medu, rodiole rosee, cvetnega prahu in matičnega mlečka. Izdelek zaradi vsebnosti cvetnega prahu (pollen) pripomore k izboljšanju vitalnosti in krepitvi imunskega sistema (On hold Botanicals). Nemoč, prekomerna izčrpanost in stanje deprimiranega imunskega sistema so le poglavitni vzroki, ki jih rešuje prisotnost sestavine: cvetni prah (On hold Botanicals). Je dodatek z visoko vsebnostjo energetskih sestavin, obogaten z rhodiolo roseo ima številne za organizem pozitivne lastnosti. Je naraven in učinkovit odziv na številne potrebe človeškega organizma. Uživamo ga ob fizični ali duševni izčrpanosti in je idealno za celo družino.
 • Kalijev askorbat, Solime, 2x60 kapsul
  Prehransko dopolnilo s C vitaminom in kalijevim bikarbonatom v kapsulah. Kalijev askorbat je sol, pridobljena iz askorbinske kisline (vitamin C). Dobimo ga dobimo z raztapljanjem dveh komponent v hladni vodi: askorbinske kisline in kalijevega bikarbonata v čisti, kristalizirani obliki (stopnja čistosti ne sme biti manjša od 97%).
Padajoče
Stran:
 1. 1
 2. 2
 3. 3
 4. 4
 5. 5

sofinanciranje Republika Slovenija in Evropska unija

Naložbo izdelave spletne trgovine sofinancirata Republika Slovenija in Evropska unija iz Evropskega sklada za regionalni razvoj. Sofinanciranje je bilo pridobljeno preko Vavčerja za digitalni marketing.

Pozdravljeni in dobrodošli na spletnem portalu Stari most.
Portal in trgovina sta še v nastajanju. Dnevno dodajamo izdelke, vpise in vsebine. Na zalogi imamo poleg čajev še dodatke k prehrani, prehrano, eterična olja, naravno kozmetiko, ...

Več o nas in naši ponudbi lahko preberete tukaj.

Lahko nas za vse dodatne informacije tudi pokličete na 051 245 383 (vsak delovnik med 9.00 - 19.00 ter ob sobotah med 9.00 - 13.00)

Če želite, da vas o novostih, aktualnih vsebinah in posebnih ponudbah obveščamo tudi po e-pošti, pa vpišite svoje e-naslov spodaj.

Pravilnik o zasebnost: prijava na e-novice

Z vpisom svojega elektronskega naslova se prijavljate na e-novice, s katerimi vas bo podjetje STARI MOST d.o.o. obveščalo o novostih v ponudbi na spletu in v trgovini, o marketinških aktivnostih in drugih promocijah.

S prijavo na e-novice se vpišete tudi v bazo prejemnikov ugodnosti , ki jih STARI MOST d.o.o. nudi svojim uporabnikom.

Za prijavo na e-novice STARI MOST d.o.o. zbira sledeče podatke: e-naslov, IP, v primeru, da se prijavite kot registrirani član, pa tudi ime in priimek, naslov in telefon.

Po poslanem obrazcu z elektronskim naslovom boste na navedeni naslov prejeli potrditveno sporočilo – s potrditvijo tega boste do preklica prijavljeni na e-novice STARI MOST d.o.o. (t. i. opt-in odobritev). Kadarkoli lahko pisno ali s klikom na gumb Odjava v e-novicah zahtevate, da upravljavec osebnih podatkov trajno ali začasno preneha uporabljati vaše osebne podatke za namene neposrednega trženja. Vaši zahtevi bo ugodeno v 15 dneh od dneva prejema zahteve, kot predpisuje zakon. Zahtevate lahko tudi prenos ali seznanitev s podatki.

Upravljavec STARI MOST d.o.o. se zavezuje, da bo podatke skrbno varoval skladno z zakonodajo, ki ureja varovanje osebnih podatkov.

Pošiljatelj e-novic in upravljavec vaših osebnih podatkov je: STARI MOST d.o.o., Glavni trg 17, 8000 Novo mesto

Preverite tudi celotni Pravilnik o zasebnosti