PRIPOROČAMO: Zbirka izbranih čajev je prijazno in toplo darilo.   Preveri zdaj!

Dvig imunosti in SOS

Padajoče
Stran:
 1. 1
 2. 2
 3. 3
 4. 4
 5. 5
 • Probiotik BactoFlor 10/20 za odrasle, 100 kapsul
  BactoFlor 10/20 nudi optimalno preskrbo z aktivnimi bakterijskimi kulturami. Vsebuje 10 pomembnih, med seboj dopolnjujočih se bakterijskih kultur, ki se lahko uspešno naselijo v tankem in debelem črevesju. Koncentracija kolonijskih enot je zelo visoka, saj znaša 20 milijard enot na kapsulo.
 • Koloidno srebro, ionsko, Solime, 50ml
  Koloidno srebro ali nano srebro je srebro v obliki zelo majhnih (prostemu očesu nevidnih) delcev elementarnega srebra velikosti od 1 do 100 (in več) nm. Že stari Grki so za daljše shranjevanje vode uporabljali srebrne posode, stari Rimljani pa so v srebrnih posodah shranjevali vino. V 19. stoletju so se srebrove spojine uporabljale zaradi antimikrobnih učinkov, po odkritju antibiotikov pa se je uporaba srebra zmanjšala. V medicino se je začelo vračati v 70. letih za zdravljenje opeklin, po letu 2000 pa se je srebro z razvojem nanoznanosti začelo ponovno uporabljati v večji meri.Svetuje se uporaba za dermatološko nego kože - predvsem za občutljivo, razdraženo ali pordelo kožo. Izdelek vsebuje vodo in koloidno srebro s koncentracijo 10 ppm.
 • Propolsol sprej za grlo, Solime, 50ml
  Solime Propolsol pršilo za grlo je inovativno pršilo, ki vsebuje predvsem ekstrakt propolisa, evkaliptusa in mete, pripravljeno z namenom težav v predelu grla. Evkaliptus ekstrakt pripomore k izboljšanju stanja dihalnega sistema (On hold Botanicals). Propolis pa ima številne pozitivne učinke, med drugim fizično obloži sluznico organizma, deluje kot bariera in zaščita pred zunanjimi dejavniki. Solime Propolsol pršilo ima značilen regenerativen učinek.
 • Probiotiki Acidophilus composto, Solime, 60 kapsul
  Probiotik Acidophilus Composto je prehransko dopolnilo v kapsulah za uravnoteženo črevesno floro. Je kombinacija prebiotikov in dobrih bakterij z dodanim galgantom in Saccharomyces boulardii. Acidophilus Composto koristi pri zdravljenju črevesnih težav in pri preprečevanju in zdravljenju okužbe sečil in vaginalne kandidoze. Spodbuja učinkovitost imunskega sistema. Solimè Acidophilus Composto pomaga lajšati težave s kožo (pri aknah, ogrcih in mastni koži). Saccharomices boulardii v kapsulah je kvasovka, ki deluje protiglivično in protivnetno. Z dodatkom frukto-oligosaharidov iz sladkorne pese (FOS) in inulina se zaužite bakterije hitreje razmnožijo.
 • Prehransko dopolnilo iz gobe resastega bradovca (Hericium erinaceus), ekološko, MycoMedica, 100g
  Prehransko dopolnilo iz gobe resastega bradovca je plod slovenskih raziskav in razvoja ter je 100% ekološkega in 100% EU porekla. Hericium erinaceus ali resasti bradovec je izredno okusna in cenjena jedilna ter medicinska goba, ki raste na lesu podrtih dreves predvsem na severni zemeljski polobli (Evropa, vzhodna Azija, severna Amerika). Njena neobičajna oblika je navdihnila občudovalce, ki so jo zaradi nje poimenovali z nenavadnimi imeni: levja griva, opičja glava, opičja goba, medvedova glava, bela brada, ježasta goba, resasti bradovec… Na japonskem je znana predvsem kot Yamabushitake, na kitajskem pa jo imenujejo Shishigashira – »levja glava” in Houtou – »otroška opica«.Med aktivne komponente gobe resasti bradovec štejemo za gobe tipične beta glukane, tako imenovani HEP3 sodi med farmakološko bolj zanimive 1-3D-beta glukane. V tej gobi najdemo tudi fitosterine, kot sta beta sitosterol in ergosterin. Goba resasti bradovec (Hericium erinaceus) vsebuje esencialne mineralne snovi in elemente v sledovih (Zn, Fe, Se, Ge itd.), niacin, biotin, vitamin D, kot tudi različne polisaharide in polipeptide. Zaradi kvalitetne aminokislinske sestave ima ta vrst gobe v primerjavi z drugimi jedilnimi gobami (šampinjoni, ostrigarji in šitake) najvišjo biološko vrednost in je zato pri vegetarijanskem načinu prehranjevanja kakovosten nadomestek mesu. V tradicionalni medicini jo zaradi njenega delovanja izredno cenijo in imenujejo “Naravna hrana za nevrone”.
 • Cordyvit, prehransko dopolnilo iz gobe Cordyceps, ekološko, MycoMedica, 250g
  Izdelek Cordyvit vsebuje zmleto gobo Cordyceps ter ne vsebuje sestavin živalskega izvora. Pridelan je po smernicah ekološke pridelave, brez uporabe kemičnih pripravkov. Priporočamo ga športnikom in drugim aktivnim osebam po daljših fizičnih obremenitvah ter osebam, ki si želijo aktivnejšega udejstvovanja pri vsakodnevnih opravilih.Celoten izdelek Cordyvit je izdelan v Evropski uniji po smernicah ekološke pridelave ter je primeren za vegetarijance in vegane.
 • MycoMix Onca, prehransko dopolnilo iz gob, ekološko, MycoMedica, 200g
  Mešanica gob, sestavljena iz štirih vrst gob Ganoderma lucidum, Lentinula edodes, Trametes versicolor in Agaricus blazei, in jo priporočamo kot podporni tretma pri agresivnih konvencionalnih tretmajih in posegih.
 • Tinktura gobe Ganoderma lucidum (svetlikava pološčenka), ekološka, MycoMedica, 50ml
  Tinktura predstavlja prehransko dopolnilo, ki združuje tako vodni kot tudi alkoholni ekstrakt svetlikave pološčenke. V vodnem delu so raztopljeni polisaharidi – beta glukani, v alkoholnem pa triterpeni. Obe skupini snovi sta močno raziskani ter znanstveno potrjeni kot varni, z množico najrazličnejših blagodejnih učinkov. Priporočamo jo ljudem, ki zaradi vsakodnevnega tempa nimajo priložnosti kuhati čaja ter tistim, ki slabše prebavljajo glivne vlaknine, saj jih tinktura ne vsebuje.
 • Galimmun, prehransko dopolnilo iz gobe Ganoderma lucidum (svetlikava pološčenka), ekološko, MycoMedica, 150g
  Izdelek vsebuje zmlete trosnjake in podgobje gobe Ganoderma lucidum iz ekološke pridelave, ne vsebuje sestavin živalskega izvora ter je pridelan brez uporabe kemičnih ali podobnih pripravkov. Vsebuje najširši spekter aktivnih sestavin svetlikave pološčenke, saj vsebuje tako gobo kot tudi podgobje in njegove ekstracelularne komponente (encime, antibiotike, probiotike..). Priporočamo jo tistim, ki veliko dajo na preventivo in ne prenesejo grenkega okusa čaja oz. tinkture. Galimmun vsebuje velik delež najrazličnejših dobrodejnih vlaknin, obdelanih z ultra finim mletjem. Produkt je ultra fini prah, ki omogoča lažje zaužitje ter nekaj stokrat poveča sposobnost absorpcije učinkovin v organizmu.
 • MycoMix Immun, prehransko dopolnilo iz gob, ekološko, MycoMedica, 200g
  Mešanica medicinskih gob namenjena preventivi pred splošno kronično ali sezonsko oslabelostjo. MycoMix Immun vsebuje vrste gob Cordyceps (glavatec), Ganoderma lucidum (svetlikava pološčenka), Lentinula edodes (šitake), Hericium erinaceus (resasti bradovec), Grifola frondosa (maitake), Poria cocos (kitajski bodičasti luknjičar), Trametes versicolor (pisana ploskocevka) in Agaricus blazei (blazejev kukmak). S tako širokim spektrom uporabljenih vrst gob je doseženo njihovo širokospektralno sinergistično delovanje ter pospešeno preventivno delovanje pred splošno oslabelostjo. Izmed vseh mešanic medicinskih gob ravno MycoMix Immun nudi najširši spekter uravnovešenega delovanja zaradi več sto različnih aktivnih komponent, ki jih vsebuje. MycoMix Immun je plod dolgoletnih raziskav in razvoja, tako lastnih kot tudi v sodelovanju z najrazličnejšimi raziskovalnimi inštitucijami doma in po svetu. MycoMix Immun je proizveden v sodelovanju s strankami, s katerimi so formulirali njegovo sestavo, kot tudi vrsto uporabljenih sestavin ter jih optimizirali in preizkušali dolgo vrsto let na podlagi njihovih opažanj in ugotovitev o njegovem delovanju. Samo mešanice medicinskih gob, katerih učinkovitost potrjujejo lastne izkušnje in izkušnje strank, sedaj nudijo tudi vam. Ena izmed teh mešanic je MycoMix Immun, katero stranke že vrsto let uspešno preventivno uporabljajo pri splošni oslabelosti.
 • A-VIR, kapljice iz izvlečkov gob, ekološke, MycoMedica, 100ml
  Kapljice Goba A-VIR so sestavljene iz mešanice gliv, ustvarjene posebej za zaščito organizma pred virusnimi obolenji. Izdelane so iz izvlečkov petih različnih vrst gob, zaradi česar imajo še posebno širok spekter delovanja. Vsebujejo učinkovine kot so proteini in tri-terpeni, fenoli, encimi, derivati adenozina ter druge snovi, ki pozitivno delujejo na naše telo.
 • Ganoderma 500, dvojna moč, Ars Pharmae, 30 kapsul
  Ars Ganoderma 500 je najmočnejši pripravek iz Ganoderme lucidum. Je zelo pomemben pri uravnavanju odpornosti pri kritični oslabelosti in kot pomoč imunskemu sistemu.
 • Sirup Santasapina, A.Vogel, 200ml
  Sirup Santasapina je pridobljen iz stisnjenega soka in izvlečka svežih smrekovih vršičkov. Zaradi svojevrstne sestave in načina pridelave vsebuje učinkovine, ki delujejo blagodejno na dihalne poti.
 • Propolsol kapljice, brez alkohola, Solime, 20ml
  Solime Propolsol iz propolisa na brezalkoholni osnovi je prehransko dopolnilo v obliki kapljic. Propolis obnavlja in ščiti ustno sluznico, grlo in kožo.
 • Plantago expectoral, sirup za pomoč dihalnim potem, Solime, 200ml
  Expectoral Plantago vsebuje širok spekter različnih rastlinskih izvlečkov, med, vitamin C in propolis, ki v optimalnem razmerju ugodno vplivajo na grlo, dihala in sluznico. Zeliščni sirup je prehransko dopolnilo v tekoči obliki, ki ne vsebuje glutena, laktoze, barvil, konzervansov in umetnih arom.
 • Kalijev askorbat, Solime, 2x60 kapsul
  Prehransko dopolnilo s C vitaminom in kalijevim bikarbonatom v kapsulah. Kalijev askorbat je sol, pridobljena iz askorbinske kisline (vitamin C). Dobimo ga dobimo z raztapljanjem dveh komponent v hladni vodi: askorbinske kisline in kalijevega bikarbonata v čisti, kristalizirani obliki (stopnja čistosti ne sme biti manjša od 97%).
 • Probiotik BactoFlor za otroke (do 12 let), 60g
  Izbor aktivnih bakterijskih kultur, ki se nahajajo v BactoFlor prašku, je prilagojen črevesni flori otrok in dojenčkov v skladu z različnimi fazami razvoja organizma, od katerih je tudi odvisna naselitev bakterij v črevesju. Je v obliki prahu, zato ga lahko individualno doziramo. BactoFlor za otroke lahko uživajo tudi dojenčki od 1. tedna dalje.
 • Multi EM ferment, 500ml
  Simbiotičen napitek, proizveden v procesu večstopenjske fermentacije, ki vsebuje 31 različnih bakterijskih sevov ter fermentirana zelišča in rastline.✓ 31 raznovrstnih Efektivnih mikroorganizmov (EM)✓ Biodostopna hranila iz raznovrstnih rastlinskih virov✓ 20 milijard živih mikroorganizmov v odmerku✓ Vir (L+) mlečne kisline✓ Primerno in priporočljivo za celo družino
 • NADH Original Instant Power, 60 pastil
  Stabiliziran NADH z visoko stopnjo biodostopnosti.✓ Podjezična oblika edina omogoča hitro in učinkovito absorpcijo✓ 20 mg NADH v 1 lingvaleti✓ Več energije za vsakodnevne izzive✓ Odlična podpora ob vsakovrstnih naporih✓ Naraven biološki anti-aging
 • Zeolit Zeostar detox, 110g
  Zeostar detox® je naravni mineralni kompleks vulkanskega izvora, najfinejši zeolit-klinoptilolit. 100% naravni zeolitVsebuje 85-90% klinoptilolitaNajfinejša mikronizacijaVisoka ionska izmenjalna kapaciteta
 • Mumijo (shilajit) v prahu, Herbana, 60g
  Mumijo (tudi šilajit) je smola temnorjave barve s kompleksno sestavo, ki izvira iz gorovij Himalaje, Altaia in Kavkaza. Lokalni prebivalci teh področji smolo kot prehransko dopolnilo uporabljajo že stoletja.
 • Chaga goba v prahu, ekološka, Herbana, 60g
  Premium čaga goba iz ekološke pridelave. Čaga goba je drevesna parazitna goba, imenovana tudi brezin luknjač, ki se hrani pretežno z sokovi dreves na katerih gosti. Izredno je razširjena v Sibiriji, kjer se redno uporablja v domačih pripravkih.
 • MegaHydrate, Institut.O, 60 kapsul
  MegaHydrate™ – FHES je mineralni prah, ki deluje kot antioksidant. Vsebuje zelo majhne silicijeve minerale (koloide). Zaradi njih ima MegaHydrate™ nižjo površinsko napetost od običajne vode. Poleg tega je v silicijevih koloidih shranjeno zelo veliko vodikovih negativnih ionov (H-), ki se v dotiku z vodo sproščajo vanjo. To daje vodi antioksidantske sposobnosti. Glavna učinkovina v MegaHydrate™ je tako silicijev hidrid.
 • Vita Biosa – zeliščni napitek z mikrobiotičnimi kulturami, Institut.O, 3000ml
  Vita Biosa je biološko proizveden zeliščni napitek z mikrobiotičnimi kulturami.✓ 8 vrst aktivnih mlečnokislinskih in bifido bakterij✓ Proizveden s postopkom fermentacije, v katerem se pridobi organske kisline, aktivne mikroorganizme in izvlečke iz zelišč✓ Brez sladkorja, brez mleka, brez konzervansov✓ Ob polnjenju vsebuje povprečno 5 – 10 milijard aktivnih mikroorganizmov na 100 ml✓ EKO certifikat
Padajoče
Stran:
 1. 1
 2. 2
 3. 3
 4. 4
 5. 5

sofinanciranje Republika Slovenija in Evropska unija

Naložbo izdelave spletne trgovine sofinancirata Republika Slovenija in Evropska unija iz Evropskega sklada za regionalni razvoj. Sofinanciranje je bilo pridobljeno preko Vavčerja za digitalni marketing.

Pozdravljeni in dobrodošli na spletnem portalu Stari most.
Portal in trgovina sta še v nastajanju. Dnevno dodajamo izdelke, vpise in vsebine. Na zalogi imamo poleg čajev še dodatke k prehrani, prehrano, eterična olja, naravno kozmetiko, ...

Več o nas in naši ponudbi lahko preberete tukaj.

Lahko nas za vse dodatne informacije tudi pokličete na 051 245 383 (vsak delovnik med 9.00 - 19.00 ter ob sobotah med 9.00 - 13.00)

Če želite, da vas o novostih, aktualnih vsebinah in posebnih ponudbah obveščamo tudi po e-pošti, pa vpišite svoje e-naslov spodaj.

Pravilnik o zasebnost: prijava na e-novice

Z vpisom svojega elektronskega naslova se prijavljate na e-novice, s katerimi vas bo podjetje STARI MOST d.o.o. obveščalo o novostih v ponudbi na spletu in v trgovini, o marketinških aktivnostih in drugih promocijah.

S prijavo na e-novice se vpišete tudi v bazo prejemnikov ugodnosti , ki jih STARI MOST d.o.o. nudi svojim uporabnikom.

Za prijavo na e-novice STARI MOST d.o.o. zbira sledeče podatke: e-naslov, IP, v primeru, da se prijavite kot registrirani član, pa tudi ime in priimek, naslov in telefon.

Po poslanem obrazcu z elektronskim naslovom boste na navedeni naslov prejeli potrditveno sporočilo – s potrditvijo tega boste do preklica prijavljeni na e-novice STARI MOST d.o.o. (t. i. opt-in odobritev). Kadarkoli lahko pisno ali s klikom na gumb Odjava v e-novicah zahtevate, da upravljavec osebnih podatkov trajno ali začasno preneha uporabljati vaše osebne podatke za namene neposrednega trženja. Vaši zahtevi bo ugodeno v 15 dneh od dneva prejema zahteve, kot predpisuje zakon. Zahtevate lahko tudi prenos ali seznanitev s podatki.

Upravljavec STARI MOST d.o.o. se zavezuje, da bo podatke skrbno varoval skladno z zakonodajo, ki ureja varovanje osebnih podatkov.

Pošiljatelj e-novic in upravljavec vaših osebnih podatkov je: STARI MOST d.o.o., Glavni trg 17, 8000 Novo mesto

Preverite tudi celotni Pravilnik o zasebnosti