PRIPOROČAMO: Zbirka izbranih čajev je prijazno in toplo darilo.   Preveri zdaj!

Alge

Padajoče
 • Kelp (rjave morske alge) v prahu, Herbana, 125g
  Kelp so velike rjave morske alge iz vrste Laminariales. Rastejo v t.i. kelp gozdovih v plitvih oceanih po celem svetu.
 • Alge kombu, ekološke, Algamar, 100g
  Morske alge iz Glicije v Španiji. Rjavo-sive lage, ki rastejo na globini 12m. So ročno nabrane in sušene na temperaturah do 38C. Primerne so za kuhanje in pečenje. Na sebe vežejo težke kovine. Težkih kovin v prebavnem sistemu ne izločajo, zato jih vedno zaužijemo kot zelenjavo. Pri namakanju žit in stročnic, jih namakamo in kuhamo skupaj z njimi. Pomagajo pri prebavi žitaric in stročnic.
 • Alge dulse, ekološke, Algamar, 100g
  Morske alge iz Glicije v Španiji. So bogate z vitaminom C, beljakovinami in natrijem. So rdeče barve in so primerne za prigrizke, juhe in omake. Ješ kot surove (kratko namakanje v vodi ali omaki) ali v juhi. Odlična je tudi voda, v kateri se namakajo.
 • Alge nori za suši, pražene, Ruschin makrobiotik, 25g
  Listi alge nori so že praženi in s tem takoj uporabni za pripravo maki-zushija (grižljajčkov iz sladko-kislega riža z raznimi dodatki, zaviti v alge nori). Tanko narezane jih lahko uporabimo za obogatitev zelenjavnih in žitnih jedi ter juh.
 • Klorela v prahu, ekološka, Diet Food, 200g
  Bio klorela je vir številnih mineralov, vitaminov in maščobnih kislin, zato spada v kategorijo tako imenovane super hrane. Gre za 100% algo klorelo v prahu, iz nadzorovanega ekološkega kmetovanja. Primerna je tako za vegetarijance kot vegane. Najbogatejši vir klorofila, ki poveča proizvodnjo rdečih krvnih celic v telesu.
 • Klorela, ekološka, Diet Food, 375 tablet
  Klorela je najbogatejši znani vir klorofila, ki povečuje proizvodnjo rdečih krvnih celic v telesu. Je 100% ekološkega izvora, iz nadzorovanega ekološkega kmetovanja. Primerna je tako za vegetarijance kot vegane. Notri je 375 tablet (stisnjenk).
 • Spirulina v prahu, ekološka, Diet Food, 200g
  Bio spirulina je vir številnih mineralov, vitaminov in maščobnih kislin, zato spada v kategorijo tako imenovane super hrane. Gre za 100% algo spirulino v prahu, iz nadzorovanega ekološkega kmetovanja. Primerna je tako za vegetarijance kot vegane.Je zelo bogata z beljakovinami (približno 70%), vsebuje vitamine B1, B2, B6, železo, kalcij, antioksidante in vse esencialne maščobne kisline.
 • Spirulina, ekološka, Diet Food, 375 tablet
  Bio spirulina je vir številnih mineralov, vitaminov in maščobnih kislin, zato spada v kategorijo tako imenovane super hrane. Je 100% ekološkega izvora, iz nadzorovanega ekološkega kmetovanja. Primerna je tako za vegetarijance kot vegane.Je zelo bogata z beljakovinami (približno 70%), vsebuje vitamine B1, B2, B6, železo, kalcij, antioksidante in vse esencialne maščobne kisline. Notri je 375 tablet (stisnjenk).
 • Kelp tablete, A.Vogel, 120 tablet
  Tablete Kelp so naravno prehransko dopolnilo iz rjavih morskih alg. So bogat vir naravnega joda.
 • Spirulina alga, ekološka, Institut.O, 200 tablet
  Ekološka spirulina je modrozelena alga, ki se uporablja za obogatitev prehrane z naravnimi in koristnimi rastlinskimi hranili. Vsebuje beljakovine, vitamine A, B12, K, železo, fitohranila.
 • Klorela alga Yaeyama, Institut.O, 200 tablet
  Klorela Yaeyama® je modrozelena alga, ki se uporablja za obogatitev prehrane z naravnimi in koristnimi rastlinskimi hranili.✓ Vsebuje beljakovine, vitamine A, B12, K, folno kislino ter minerale.✓ Visoka vsebnost vitamina B12, zato je pomemben dodatek zlasti k prehrani vegetarijancev in veganov.✓ Zahvaljujoč posebnemu postopku upraševanja, je Klorela Yaeyama lahko prebavljiva.✓ Ne vsebuje pesticidov.
 • Alge nori v kosmičih, ekološke, Algamar, 100g
  Morske alge iz Glicije v Španiji. Okusne, aromatične alge, bogate z beljakovinami, vitaminom A in B12. Pobirajo jih ob oseki, sušijo na soncu in zdrobijo v kosmiče. Jedo se presne z namakanjem, rahlo pečene, kuhane na pari in v juhi.
Padajoče

sofinanciranje Republika Slovenija in Evropska unija

Naložbo izdelave spletne trgovine sofinancirata Republika Slovenija in Evropska unija iz Evropskega sklada za regionalni razvoj. Sofinanciranje je bilo pridobljeno preko Vavčerja za digitalni marketing.

Pozdravljeni in dobrodošli na spletnem portalu Stari most.
Portal in trgovina sta še v nastajanju. Dnevno dodajamo izdelke, vpise in vsebine. Na zalogi imamo poleg čajev še dodatke k prehrani, prehrano, eterična olja, naravno kozmetiko, ...

Več o nas in naši ponudbi lahko preberete tukaj.

Lahko nas za vse dodatne informacije tudi pokličete na 051 245 383 (vsak delovnik med 9.00 - 19.00 ter ob sobotah med 9.00 - 13.00)

Če želite, da vas o novostih, aktualnih vsebinah in posebnih ponudbah obveščamo tudi po e-pošti, pa vpišite svoje e-naslov spodaj.

Pravilnik o zasebnost: prijava na e-novice

Z vpisom svojega elektronskega naslova se prijavljate na e-novice, s katerimi vas bo podjetje STARI MOST d.o.o. obveščalo o novostih v ponudbi na spletu in v trgovini, o marketinških aktivnostih in drugih promocijah.

S prijavo na e-novice se vpišete tudi v bazo prejemnikov ugodnosti , ki jih STARI MOST d.o.o. nudi svojim uporabnikom.

Za prijavo na e-novice STARI MOST d.o.o. zbira sledeče podatke: e-naslov, IP, v primeru, da se prijavite kot registrirani član, pa tudi ime in priimek, naslov in telefon.

Po poslanem obrazcu z elektronskim naslovom boste na navedeni naslov prejeli potrditveno sporočilo – s potrditvijo tega boste do preklica prijavljeni na e-novice STARI MOST d.o.o. (t. i. opt-in odobritev). Kadarkoli lahko pisno ali s klikom na gumb Odjava v e-novicah zahtevate, da upravljavec osebnih podatkov trajno ali začasno preneha uporabljati vaše osebne podatke za namene neposrednega trženja. Vaši zahtevi bo ugodeno v 15 dneh od dneva prejema zahteve, kot predpisuje zakon. Zahtevate lahko tudi prenos ali seznanitev s podatki.

Upravljavec STARI MOST d.o.o. se zavezuje, da bo podatke skrbno varoval skladno z zakonodajo, ki ureja varovanje osebnih podatkov.

Pošiljatelj e-novic in upravljavec vaših osebnih podatkov je: STARI MOST d.o.o., Glavni trg 17, 8000 Novo mesto

Preverite tudi celotni Pravilnik o zasebnosti