PRIPOROČAMO: Zbirka izbranih čajev je prijazno in toplo darilo.   Preveri zdaj!

Urejanje prebave (probiotiki)

Padajoče
Stran:
 1. 1
 2. 2
 • Trpotčevo seme, ekološko, Sonnentor, 100g
  BIO semena iz trpotca Sonnentor. Naravna semena iz trpotca iz kontrolirane ekološke pridelave.
 • Vita Biosa – zeliščni napitek z mikrobiotičnimi kulturami, Institut.O, 3000ml
  Vita Biosa je biološko proizveden zeliščni napitek z mikrobiotičnimi kulturami.✓ 8 vrst aktivnih mlečnokislinskih in bifido bakterij✓ Proizveden s postopkom fermentacije, v katerem se pridobi organske kisline, aktivne mikroorganizme in izvlečke iz zelišč✓ Brez sladkorja, brez mleka, brez konzervansov✓ Ob polnjenju vsebuje povprečno 5 – 10 milijard aktivnih mikroorganizmov na 100 ml✓ EKO certifikat
 • Neotosil, 450ml

  Neotosil, 450ml

  99,90 €
  Inovativno prehransko dopolnilo s ciljno zasnovanim kompleksom biodostopnih polifenolov s celovitim hranilnim spektrom.✓ Bioaktivni vitamini C, E, B12, folna kislina in beta-karoten (provitamin A) s povišano dostopnostjo✓ Visoko koncentrirana antioksidativna moč✓ Primerno in priporočljivo ob izpostavljenosti raznovrstnim oblikam stresa✓ Za dolgoročno ohranjanje zdravja in vitalnosti: zaščita in obnova celic, nevroregeneracija, imunski sistem, antioksidant, vzdrževanje sluznice
 • Multi EM ferment, 500ml
  Simbiotičen napitek, proizveden v procesu večstopenjske fermentacije, ki vsebuje 31 različnih bakterijskih sevov ter fermentirana zelišča in rastline.✓ 31 raznovrstnih Efektivnih mikroorganizmov (EM)✓ Biodostopna hranila iz raznovrstnih rastlinskih virov✓ 20 milijard živih mikroorganizmov v odmerku✓ Vir (L+) mlečne kisline✓ Primerno in priporočljivo za celo družino
 • Probiotik BactoFlor za otroke (do 12 let), 60g
  Izbor aktivnih bakterijskih kultur, ki se nahajajo v BactoFlor prašku, je prilagojen črevesni flori otrok in dojenčkov v skladu z različnimi fazami razvoja organizma, od katerih je tudi odvisna naselitev bakterij v črevesju. Je v obliki prahu, zato ga lahko individualno doziramo. BactoFlor za otroke lahko uživajo tudi dojenčki od 1. tedna dalje.
 • Probiotik BactoFlor 10/20 za odrasle, 100 kapsul
  BactoFlor 10/20 nudi optimalno preskrbo z aktivnimi bakterijskimi kulturami. Vsebuje 10 pomembnih, med seboj dopolnjujočih se bakterijskih kultur, ki se lahko uspešno naselijo v tankem in debelem črevesju. Koncentracija kolonijskih enot je zelo visoka, saj znaša 20 milijard enot na kapsulo.
 • Prolaxat, prehransko dopolnilo v kapljicah, Bio-Pharma, 100ml
  BioPharma prolaxat kapljice so prehransko dopolnilo za zdravje črevesja in prebavil, čiščenje ter razstrupljanje. Ima spazmolitični učinek (blaži krče gladkih mišic) in karminativni učinek (pomaga sproščati črevesne pline). Prehransko dopolnilo je vodno etanolni izvleček: aloe vere, poprove mete, sene, črnega bezga, navadnega rmana, ingverja. Izdelek vsebuje 18 vol % alkohola. BioPharma prolaxat je 100% naravni proizvod, brez konzervansov, barvil in umetnih dodatkov. V vsakem prehranskem dopolnilu je združenih več zdravilnih rastlin – gre za SINERGIJSKI učinek učinkovin vseh prisotnih rastlin, kar dodatno povečuje učinkovitost proizvoda pred proizvodi z eno samo rastlino!
 • Rožmarin, prehransko dopolnilo v kapljicah, Bio-Pharma, 100ml
  BioPharma rožmarin kapljice so prehransko dopolnilo za pomoč pri spodbujanju krvnega obtoka (srce). Pomagajo tudi pri presnova holesterola, funkciji delovanja črevesja ter imajo sprostitveni učinek – pomaga najti spanec. Prehransko dopolnilo je vodno etanolni izvleček: rožmarina, čemaža, navadne melise, navadnega rmana, poprove mete in navadne tavžentrože. Izdelek vsebuje 18 vol % alkohola. BioPharma rožmarin je 100% naravni proizvod, brez konzervansov, barvil in umetnih dodatkov. V vsakem prehranskem dopolnilu je združenih več zdravilnih rastlin – gre za SINERGIJSKI učinek učinkovin vseh prisotnih rastlin, kar dodatno povečuje učinkovitost proizvoda pred proizvodi z eno samo rastlino!
 • Rman, prehransko dopolnilo v kapljicah, Bio-Pharma, 50ml
  BioPharma rman kapljice so prehransko dopolnilo za pomoč pri presnovi maščob in glukoze ter podpori telesa za ledvično izločanje vode. Prehransko dopolnilo je vodno etanolni izvleček: navadnega rmana, smrdljičke, navadnega hmelja, črnega bezga, ptičje dresni, pravega peteršilja, vrtnega šetraja, navadne dobre misli. Izdelek vsebuje 18 vol % alkohola. BioPharma rman je 100% naravni proizvod, brez konzervansov, barvil in umetnih dodatkov. V vsakem prehranskem dopolnilu je združenih več zdravilnih rastlin – gre za SINERGIJSKI učinek učinkovin vseh prisotnih rastlin, kar dodatno povečuje učinkovitost proizvoda pred proizvodi z eno samo rastlino!
 • Vita Biosa – zeliščni napitek z mikrobiotičnimi kulturami, Institut.O, 500ml
  Vita Biosa je biološko proizveden zeliščni napitek z mikrobiotičnimi kulturami.✓ 8 vrst aktivnih mlečnokislinskih in bifido bakterij✓ Proizveden s postopkom fermentacije, v katerem se pridobi organske kisline, aktivne mikroorganizme in izvlečke iz zelišč✓ Brez sladkorja, brez mleka, brez konzervansov✓ Ob polnjenju vsebuje povprečno 5 – 10 milijard aktivnih mikroorganizmov na 100 ml✓ EKO certifikat
 • Zeliščne kapljice, prehransko dopolnilo, Maršič, 30ml
  Večnamenske zeliščne kapljice za krepitev in boljše počutje. Zeliščne kapljice so pripravljen po tradicionalni recepturi zeliščarja Ivana Maršiča s Škofljice pri Ljubljani, ki je bil med najuspešnejšimi zeliščarji, ne samo v nekdanji Jugoslaviji in po njej, ampak tudi v evropskem in širšem merilu.
 • Gastrogel, Solime, 120g (20 vrečk po 6g)
  Prehransko dopolnilo v gelu na osnovi jerebike, aloe, kolostruma, sladkega korena in natrijevega alginata s sladilom. Aloe gel deluje blagodejno na prebavni sistem, poveča imunost. Kolostrum je bogat s hranili, protitelesi, encimi in epitelijskimi rastnimi faktorji (EGF).
 • Konjak (glukomanan) široki rezanci fettuccini, ekološki, Diet Food, 300g
  Konjak oziroma shirataki rezanci so 100% rastlinskega izvora.Glavna sestavina shirataki rezancev je Konjac Glucomannan - v vodi topna vlaknina, pridobljena iz korenin rastline Konnyak. So brez maščob, sladkorja, škroba in beljakovin, brez pšenice in glutena. Že samo z nadomestitvijo enega dnevnega obroka s Shirataki testeninami, v vaše telo vnesete bistevno manj kalorij, saj Shirataki testenine vsebujejo le 7 kcal na 100 g izdelka. So brez lastnega okusa, zato zlahka absorbirajo aromo dodatkov in začimb, so hitro pripravljeni, okusni in zdravi.
 • Konjak (glukomanan) rezanci, ekološki, Diet Food, 300g
  Konjak oziroma shirataki rezanci so 100% rastlinskega izvora.Glavna sestavina shirataki rezancev je Konjac Glucomannan - v vodi topna vlaknina, pridobljena iz korenin rastline Konnyak. So brez maščob, sladkorja, škroba in beljakovin, brez pšenice in glutena. Že samo z nadomestitvijo enega dnevnega obroka s Shirataki testeninami, v vaše telo vnesete bistevno manj kalorij, saj Shirataki testenine vsebujejo le 7 kcal na 100 g izdelka. So brez lastnega okusa, zato zlahka absorbirajo aromo dodatkov in začimb, so hitro pripravljeni, okusni in zdravi.
 • Regrat, kapljice brez alkohola, Soria Natural, 50ml
  Regrat – liofiliziran tekoči ekstrakt iz korenine rastline. NOVO – izboljšana formulacija, ki omogoča boljšo razpoložljivost za telo in absorpcijo.Kdaj priporočamo uporabo regrata?Regrat prispeva k delovanju prebavnega trakta. Prispeva k fiziološkemu pH ravnotežju želodca. Ima vlogo pri spodbujanju prebave. Deluje kot prebiotik.
 • Sladki koren, kapljice brez alkohola, Soria Natural, 50ml
  Sladki koren – liofiliziran tekoči ekstrakt iz korenine rastline v kapljicah brez alkohola. NOVO – izboljšana formulacija, ki omogoča boljšo razpoložljivost za telo in absorpcijo.Kdaj priporočamo uporabo sladkega korena?Aktivne snovi iz sladkega korena prispevajo k ohranjanju normalnega delovanja želodčne sluznice in tankega črevesja. Pri osebah z občutljivimi prebavili prispeva k ohranjanju pravilnega delovanja prebavnega sistema. Tradicionalno se uporablja za podporo prebavil.
 • Sibirski ženšen (ginseng)-elevterokok, kapljice brez alkohola, Soria Natural, 50ml
  Sibirski ženšen oz. elevterokok– liofiliziran tekoči ekstrakt iz korenine rastline. NOVO – izboljšana formulacija, ki omogoča boljšo razpoložljivost za telo in absorpcijo.Kdaj priporočamo uporabo sibirskega ženšena oz. elevterokoka?Sibirski ženšen oz. elevterokok v kitajskem zeliščarstvu imenujejo wu ji pi, uporablja pa se pri težavah zaradi »hladnih in vlažnih » stanj. Sibirski ženšen prispeva k izboljšanju naravnih obrambnih mehanizmov telesa, podpira miselne funkcije: koncentracijo in čuječnost. V primeru izčrpanosti in utrujenosti, ter v obdobju po preboleli bolezni, prispeva k povečanju energije.
 • Oves, kapljice brez alkohola, Soria Natural, 50ml
  Tekoči liofiliziran ekstrakt iz nadzemnih delov OVSA Avena sativa L. v rastlinskem glicerinu. Kdaj priporočamo uporabo ekstrakta ovsa?Oves prispeva k zmanjšanju občutka napetosti, nemira, razdražljivosti. Primeren je tudi za otroke. Obenem deluje tudi kot krepčilo.Prispeva k vzdrževanju pravilnega delovanja uro-genitalnega trakta žensk.Dobrodejno vpliva na prebavo. Spodbuja redno izločanje blata.Prispeva k izločanju prebavnih žlez in spodbujanju apetita.Ima vlogo pri vzdrževanju zdrave kože – v primeru suhe kože.
 • Holistična trifala (wholistic triphala), ekološka, Pukka, 30 kapsul
  Podpora optimalnemu in rednemu delovanju prebavnega trakta. Holistična trifala je koncentrirana mešanica treh vrst sadežev (amla – indijska kosmulja, bibhitaki – indijski mirobalanovec in haritaki – kebulski mirobalanovec), ki rastejo na rodovitnih ekoloških tleh in podpira naravno prečiščevalno sposobnost telesa in s tem pomaga ohranjati ravnovesje prebavnega trakta. Izdelek vsebuje ekološke, trajnostno gojene in skrbno izbrane sestavine, ki pomagajo podpirati redni in pravilni bioritem.
 • Probiotiki Acidophilus composto, Solime, 60 kapsul
  Probiotik Acidophilus Composto je prehransko dopolnilo v kapsulah za uravnoteženo črevesno floro. Je kombinacija prebiotikov in dobrih bakterij z dodanim galgantom in Saccharomyces boulardii. Acidophilus Composto koristi pri zdravljenju črevesnih težav in pri preprečevanju in zdravljenju okužbe sečil in vaginalne kandidoze. Spodbuja učinkovitost imunskega sistema. Solimè Acidophilus Composto pomaga lajšati težave s kožo (pri aknah, ogrcih in mastni koži). Saccharomices boulardii v kapsulah je kvasovka, ki deluje protiglivično in protivnetno. Z dodatkom frukto-oligosaharidov iz sladkorne pese (FOS) in inulina se zaužite bakterije hitreje razmnožijo.
 • Ingver, prehransko dopolnilo v kapljicah, Bio-Pharma, 100ml
  BioPharma ingver kapljice so prehransko dopolnilo za želodec (pomagajo pri ohranitvi celovitosti želodčne sluznice). Vsebujejo vodno etanolni izvleček ingverja, ognjiča, sladkega korena, regrata, plazeče pirnice in srčne moči. Izdelek vsebuje 18 vol % alkohola. BioPharma Ingver je 100% naravni proizvod, brez konzervansov, barvil in umetnih dodatkov. V vsakem prehranskem dopolnilu je združenih več zdravilnih rastlin – gre za SINERGIJSKI učinek učinkovin vseh prisotnih rastlin, kar dodatno povečuje učinkovitost proizvoda pred proizvodi z eno samo rastlino!
 • Naravno odvajalo HITRO, Biokor, 150g
  HITRO je pripravek za lažje odvajanje oziroma urejanje prebave. Namenjen je za pomoč pri odvajanju in za čiščenje telesa pred postom. Odvajalno sredstvo HITRO je naravni pripravek iz pšeničnih otrobov, mletega janeža, lanenega semena in medu.
 • Nageljnove žbice kompleks, Clove Bud Complex, Viridian, 90 kapsul
  Kombinacija izbranih, poznanih zelišč (nageljnove žbice, bazilika, rožmarin, timijan, magnezij in bučna semena).
 • Krom in cimet kompleks, Viridian, 60 kapsul
  Krom je pomemben mineral, ki prispeva k ohranjanju normalnega nivoja glukoze (sladkorja) v krvi.
Padajoče
Stran:
 1. 1
 2. 2

sofinanciranje Republika Slovenija in Evropska unija

Naložbo izdelave spletne trgovine sofinancirata Republika Slovenija in Evropska unija iz Evropskega sklada za regionalni razvoj. Sofinanciranje je bilo pridobljeno preko Vavčerja za digitalni marketing.

Pozdravljeni in dobrodošli na spletnem portalu Stari most.
Portal in trgovina sta še v nastajanju. Dnevno dodajamo izdelke, vpise in vsebine. Na zalogi imamo poleg čajev še dodatke k prehrani, prehrano, eterična olja, naravno kozmetiko, ...

Več o nas in naši ponudbi lahko preberete tukaj.

Lahko nas za vse dodatne informacije tudi pokličete na 051 245 383 (vsak delovnik med 9.00 - 19.00 ter ob sobotah med 9.00 - 13.00)

Če želite, da vas o novostih, aktualnih vsebinah in posebnih ponudbah obveščamo tudi po e-pošti, pa vpišite svoje e-naslov spodaj.

Pravilnik o zasebnost: prijava na e-novice

Z vpisom svojega elektronskega naslova se prijavljate na e-novice, s katerimi vas bo podjetje STARI MOST d.o.o. obveščalo o novostih v ponudbi na spletu in v trgovini, o marketinških aktivnostih in drugih promocijah.

S prijavo na e-novice se vpišete tudi v bazo prejemnikov ugodnosti , ki jih STARI MOST d.o.o. nudi svojim uporabnikom.

Za prijavo na e-novice STARI MOST d.o.o. zbira sledeče podatke: e-naslov, IP, v primeru, da se prijavite kot registrirani član, pa tudi ime in priimek, naslov in telefon.

Po poslanem obrazcu z elektronskim naslovom boste na navedeni naslov prejeli potrditveno sporočilo – s potrditvijo tega boste do preklica prijavljeni na e-novice STARI MOST d.o.o. (t. i. opt-in odobritev). Kadarkoli lahko pisno ali s klikom na gumb Odjava v e-novicah zahtevate, da upravljavec osebnih podatkov trajno ali začasno preneha uporabljati vaše osebne podatke za namene neposrednega trženja. Vaši zahtevi bo ugodeno v 15 dneh od dneva prejema zahteve, kot predpisuje zakon. Zahtevate lahko tudi prenos ali seznanitev s podatki.

Upravljavec STARI MOST d.o.o. se zavezuje, da bo podatke skrbno varoval skladno z zakonodajo, ki ureja varovanje osebnih podatkov.

Pošiljatelj e-novic in upravljavec vaših osebnih podatkov je: STARI MOST d.o.o., Glavni trg 17, 8000 Novo mesto

Preverite tudi celotni Pravilnik o zasebnosti