PRIPOROČAMO: Zbirka izbranih čajev je prijazno in toplo darilo.   Preveri zdaj!

Barve za lase

Padajoče
Stran:
 1. 1
 2. 2
 • Čistilna maska za lase oglje in amla, Khadi, 50g
  Redno globinsko čiščenje las in lasišča ter super tretma pred uporabo barv za lase. Inovativno in edinstveno ajurvedsko aktivirano oglje iz amle skupaj z ritho. Razkrije dejansko stanje vaših las, ki jih konvencionalni izdelki prekrijejo. Odstrani vse ostanke nege (silikoni, smole, mineralna olja) in oblikovanja. Pred-tretma pred uporabo rastlinskih barv. 100 % rastlinsko, popolna odsotnost sintetičnih sestavin (sulfatov in detergentov). Aktivno amlino oglje je bogato z antioksidanti in je močan absorbent.
 • Rastlinska barva za lase pepelnato rjava, Khadi, 100g
  Intenzivna rastlinska barva za zdrave in močne lase. Khadijeva certificirana naravna kozmetika vključuje ajurvedsko naravno zdravljenje in moč indijskih zdravilnih esenc z nemškimi standardi. Ta barva obarva vaše lase mat, srednje pepelnato rjavo brez rdečega pridiha. Obstojno barvanje z naravno barvno intenziteto. Odlična prekrivnost, tudi sivih las. Izjemen sijaj in naravni volumen. Hrani in učvrsti lase ter skalp. Je 100 % rastlinska in veganska. Popolna odsotnost sintetičnih sestavin.
 • Rastlinska barva za lase lešnik, Khadi, 100g
  Trajno obarvanje, izjemna nega, volumen in sijaj, vse v enem koraku! S Khadijem si barvate in negujete lase s čisto naravnimi barvili in učinkovinami, ki ne poškodujejo lasne strukture. Vse barve so preverjene glede vsebnosti škodljivih snovi in so podvržene strogemu nadzoru. Ne vsebujejo konzervansov, ojačevalcev barv ali drugih kemičnih dodatkov. Rezultat barvanja je odvisen od začetne barve in strukture vaših las, kot tudi od časa barvanja.
 • Rastlinska barva za lase kana, amla, jatrofa, Khadi, 100g
  Trajno obarvanje, izjemna nega, volumen in sijaj, vse v enem koraku. Ta Khadi zeliščna barva lase pobarva v živahne svetlo rdeče do temno rdeče, globoko rdeče odtenke. Kana v kombinaciji z amlo in jatropho daje vašim lasem temnejši odtenek, kot čista kana.§Zelo temni lasje bodo dobili rdeče-rjav odtenek. Na barvni rezultat vpliva naravna barva las. Tanjši lasje dobijo intenzivnejši odtenek, niansa pa je odvisna od časa delovanja.§S Khadijem si barvate in negujete lase s čisto naravnimi barvili in učinkovinami, ki ne poškodujejo lasne strukture. Vse barve so preverjene glede vsebnosti škodljivih snovi in so podvržene strogemu nadzoru. Ne vsebujejo konzervansov, ojačevalcev barv ali drugih kemičnih dodatkov. Rezultat barvanja je odvisen od začetne barve in strukture vaših las, kot tudi od časa barvanja.
 • Rastlinska barva za lase indigo, Khadi, 100g
  Trajno obarvanje, izjemna nega, volumen in sijaj, vse v enem koraku! S Khadijem si barvate in negujete lase s čisto naravnimi barvili in učinkovinami, ki ne poškodujejo lasne strukture. Vse barve so preverjene glede vsebnosti škodljivih snovi in so podvržene strogemu nadzoru. Ne vsebujejo konzervansov, ojačevalcev barv ali drugih kemičnih dodatkov. Rezultat barvanja je odvisen od začetne barve in strukture vaših las, kot tudi od časa barvanja.
 • Rastlinska barva za lase črna, Khadi, 100g
  Ta rastlinska barva Khadi bo vaše lase pobarvala na črno. Trajno obarvanje, izjemna nega, volumen in sijaj, vse v enem koraku! S Khadijem si barvate in negujete lase s čisto naravnimi barvili in učinkovinami, ki ne poškodujejo lasne strukture. Vse barve so preverjene glede vsebnosti škodljivih snovi in so podvržene strogemu nadzoru. Ne vsebujejo konzervansov, ojačevalcev barv ali drugih kemičnih dodatkov. Rezultat barvanja je odvisen od začetne barve in strukture vaših las, kot tudi od časa barvanja.
 • Rastlinska barva za lase čista kana, Khadi, 100g
  Trajno obarvanje, izjemna nega, volumen in sijaj, vse v enem koraku. §Khadi čista kana v prahu daje lasem oranžne do rdeče odtenke. Naravna barva las vpliva na rezultat barvanja. Kana pobarva svetlo blond lase na oranžno, rjavim lasem pa podari mahagoni odtenek. S Khadijem si barvate in negujete lase s čisto naravnimi barvili in učinkovinami, ki ne poškodujejo lasne strukture. Vse barve so preverjene glede vsebnosti škodljivih snovi in so podvržene strogemu nadzoru. Ne vsebujejo konzervansov, ojačevalcev barv ali drugih kemičnih dodatkov. Rezultat barvanja je odvisen od začetne barve in strukture vaših las, kot tudi od časa barvanja.
 • Čistilna maska mineralna glina za nego las pred barvanjem, Logona, 100ml
  Priprava las za barvanje poškodovanih las. Logonina mineralna glina pripravi pred barvanjem vaše lase na barvanje z rastlinskimi lasnimi barvami. Naravna formula, ki vsebuje zeleno glino in vlažilen ekstrakt brezovih listov, intenzivno očisti lasišče in z las učinkovito odstrani sledi negovalnih produktov, silikonov, kožnih celic in odvečno maščobo. S tem se zagotovi, da lasje veliko bolje absorbirajo rastlinske barve.
 • Aplikator za šampon, Khadi
  Praktičen aplikator za redčenje šampona in za enakomerno porazdelitev.
 • Čopič za nanašanje barve za lase
  Čopič za nanašanje rastlinskih barv za lase. Specialen čopič olajša barvanje z rastlinskimi barvami in zagotavlja lažji nanos. S konico pa lažje razporejate lase in pobarvate vrzeli.
 • Rastlinska barva za lase sena, nevtralna, Khadi, 100g
  Brezbarvna, za intenzivno nego, sijaj in volumen. Senna/ Cassia se lahko uporablja (meša) skupaj z Amlo in Shikakai. Na barvanih beljenih laseh jo pustite le 15 minut. S Khadijem si negujete lase s čisto naravnimi učinkovinami, ki ne poškodujejo lasne strukture. Vse barve so preverjene glede vsebnosti škodljivih snovi in so podvržene strogemu nadzoru. Ne vsebujejo konzervansov, ojačevalcev barv ali drugih kemičnih dodatkov. Rezultat barvanja je odvisen od začetne barve in strukture vaših las, kot tudi od časa barvanja in toplote.
 • Rastlinska barva za lase sončno blond, Khadi, 100g
  Barva Khadi lasem poda čudovito poletno barvo popolnoma brez sintetični snovi. Glede na izhodno barvo variira rezultat, npr. svetla sončna blond, medeno blond, nežen rdeče-blond sijaj. Sivi lasje so popolnoma prekriti. Ne posvetli las.§Trajno obarvanje, izjemna nega, volumen in sijaj, vse v enem koraku! S Khadijem si barvate in negujete lase s čisto naravnimi barvili in učinkovinami, ki ne poškodujejo lasne strukture. Vse barve so preverjene glede vsebnosti škodljivih snovi in so podvržene strogemu nadzoru. Ne vsebujejo konzervansov, ojačevalcev barv ali drugih kemičnih dodatkov. Priporočamo, da pred barvanjem naredite test s poskusnim pramenom. Rezultat barvanja je odvisen od začetne barve in strukture vaših las, kot tudi od časa barvanja in temperature. Količina embalaže zadostuje za goste lase do ramen.
 • Utrjevalec barve za lase Color Fix, Logona, 100ml
  Utrjevalec barve za lase Logona je preparat za nego las po barvanju, saj barvo stabilizira in jo intenzivira. Iz naravnih eteričnih olj. Vegansko.§Color Fix po obdelavi popravlja in krepi lase. Dragocena formulacija z oljem semena repinca in betainom zagotavlja dolgo obstojne svetle, izrazite barve in glamurozen sijaj.
 • Rastlinska barva za lase zlato rjava, Khadi, 100g
  Rastlinska barva Khadi zlato rjava pobarva lase v čudovito zlato-rjavo barvo. Glede na izhoden odtenek je rezultat različen.§Trajno obarvanje, izjemna nega, volumen in sijaj, vse v enem koraku! S Khadijem si barvate in negujete lase s čisto naravnimi barvili in učinkovinami, ki ne poškodujejo lasne strukture. Vse barve so preverjene glede vsebnosti škodljivih snovi in so podvržene strogemu nadzoru. Ne vsebujejo konzervansov, ojačevalcev barv ali drugih kemičnih dodatkov. Rezultat barvanja je odvisen od začetne barve in strukture vaših las, kot tudi od časa barvanja.
 • Rastlinska barva za lase zlati pridih, Khadi, 100g
  Od zlato blond do sijoče bakrenega odtenka.§Trajno obarvanje, izjemna nega, volumen in sijaj, vse v enem koraku. S Khadijem si barvate in negujete lase s čisto naravnimi barvili in učinkovinami, ki ne poškodujejo lasne strukture. Vse barve so preverjene glede vsebnosti škodljivih snovi in so podvržene strogemu nadzoru. Ne vsebujejo konzervansov, ojačevalcev barv ali drugih kemičnih dodatkov. Priporočamo, da pred barvanjem naredite test s poskusnim pramenom. Rezultat barvanja je odvisen od začetne barve in strukture vaših las, kot tudi od časa barvanja in temperature. Količina embalaže zadostuje za goste lase do ramen. Barva zlati pridih daje živahen zlat lesk in sijaj na belih laseh. Las ne posvetli.
 • Rastlinska barva za lase temno rjava, Khadi, 100g
  Ta Khadi rastlinska barva pobarva lase na temno rjavo. Trajno obarvanje, izjemna nega, volumen in sijaj, vse v enem koraku! S Khadijem si barvate in negujete lase s čisto naravnimi barvili in učinkovinami, ki ne poškodujejo lasne strukture. Vse barve so preverjene glede vsebnosti škodljivih snovi in so podvržene strogemu nadzoru. Ne vsebujejo konzervansov, ojačevalcev barv ali drugih kemičnih dodatkov. Rezultat barvanja je odvisen od začetne barve in strukture vaših las, kot tudi od časa barvanja.
 • Rastlinska barva za lase temno blond, Khadi, 100g
  Srednje pepelno blond do globoke temno blond - brez rdečih odtenkov.§Trajno obarvanje, izjemna nega, volumen in sijaj, vse v enem koraku! S Khadijem si barvate in negujete lase s čisto naravnimi barvili in učinkovinami, ki ne poškodujejo lasne strukture. Vse barve so preverjene glede vsebnosti škodljivih snovi in so podvržene strogemu nadzoru. Ne vsebujejo konzervansov, ojačevalcev barv ali drugih kemičnih dodatkov. Priporočamo, da pred barvanjem naredite test s poskusnim pramenom. Rezultat barvanja je odvisen od začetne barve in strukture vaših las, kot tudi od časa barvanja in temperature. Količina embalaže zadostuje za goste lase do ramen.SREDNJE BLOND odtenek ustvarja nevtralni blond sijaj na svetlih laseh. Na temnih laseh pa je odtenek odvisen od interakcije naravnega tona las in nanešene barve. LAS NE POSVETLI.
 • Rastlinska barva za lase svetlo rjava, Khadi, 100g
  Ta Khadi zeliščna barva lase pobarva lase na svetlo rjavo. Barva daje polnost in sijaj.§S Khadijem si barvate in negujete lase s čisto naravnimi barvili in učinkovinami, ki ne poškodujejo lasne strukture. Vse barve so preverjene glede vsebnosti škodljivih snovi in so podvržene strogemu nadzoru. Ne vsebujejo konzervansov, ojačevalcev barv ali drugih kemičnih dodatkov. Rezultat barvanja je odvisen od začetne barve in strukture vaših las, kot tudi od časa barvanja.
 • Rastlinska barva za lase svetlo blond, Khadi, 100g
  Trajno obarvanje, izjemna nega, volumen in sijaj, vse v enem koraku! S Khadijem si barvate in negujete lase s čisto naravnimi barvili in učinkovinami, ki ne poškodujejo lasne strukture. Vse barve so preverjene glede vsebnosti škodljivih snovi in so podvržene strogemu nadzoru. Ne vsebujejo konzervansov, ojačevalcev barv ali drugih kemičnih dodatkov. Priporočamo, da pred barvanjem naredite test s poskusnim pramenom. Rezultat barvanja je odvisen od začetne barve in strukture vaših las, kot tudi od časa barvanja in temperature. Količina embalaže zadostuje za goste lase do ramen.SVETLO BLOND odtenek daje na svetlih laseh svetlo blond sijaj, temne lase pa neguje. LAS NE POSVETLI.
 • Rastlinska barva za lase srednje rjava, Khadi, 100g
  Za toplo cimet rjavo barvo, rastlinske Sestavine:, prekrije celo sive lase, močan volumen in sijaj. Rezultat je odvisen od izhodne barve las, nianse sežejo od tople cimetove rjave do močne srednje rjave.§Trajno obarvanje, izjemna nega, volumen in sijaj, vse v enem koraku! S Khadijem si barvate in negujete lase s čisto naravnimi barvili in učinkovinami, ki ne poškodujejo lasne strukture. Vse barve so preverjene glede vsebnosti škodljivih snovi in so podvržene strogemu nadzoru. Ne vsebujejo konzervansov, ojačevalcev barv ali drugih kemičnih dodatkov. Rezultat barvanja je odvisen od začetne barve in strukture vaših las, kot tudi od časa barvanja.
 • Rastlinska barva za lase srednje blond, Khadi, 100g
  Trajno obarvanje, izjemna nega, volumen in sijaj, vse v enem koraku! S Khadijem si barvate in negujete lase s čisto naravnimi barvili in učinkovinami, ki ne poškodujejo lasne strukture. Vse barve so preverjene glede vsebnosti škodljivih snovi in so podvržene strogemu nadzoru. Ne vsebujejo konzervansov, ojačevalcev barv ali drugih kemičnih dodatkov. Priporočamo, da pred barvanjem naredite test s poskusnim pramenom. Rezultat barvanja je odvisen od začetne barve in strukture vaših las, kot tudi od časa barvanja in temperature. Količina embalaže zadostuje za goste lase do ramen. SREDNJE BLOND odtenek ustvarja nevtralni blond sijaj na svetlih laseh. Na temnih laseh pa je odtenek odvisen od interakcije naravnega tona las in nanešene barve. LAS NE POSVETLI.
 • Zlato blond, naravna barva za lase, ekološka, Radico, 100g
  Radico Colour me Organic – odtenek ZLATO BLOND je 100 % naraven in ekološki rastlinski prah za barvanje las.- Varna in zdrava ekološka barva za lase s certifikatom ECOCERT- Ne odpira lasne povrhnjice, zato ne poškoduje las- Izključno iz ekološko pridelanih ajurvedskih rastlin, brez kakršnihkoli kemikalij- Odlično prekrije tudi sive lase- Idealna rešitev za vse, ki imajo občutljivo kožo ali so nagnjeni k alergijskim reakcijam
 • Vinsko rdeča, naravna barva za lase, ekološka, Radico, 100g
  Radico Colour me Organic – odtenek VINSKO RDEČA je 100 % naraven in ekološki rastlinski prah za barvanje las.- Varna in zdrava ekološka barva za lase s certifikatom ECOCERT- Ne odpira lasne povrhnjice, zato ne poškoduje las- Izključno iz ekološko pridelanih ajurvedskih rastlin, brez kakršnihkoli kemikalij- Odlično prekrije tudi sive lase- Idealna rešitev za vse, ki imajo občutljivo kožo ali so nagnjeni k alergijskim reakcijam
 • Karamelno blond, naravna barva za lase, ekološka, Radico, 100g
  Radico Colour me Organic – odtenek KARAMELNO BLOND je 100 % naraven in ekološki rastlinski prah za barvanje las.- Varna in zdrava ekološka barva za lase s certifikatom ECOCERT- Ne odpira lasne povrhnjice, zato ne poškoduje las- Izključno iz ekološko pridelanih ajurvedskih rastlin, brez kakršnihkoli kemikalij- Odlično prekrije tudi sive lase- Idealna rešitev za vse, ki imajo občutljivo kožo ali so nagnjeni k alergijskim reakcijam
Padajoče
Stran:
 1. 1
 2. 2

sofinanciranje Republika Slovenija in Evropska unija

Naložbo izdelave spletne trgovine sofinancirata Republika Slovenija in Evropska unija iz Evropskega sklada za regionalni razvoj. Sofinanciranje je bilo pridobljeno preko Vavčerja za digitalni marketing.

Pozdravljeni in dobrodošli na spletnem portalu Stari most.
Portal in trgovina sta še v nastajanju. Dnevno dodajamo izdelke, vpise in vsebine. Na zalogi imamo poleg čajev še dodatke k prehrani, prehrano, eterična olja, naravno kozmetiko, ...

Več o nas in naši ponudbi lahko preberete tukaj.

Lahko nas za vse dodatne informacije tudi pokličete na 051 245 383 (vsak delovnik med 9.00 - 19.00 ter ob sobotah med 9.00 - 13.00)

Če želite, da vas o novostih, aktualnih vsebinah in posebnih ponudbah obveščamo tudi po e-pošti, pa vpišite svoje e-naslov spodaj.

Pravilnik o zasebnost: prijava na e-novice

Z vpisom svojega elektronskega naslova se prijavljate na e-novice, s katerimi vas bo podjetje STARI MOST d.o.o. obveščalo o novostih v ponudbi na spletu in v trgovini, o marketinških aktivnostih in drugih promocijah.

S prijavo na e-novice se vpišete tudi v bazo prejemnikov ugodnosti , ki jih STARI MOST d.o.o. nudi svojim uporabnikom.

Za prijavo na e-novice STARI MOST d.o.o. zbira sledeče podatke: e-naslov, IP, v primeru, da se prijavite kot registrirani član, pa tudi ime in priimek, naslov in telefon.

Po poslanem obrazcu z elektronskim naslovom boste na navedeni naslov prejeli potrditveno sporočilo – s potrditvijo tega boste do preklica prijavljeni na e-novice STARI MOST d.o.o. (t. i. opt-in odobritev). Kadarkoli lahko pisno ali s klikom na gumb Odjava v e-novicah zahtevate, da upravljavec osebnih podatkov trajno ali začasno preneha uporabljati vaše osebne podatke za namene neposrednega trženja. Vaši zahtevi bo ugodeno v 15 dneh od dneva prejema zahteve, kot predpisuje zakon. Zahtevate lahko tudi prenos ali seznanitev s podatki.

Upravljavec STARI MOST d.o.o. se zavezuje, da bo podatke skrbno varoval skladno z zakonodajo, ki ureja varovanje osebnih podatkov.

Pošiljatelj e-novic in upravljavec vaših osebnih podatkov je: STARI MOST d.o.o., Glavni trg 17, 8000 Novo mesto

Preverite tudi celotni Pravilnik o zasebnosti