PRIPOROČAMO: Zbirka izbranih čajev je prijazno in toplo darilo.   Preveri zdaj!

Pomivanje posode

Padajoče
 • Detergent za ročno pomivanje posode brez vonja, ekološki, BioMio, 450ml
  Ekološki detergent je odličen za pranje otroške umazane posode, primeren pa je tudi za pranje sadja in zelenjave. Omogoča varno porabo in je hipoalergen. 98,8 % sestavin je naravnega izvora.
 • Detergent za ročno pomivanje posode z vonjem mandarine, ekološki, BioMio, 450ml
  Ekološki detergent je odličen za pranje otroške umazane posode, primeren pa je tudi za pranje sadja in zelenjave. Omogoča varno porabo in je hipoalergen. 98,8 % sestavin je naravnega izvora.
 • Detergent za ročno pomivanje posode z vonjem sivke, ekološki, BioMio, 450ml
  Ekološki detergent je odličen za pranje otroške umazane posode, primeren pa je tudi za pranje sadja in zelenjave. Omogoča varno porabo in je hipoalergen. 98,8 % sestavin je naravnega izvora. Ne vsebuje fosfatov, agresivnih površinsko aktivnih snovi, SLES, PEG, klora, naftnih derivatov in sintetičnih barvil.
 • Tablete za pomivalni stroj 7v1, ekološke, BioMio, 30 tablet
  BioMio Bio Total tablete za pomivalni stroj učinkovito in hkrati nežno odstranjujejo najbolj obstojno umazanijo, tudi pri pomivanju pri nizkih temperaturah. Izredno nežno delujejo na steklo in mu podarijo sijaj. Zasnovane so tako, da mehčajo vodo in preprečujejo nastajanje vodnega kamna, s tem pa podaljšajo zanesljivost in življenjsko dobo vašega stroja. Med pomivanjem nevtralizirajo neprijetne vonjave in posodo obdajo z vonjem eteričnega olja evkaliptusa.
 • Detergent za ročno pomivanje posode, ekološki, Biolu, 1L
  V naši trgovini imamo na voljo tudi 20L pakiranje, tako da imate možnost ponovnega polnjenja z lastno prazno embalažo. Nevtralni detergent raztaplja maščobo in trdovratne madeže. Ob pomivanju posode se širi prijeten vonj pomaranče, citrusov. Za sijoče čisto posodo. Na posodi po izpiranju ne pušča ostankov kemikalij. Vsebuje rastlinski glicerin iz kokosovega olja. Detergent je brez fosfatov in barvil, brez parabenov, brez sintetičnih dišav. Biološko razgradljiv.
 • Gel za pomivalni stroj – pomaranča, ekološki, Biolu, 1L
  V naši trgovini imamo na voljo tudi 20L pakiranje, tako da imate možnost ponovnega polnjenja z lastno prazno embalažo. Gel za pomivanje posode v pomivalnem stroju vsebuje rastlinske tenzide na osnovi kokosovega olja, ne vsebuje petrokemičnih sestavin in temu primerno je popolnoma biološko razgradljiv. Po pranju v pomivalnem stroju, pusti prijetno svež vonj pomaranče – eterično olje, brez sintetičnih dišav, na posodi pa ne pusti ostankov kemikalij. Dermatološko testiran na nikelj.
 • Gobica za pomivanje posode, ekološka, 2 kosa
  Eko čistilna gobica je namenjena učinkovitejšemu pomivanju posode in čiščenju kuhinje.
 • Sol za pomivalni stroj v tabletah, ekološka, Biolu, 1.1kg
  Tablete soli iz skupine Biolu raztapljajo obloge vodnega kamna in preprečujejo nastajanje novega. Boljši rezultati za sijoče kozarce in pribor, brez fosfatov in barvil, ter popolnoma biološko razgradljivo. Podaljšuje življenjsko dobo pomivalnega stroja in poveča njegovo delovanje. Biolu sol preprečuje nastanek neprijetnih vonjav.
 • Sijaj za strojno pomivanje posode, ekološki, AlmaWin, 500ml
  Sredstvo za izpiranje posode in sijaj v gospodinjskih pomivalnih strojih. Certifikat ECOGARANTIE.
Padajoče

sofinanciranje Republika Slovenija in Evropska unija

Naložbo izdelave spletne trgovine sofinancirata Republika Slovenija in Evropska unija iz Evropskega sklada za regionalni razvoj. Sofinanciranje je bilo pridobljeno preko Vavčerja za digitalni marketing.

Pozdravljeni in dobrodošli na spletnem portalu Stari most.
Portal in trgovina sta še v nastajanju. Dnevno dodajamo izdelke, vpise in vsebine. Na zalogi imamo poleg čajev še dodatke k prehrani, prehrano, eterična olja, naravno kozmetiko, ...

Več o nas in naši ponudbi lahko preberete tukaj.

Lahko nas za vse dodatne informacije tudi pokličete na 051 245 383 (vsak delovnik med 9.00 - 19.00 ter ob sobotah med 9.00 - 13.00)

Če želite, da vas o novostih, aktualnih vsebinah in posebnih ponudbah obveščamo tudi po e-pošti, pa vpišite svoje e-naslov spodaj.

Pravilnik o zasebnost: prijava na e-novice

Z vpisom svojega elektronskega naslova se prijavljate na e-novice, s katerimi vas bo podjetje STARI MOST d.o.o. obveščalo o novostih v ponudbi na spletu in v trgovini, o marketinških aktivnostih in drugih promocijah.

S prijavo na e-novice se vpišete tudi v bazo prejemnikov ugodnosti , ki jih STARI MOST d.o.o. nudi svojim uporabnikom.

Za prijavo na e-novice STARI MOST d.o.o. zbira sledeče podatke: e-naslov, IP, v primeru, da se prijavite kot registrirani član, pa tudi ime in priimek, naslov in telefon.

Po poslanem obrazcu z elektronskim naslovom boste na navedeni naslov prejeli potrditveno sporočilo – s potrditvijo tega boste do preklica prijavljeni na e-novice STARI MOST d.o.o. (t. i. opt-in odobritev). Kadarkoli lahko pisno ali s klikom na gumb Odjava v e-novicah zahtevate, da upravljavec osebnih podatkov trajno ali začasno preneha uporabljati vaše osebne podatke za namene neposrednega trženja. Vaši zahtevi bo ugodeno v 15 dneh od dneva prejema zahteve, kot predpisuje zakon. Zahtevate lahko tudi prenos ali seznanitev s podatki.

Upravljavec STARI MOST d.o.o. se zavezuje, da bo podatke skrbno varoval skladno z zakonodajo, ki ureja varovanje osebnih podatkov.

Pošiljatelj e-novic in upravljavec vaših osebnih podatkov je: STARI MOST d.o.o., Glavni trg 17, 8000 Novo mesto

Preverite tudi celotni Pravilnik o zasebnosti