PRIPOROČAMO: Zbirka izbranih čajev je prijazno in toplo darilo.   Preveri zdaj!

Stari most

Narava dobrega počutja

 • Pravi čaj, tradicija in zdravje

  Pravi čaj, tradicija in zdravje

  Pravi čaj, tradicija in zdravje V naših krajih čaj še vedno pijemo, ko smo bolni ali ko je mraz. Verjetno zato, ker pri nas beseda čaj označuje predvsem poparke iz zelišč, ..

  Preberi vse
 • Palačinke iz zelene ajde

  Palačinke iz zelene ajde

  Recept za brezglutenske, veganske palačinke Za cca 6 palačink potrebujes: ?250g zelene ajde ?1 žlica sladila po želji ?Ščepec cimeta, vanilije in kurkume ?2dl vode (oz. tol..

  Preberi vse
 • Vse v en lonec

  Vse v en lonec

  Enolončnice so vedno dobra ideja. So odličen vir energije, predvsem če v njih bogato uporabljamo rastlinske proteine iz stročnic in žit. Dobra stran je tudi, da jo lahko skuha..

  Preberi vse
 • Utrujeni?

  Utrujeni?

  Utrujenost je ena bolj pogostih besed v besednjaku modernega časa. Zakaj je tako nima smisla ponavljati, bolj pomembno je, kako si lahko pomagamo. Poleg stimulansov na podlagi kof..

  Preberi vse
 • Moč vitamina D

  Moč vitamina D

  Dolgo je trajalo, da smo v naši ekipici sprejele D vitamin med osnovni arzenal vsakodnevne prehrane (poleg začimb, C vitamina in probiotikov). Glede na to, da bolniških skor..

  Preberi vse

6 artiklov

sofinanciranje Republika Slovenija in Evropska unija

Naložbo izdelave spletne trgovine sofinancirata Republika Slovenija in Evropska unija iz Evropskega sklada za regionalni razvoj. Sofinanciranje je bilo pridobljeno preko Vavčerja za digitalni marketing.

Pozdravljeni in dobrodošli na spletnem portalu Stari most.
Portal in trgovina sta še v nastajanju. Dnevno dodajamo izdelke, vpise in vsebine. Na zalogi imamo poleg čajev še dodatke k prehrani, prehrano, eterična olja, naravno kozmetiko, ...

Več o nas in naši ponudbi lahko preberete tukaj.

Lahko nas za vse dodatne informacije tudi pokličete na 051 245 383 (vsak delovnik med 9.00 - 19.00 ter ob sobotah med 9.00 - 13.00)

Če želite, da vas o novostih, aktualnih vsebinah in posebnih ponudbah obveščamo tudi po e-pošti, pa vpišite svoje e-naslov spodaj.

Pravilnik o zasebnost: prijava na e-novice

Z vpisom svojega elektronskega naslova se prijavljate na e-novice, s katerimi vas bo podjetje STARI MOST d.o.o. obveščalo o novostih v ponudbi na spletu in v trgovini, o marketinških aktivnostih in drugih promocijah.

S prijavo na e-novice se vpišete tudi v bazo prejemnikov ugodnosti , ki jih STARI MOST d.o.o. nudi svojim uporabnikom.

Za prijavo na e-novice STARI MOST d.o.o. zbira sledeče podatke: e-naslov, IP, v primeru, da se prijavite kot registrirani član, pa tudi ime in priimek, naslov in telefon.

Po poslanem obrazcu z elektronskim naslovom boste na navedeni naslov prejeli potrditveno sporočilo – s potrditvijo tega boste do preklica prijavljeni na e-novice STARI MOST d.o.o. (t. i. opt-in odobritev). Kadarkoli lahko pisno ali s klikom na gumb Odjava v e-novicah zahtevate, da upravljavec osebnih podatkov trajno ali začasno preneha uporabljati vaše osebne podatke za namene neposrednega trženja. Vaši zahtevi bo ugodeno v 15 dneh od dneva prejema zahteve, kot predpisuje zakon. Zahtevate lahko tudi prenos ali seznanitev s podatki.

Upravljavec STARI MOST d.o.o. se zavezuje, da bo podatke skrbno varoval skladno z zakonodajo, ki ureja varovanje osebnih podatkov.

Pošiljatelj e-novic in upravljavec vaših osebnih podatkov je: STARI MOST d.o.o., Glavni trg 17, 8000 Novo mesto

Preverite tudi celotni Pravilnik o zasebnosti