PRIPOROČAMO: Zbirka izbranih čajev je prijazno in toplo darilo.   Preveri zdaj!

Moke in škrobi

Padajoče
  • Mandljeva moka, ekološka, Diet Food, 250g
    Mandljeva moka proizvajalca Diet Food je 100% ekološkega izvora, brez barvil, polnil in konzervansov. Ima visoko vsebnost beljakovin (22g /100g). Je bolj nasitna kot tipična moka in pomaga preprečiti hrepenenje po sladkem. Lahko se uporablja kor alternativa običajni moki. Je naravno, rahlo sladkega in maslenega okusa, svetlejše barve.
  • Mešanica mok za peko kruha MIX B, brez glutena, Schär, 1kg
    Brezglutenska mešanica za peko kruha. Posebej narejena za osebe s preobčutljivostjo na gluten. Ne vsebuje glutena, pšenice, laktoze, mleka, jajc in konzervansov.§Kruh iz domače pečice. §§IZBOLJŠANA RECEPTURA, S POLNOVREDNO RIŽEVO IN LEČINO MOKO. TESTO SE LAŽJE OBLIKUJE.
  • Moka iz zemeljskih mandljev, ekološka, Govinda, 400g
    Zemeljski mandlji so sladkega okusa in spominjajo na mandlje. Druga imena: chufas, tiger nuts - gomolji korenine Esculentes. Alternativa za oreščke. Moka je primerna za pečenje ali kot dodatek k napitkom, saj je bogata z vlakninami. Lahko vsebuje sledi oreškov.
Padajoče

sofinanciranje Republika Slovenija in Evropska unija

Naložbo izdelave spletne trgovine sofinancirata Republika Slovenija in Evropska unija iz Evropskega sklada za regionalni razvoj. Sofinanciranje je bilo pridobljeno preko Vavčerja za digitalni marketing.

Pozdravljeni in dobrodošli na spletnem portalu Stari most.
Portal in trgovina sta še v nastajanju. Dnevno dodajamo izdelke, vpise in vsebine. Na zalogi imamo poleg čajev še dodatke k prehrani, prehrano, eterična olja, naravno kozmetiko, ...

Več o nas in naši ponudbi lahko preberete tukaj.

Lahko nas za vse dodatne informacije tudi pokličete na 051 245 383 (vsak delovnik med 9.00 - 19.00 ter ob sobotah med 9.00 - 13.00)

Če želite, da vas o novostih, aktualnih vsebinah in posebnih ponudbah obveščamo tudi po e-pošti, pa vpišite svoje e-naslov spodaj.

Pravilnik o zasebnost: prijava na e-novice

Z vpisom svojega elektronskega naslova se prijavljate na e-novice, s katerimi vas bo podjetje STARI MOST d.o.o. obveščalo o novostih v ponudbi na spletu in v trgovini, o marketinških aktivnostih in drugih promocijah.

S prijavo na e-novice se vpišete tudi v bazo prejemnikov ugodnosti , ki jih STARI MOST d.o.o. nudi svojim uporabnikom.

Za prijavo na e-novice STARI MOST d.o.o. zbira sledeče podatke: e-naslov, IP, v primeru, da se prijavite kot registrirani član, pa tudi ime in priimek, naslov in telefon.

Po poslanem obrazcu z elektronskim naslovom boste na navedeni naslov prejeli potrditveno sporočilo – s potrditvijo tega boste do preklica prijavljeni na e-novice STARI MOST d.o.o. (t. i. opt-in odobritev). Kadarkoli lahko pisno ali s klikom na gumb Odjava v e-novicah zahtevate, da upravljavec osebnih podatkov trajno ali začasno preneha uporabljati vaše osebne podatke za namene neposrednega trženja. Vaši zahtevi bo ugodeno v 15 dneh od dneva prejema zahteve, kot predpisuje zakon. Zahtevate lahko tudi prenos ali seznanitev s podatki.

Upravljavec STARI MOST d.o.o. se zavezuje, da bo podatke skrbno varoval skladno z zakonodajo, ki ureja varovanje osebnih podatkov.

Pošiljatelj e-novic in upravljavec vaših osebnih podatkov je: STARI MOST d.o.o., Glavni trg 17, 8000 Novo mesto

Preverite tudi celotni Pravilnik o zasebnosti