Prigrizki sladki in slani
-
Temno giandujo s celimi lešniki sestavljajo le 3 sestavine: 40% lešnikov, kakavova zrna in kokosov sladkor. Vse sestavine so iz nadzorovane ekološke pridelave. Lešnikova gianduja 20 chocolate je priboljšek, ki si ga brez skrbi lahko privoščijo tudi vegani in sladkosnedi, ki se izogibajo sladkorju. Slajena je namreč s kokosovim sladkorjem , ki ima zelo nizek glikemični indeks. Za sladkanje brez slabe vesti.
-
Glavni sestavini čokolade Mascao sta mešanica ekološko pridelanega kakava iz Bolivije, Domikanske republike, Peruja in Kostarike ter ekološko pridelan trsni sladkor mascobado s Filipinov. Čokolada Mascao je popolnoma naraven izdelek brez umetnih dodatkov in umetnih arom. Čokolada Mascao ima dvojno embalažo, zunanjo – papirnato in notranjo – polipropilensko, ki je v primerjavi z aluminijasto folijo okoljsko sprejemljivejša, saj za njeno proizvodnjo in razgradnjo porabimo manj energije.
-
Okusni hrustljavi hrustljavi kruhki na osnovi mletih sončničnih semen. Vsebnost ogljikovih hidratov je zmanjšana za 90% v primerjavi z običajnimi hrustljavimi kruhki. So kot nalašč za začetek dneva, na poti v službi ali za večerjo. Tako s sladkimi kot slanimi namazi ali dodatki so polni užitka in brez obžalovanja.
-
Priprava je zelo enostavna, rezultat pa puhast, lahek in preprosto božansko okusen. Verjetno najhitreje pripravljen mousse: z ročnim mešalnikom v samo 3 minutah preprosto stepite hladno mleko in smetano ter malo sladkorja in uživajte takoj ali ohlajeno. Pripravljen s pravo burbonsko vaniljo, brez želatine in glutena in primeren tudi kot puhast nadev za torte.
-
Čudovita vijolična barva Byodo moussa iz borovnic in ribeza obljublja najboljši sadni užitek in ima prav takšen okus. Uživajte v čudoviti puhasti sladici z okusno svežo sadno noto. Verjetno najhitreje pripravljen mousse: z ročnim mešalnikom v samo 3 minutah preprosto stepite hladno mleko in smetano ter malo sladkorja in uživajte takoj ali ohlajeno. Brez želatine in glutena.
-
Le domač vaniljev mousse ima tako intenzivno vaniljev okus in je tako čudovito puhast. Verjetno najhitreje pripravljen mousse: z ročnim mešalnikom v samo 3 minutah preprosto stepite hladno mleko in smetano ter malo sladkorja in uživajte takoj ali ohlajeno. Pripravljen s pravo burbonsko vaniljo, brez želatine in glutena in sladek po lastnem okusu.
-
Mehki bonboni z okusom karamele so ekološkega izvora, brez umetnih dodatkov. Pri izdelavi sladkarij je pomembno dejstvo, da podjetje izbira surovine, ki prihajajo izključno iz certificiranih ekoloških kmetij, s čimer zagotavlja tudi njihov blagodejni učinek na telo. S kokosovim sladkorjem, kateri ima med vsemi vrstami naravnega sladkorja največ mineralov in vitaminov. Brez mleka in mlečnih izdelkov.
-
Mehki bonboni z okusom ingverja so ekološkega izvora, brez umetnih dodatkov. Pri izdelavi sladkarij je pomembno dejstvo, da podjetje izbira surovine, ki prihajajo izključno iz certificiranih ekoloških kmetij, s čimer zagotavlja tudi njihov blagodejni učinek na telo. S kokosovim sladkorjem, kateri ima med vsemi vrstami naravnega sladkorja največ mineralov in vitaminov. Brez mleka in mlečnih izdelkov.
-
Mehki bonboni z okusom brusnice so ekološkega izvora, brez umetnih dodatkov. Pri izdelavi sladkarij je pomembno dejstvo, da podjetje izbira surovine, ki prihajajo izključno iz certificiranih ekoloških kmetij, s čimer zagotavlja tudi njihov blagodejni učinek na telo. S kokosovim sladkorjem, kateri ima med vsemi vrstami naravnega sladkorja največ mineralov in vitaminov. Brez mleka in mlečnih izdelkov.
-
Presenečeni boste nad globoko aromo te čokolade Cacao Crudo, sploh nad odlično kombinacijo limonine ostrine in božanske čokolade. Italijanska čokoladnica Cacao Crudo uporablja zrele ekološke limone. Ročno jih olupijo ter sušijo na nizkih 30°C kar 36 do 40 ur. Lupinico narežejo na majhne koščke in jo vmešajo v presno čokolado iz najboljšega Criollo kakava. Rezultat je zelo svež citrusni okus, nežen in mehak, ki se v ustih razvije postopoma in pusti obstojen pookus.
-
Verjetno najbolj prepoznaven izdelek Cacao Crudo – edinstven in dragocen; zaprite oči in dovolite, da vas okus maline popelje skozi najplemenitejše arome. Združuje najkakovostnejši kakav Criollo s sadnimi aromami in rahlo kisel priokus malin (11,3%). Z liofilizacijo malin zaščitijo njihovo lepo rdečo barvo , senzorične lastnosti, dragocene antiokisdante in druga hranila, značilna za to jagodičevje. Če želite ceniti resnično vrednost te čokoladice, ne pozabite, da je za pridelavo 100 gramov malin, ki jih uporabijo za to čokolado, potrebnih 1,5 kilograma svežih malin!
-
Presenečeni boste nad globoko aromo te čokolade Cacao Crudo, sploh nad intenzivnim prehodom iz čokoladnega okusa na pomarančnega. Italijanska čokoladnica Cacao Crudo uporablja zrele ekološke pomarančne iz Sicilije. Ročno jih olupijo (samo najtanjšo plast oranžne lupine) ter sušijo na nizkih 30°C kar 36 do 40 ur. Lupinico narežejo na majhne koščke in jo vmešajo v presno čokolado iz najboljšega Criollo kakava. Lupinica v ustih ustvari eksplozijo pomarančnega okusa a hkrati daje dovolj prostora čokoladi, da se v polnosti izrazi.