PRIPOROČAMO: Zbirka izbranih čajev je prijazno in toplo darilo.   Preveri zdaj!

Peka

Padajoče
 • Lešnikov namaz, ekološki, 20 Chocolate, 200g
  BIO lešnikov namaz 20 chocolate je narejen iz samo 3 sestavin in je božanskega okusa. Vsebuje 60% delež lešnikov ! Lešniki so sprva nežno praženi in nato zmleti v kremasto lešnikovo pasto. Pasti je dodan še ekološki kokosov sladkor in ekološka kakavova zrna, ki skupaj ustvarijo čudovit in kremast namaz.
 • Nadomestek za jajca, MyEy, 200g
  Nadomestek za 24 celih jajc. Primeren za stepanje. Brez jajc, mleka, glutena, soje.
 • Super eritritol, Diet Food, 500g
  Super eritritol je 100% namizno sladilo na osnovi eritritola. Gre za sladilo naravnega izvora in je alternativa pogosto uporabljanega belega sladkorja.Lahko ga uporabljajo diabetiki, saj ima nizek glikemični indeks (GI = približno 0). Uživanje hrane/pijače, ki vsebuje eritritol namesto sladkorja, povzroči manjši porast ravni glukoze v krvi po zaužitju, v primerjavi s hrano/pijačo, ki vsebuje sladkor.Lahko vsebuje sledi glutena, soje in oreščkov!
 • Ksilitol, ekološki, Diet Food, 400g
  Naravno sladilo rastlinskega izvora, zelo podobnega okusa in sladkobe kot tradicionalen beli sladkor. Znan tudi kot brezov sladkor – najdemo ga v mnogih rastlinah, sadju, kot tudi človeškem telesu. Ima nizek glikemični indeks (GI = 7) in ga lahko uporabljajo diabetiki. Ima skoraj 40% manj kalorij kot tradicionalen beli sladkor.
 • Kokosova pasta (mousse), ekološka, Diet Food, 500ml
  100% ekološka kokosova pasta (mousse), narejena iz kombinacije celuloze in kokosovega olja.Izviren, eksotičen, sladek in slan okus je kot nalašč za azijske jedi, peciva in sladice.
 • MIMY, osnova za pripravo mandljevega napitka, Presnica, 400g
  Mandljevo mleko, ki je boljše zate in za okolje, enostavnejše za pripravo in slastno, kot še nikoli!MIMY je osnova za domačo pripravo mandljevega mleka. Narejena je iz 100% naravnih sestavin, popolnoma brez dodatkov, ki jih ne moreš izgovoriti. Tvoje mleko je pripravljeno v manj kot minuti. Je odlična rešitev za na dopust ali pot.Brez kompromisov zate in za okolje.Za tvoj zdrav način življenja. Z neskončno možnostmi uporabe.Narejen z ljubeznijo v Sloveniji.
 • MIMY, osnova za pripravo mandljevega napitka, Presnica, 200g
  Mandljevo mleko, ki je boljše zate in za okolje, enostavnejše za pripravo in slastno, kot še nikoli!MIMY je osnova za domačo pripravo mandljevega mleka. Narejena je iz 100% naravnih sestavin, popolnoma brez dodatkov, ki jih ne moreš izgovoriti. Tvoje mleko je pripravljeno v manj kot minuti. Je odlična rešitev za na dopust ali pot.Brez kompromisov zate in za okolje.Za tvoj zdrav način življenja. Z neskončno možnostmi uporabe.Narejen z ljubeznijo v Sloveniji.
 • Pasta (maslo) iz sončničnih semen, Diet Food, 300g
  Naravna, ekološko certificirana pasta iz sončničnih semen, brez dodatkov, pripravljena samo iz praženih sončničnih semen. Je brez konzervansov, dodanih sladkorjev in soli. Zgornja plast olja je naravni pojav, pred uporabo dobro premešajte.
 • Pasta (maslo) iz bučnih semen, Diet Food, 300g
  Naravna, ekološko certificirana pasta iz bučnih semen, brez dodatkov, pripravljena samo iz praženih semen. Je brez konzervansov, dodanih sladkorjev in soli. Zgornja plast olja je naravni pojav, pred uporabo ga dobro premešajte.
 • Orehova pasta (maslo), Diet Food, 300g
  Naravna, ekološko certificirana orehova pasta, brez dodatkov, pripravljena samo iz praženih orehov. Je brez konzervansov, dodanih sladkorjev in soli. Zgornja plast olja je naravni pojav, pred uporabo dobro premešajte.
 • Lešnikova pasta (maslo), Diet Food, 300g
  Naravna, ekološko certificirana lešnikova pasta, brez dodatkov, pripravljena samo iz praženih lešnikov. Je brez konzervansov, dodanih sladkorjev in soli. Zgornja plast olja je naravni pojav, pred uporabo dobro premešajte.
 • Arašidovo maslo (pasta), ekološko, Diet Food, 300g
  Bio arašidovo maslo je 100% ekološkega izvora, narejeno iz praženih arašidov. Je brez konzervansov, dodanih sladkorjev in soli. Zgornja plast olja je naravni pojav, pred uporabo ga dobro premešajte.
 • Arašidovo maslo (pasta) s koščki, ekološko, Diet Food, 300g
  Bio arašidovo maslo s koščki je 100% ekološkega izvora, narejeno iz praženih arašidov. Je brez konzervansov, dodanih sladkorjev in soli. Zgornja plast olja je naravni pojav, pred uporabo ga dobro premešajte. Je kremasto hrustljave strukture, saj so notri koščki arašidov.
 • Kakav v prahu, presni, ekološki, Govinda, 100g
  Presni kakav v prahu obdelan na temperaturah do 40C, da se ohranijo hranilne lastnosti in okus pravega kakava. Fair trade, brez glutena, brez laktoze, vegansko, presno.
Padajoče

sofinanciranje Republika Slovenija in Evropska unija

Naložbo izdelave spletne trgovine sofinancirata Republika Slovenija in Evropska unija iz Evropskega sklada za regionalni razvoj. Sofinanciranje je bilo pridobljeno preko Vavčerja za digitalni marketing.

Pozdravljeni in dobrodošli na spletnem portalu Stari most.
Portal in trgovina sta še v nastajanju. Dnevno dodajamo izdelke, vpise in vsebine. Na zalogi imamo poleg čajev še dodatke k prehrani, prehrano, eterična olja, naravno kozmetiko, ...

Več o nas in naši ponudbi lahko preberete tukaj.

Lahko nas za vse dodatne informacije tudi pokličete na 051 245 383 (vsak delovnik med 9.00 - 19.00 ter ob sobotah med 9.00 - 13.00)

Če želite, da vas o novostih, aktualnih vsebinah in posebnih ponudbah obveščamo tudi po e-pošti, pa vpišite svoje e-naslov spodaj.

Pravilnik o zasebnost: prijava na e-novice

Z vpisom svojega elektronskega naslova se prijavljate na e-novice, s katerimi vas bo podjetje STARI MOST d.o.o. obveščalo o novostih v ponudbi na spletu in v trgovini, o marketinških aktivnostih in drugih promocijah.

S prijavo na e-novice se vpišete tudi v bazo prejemnikov ugodnosti , ki jih STARI MOST d.o.o. nudi svojim uporabnikom.

Za prijavo na e-novice STARI MOST d.o.o. zbira sledeče podatke: e-naslov, IP, v primeru, da se prijavite kot registrirani član, pa tudi ime in priimek, naslov in telefon.

Po poslanem obrazcu z elektronskim naslovom boste na navedeni naslov prejeli potrditveno sporočilo – s potrditvijo tega boste do preklica prijavljeni na e-novice STARI MOST d.o.o. (t. i. opt-in odobritev). Kadarkoli lahko pisno ali s klikom na gumb Odjava v e-novicah zahtevate, da upravljavec osebnih podatkov trajno ali začasno preneha uporabljati vaše osebne podatke za namene neposrednega trženja. Vaši zahtevi bo ugodeno v 15 dneh od dneva prejema zahteve, kot predpisuje zakon. Zahtevate lahko tudi prenos ali seznanitev s podatki.

Upravljavec STARI MOST d.o.o. se zavezuje, da bo podatke skrbno varoval skladno z zakonodajo, ki ureja varovanje osebnih podatkov.

Pošiljatelj e-novic in upravljavec vaših osebnih podatkov je: STARI MOST d.o.o., Glavni trg 17, 8000 Novo mesto

Preverite tudi celotni Pravilnik o zasebnosti