PRIPOROČAMO: Zbirka izbranih čajev je prijazno in toplo darilo.   Preveri zdaj!

Trgovina

Padajoče
Stran:
 1. 1
 2. 2
 3. 3
 4. 4
 5. 5
 • Čaj hibiskus Carcade, razsuti, ekološki, EZA, 50g
  HIBISKUS CARCADE 0 ocen/a Čaj hibiskus, ekološko pridelan, razsuti, 50g.
 • BENEDIKTINKA, ZELIŠČNI ČAJ
  Druga imena za Benediktanko so kordabenedikta, benediktova roža, kardo-benedikta, žegnana kopriva, po latinsko pa se ji reče: Cnicus benedictus. Njena zgodovina se pričenja z uporabo v ajurvedski medicini. V začetku 16.stoletja je dobila podporo Evropske ljudske medicine, saj so jo pričeli gojiti tudi samostanskih vrtovih, o njej je pisala tudi Sveta Hildegarda, omenjal jo je Shakespeare, menihi benediktinci pa so rastlino v srednjem veku uporabljali kot zdravilo proti kugi. Duhovno je bila povezana s čiščenjem, zato so jo pogosto uporabljali za pripravo kopeli.
 • CITRONKA, ZELIŠČNI ČAJ
  Citronka ali lojzek priteguje pozornost predvsem s svojimi listi, ki širijo čist in oster vonj po limoni. Izhaja iz Južne Amerike, v Evropo je bila pripeljana v 17. stoletju, ko so jo španci gojili zaradi močno dišečega olja. V kulinariki se uporablja kot dišavnica.
 • IZOP, ZELIŠČNI ČAJ
  Grška beseda hyssopos najbrž izvira iz hebrejske ezob, ki je pomenila sveto rastlino. Raziskave so pokazale, da na listih izopa uspeva plesen, podobna penicilinu.
 • LIPA, ZELIŠČNI ČAJ
  Lipa je najbolj znana po svoji senci, ki v poletnem času nudi hlad in opojnem vonju, ki ga oddaja, ko cveti
 • MATERINA DUŠICA, ZELIŠČNI ČAJ
  Pri nas je materina dušica posebno priljubljena zdravilna rastlina. Že njeno ime priča o mnogostranski uporabi.
 • PLAHTICA, ZELIŠČNI ČAJ
  Plahtica je v tradicionalni uporabi poznana tudi kot ženska rastlina.
 • POPROVA META, ZELIŠČNI ČAJ
  Čaj iz poprove mete je verjetno najbolj priljubljen zeliščni čaj v našem okolju.
 • ŠETRAJ, ZELIŠČNI ČAJ
  Gre za močno aromatično rastlino, ki je uporabna pri kuhi in tudi v zdravilstvu.
 • DROBNOCVETNI VRBOVEC, ZELIŠČNI ČAJ
  Drobnocvetni vrbovec (Epilobium parviflorum ) je zdravilna rastlina, ki jo najdemo ob poteh, potokih in na travnikih. Predvsem po zaslugi avstrijske zeliščarice Marije Treben je postal v zadnjih dveh desetletjih zelo cenjen in iskan pri težavah s prostato.
 • GOZDNI SADEŽI, SADNI ČAJ
  Klasika med sadnimi čaji, sestavljena iz koščkov šipka, hibiskusa, jabolka, borovnic, jagod in robid.
 • BALDRIJAN, ZELIŠČNI ČAJ
  Latinska beseda valere pomeni »biti zdrav«. Baldrijan je znova postal bolj cenjen med prvo in drugo svetovno vojno, ko so ga uporabljali za blaženje posledic šokov in živčnih stresov zaradi topniškega obstreljevanja in bombardiranja.
 • ARTIČOKA, ZELIŠČNI ČAJ
  Artičoko so poznali že stari Rimljani, kasneje pa je njena uporaba utonila v pozabo. šele v 17. stoletju so jo ponovno začeli gojiti. Do danes so sestavine v artičoki dobro raziskali in njeno učinkovitost potrdili s številnimi kliničnimi raziskavami.
 • AMERIŠKI SLAMNIK, ZELIŠČNI ČAJ
  Ameriški slamnik so v Evropo prinesli v 18. stoletju, v originalu izhaja iz severnoameriškega prerija. Danes ga gojimo predvsem kot okrasno ali zdravilno rastlino.
 • ARONIJA ZA ČAJ

  ARONIJA ZA ČAJ

  5,55 €
  Aronijo zaradi skoraj črnih plodov poznamo kot rastlino z veliko vsebnosti barvil in ostalih pomembnih bio aktivnih snovi.
 • OBLOLISTNA META, ZELIŠČNI ČAJ
  Oblolistna meta ima velike, okrogle ter z dlačicami pokrite liste, ki dišijo podobno kot listi jabolčne mete. Listi oblolistne mete vsebujejo eterično olje, flavonoide in druge učinkovine, ki vplivajo na počutje.
 • VATA ČAJ, 25 VREČK
  Vata ajurvedski ekološki zeliščni čaj je sladek in topel čaj, ki pomirja Vata došo. Posebej priporočljiv je za sprostitev, v hladni sezoni ali na potovanjih.
 • PITA ČAJ, 25 VREČK
  Ajurvedski zeliščni čaj iz ekološke pridelave je čudovit svež čaj, ki pomirja Pitta došo. Pitta je bioenergija, ki je sestavljena iz elementov ognja in vode. 
 • KAPHA ČAJ, 25 VREČK
  Kapha ajurvedski zeliščni ekološki čaj je ognjeno pikanten čaj, ki umirja Kapha došo. Kapha je bioenergija, sestavljena iz elementov vode in zemlje.
 • SUHE BOROVNICE ZA ČAJ
  Suhi plodovi borovnice iz ekološke pridelave.
 • ISLANDSKI LIŠAJ ZA ČAJ
  Suho zelišče islandskega lišaja iz ekološke pridelave.
 • SIVKINI CVETOVI, ZELIŠČNI ČAJ
  Suhi cvetovi sivke iz ekološke pridelave. Sivka je aromatičen mediteranski grm, s prelepimi viljočno modrimi cvetovi. Uporablja se kot zdravilno zelišče, za pridobivanje eteričnega olja, za pitje čajev, kot začimba ali za izdelavo obkladkov. Rastlina ima prijeten zeliščno svež vonj. Primerna je za: prehrano (čaji in napitki, kot začimba), kozmetiko (dodatek za mila, soli, izvlečke), dekoracije (sivkine vrečke, aranžmaji).
 • SLEZOVE KORENINE, ZELIŠČNI ČAJ
  Suhe korenine navadnega sleza iz ekološke pridelave. Navadni slez (Althae officinalis) je poznan tudi pod imenom ajbiš. Je večletna zelnata trajnica z močno, razvejano in mesnato korenino, ki je bogata s sluzjo. Najučinkovitejši in najpogosteje uporabljen del rastline je korenina. Suhe korenine navadnega sleza so primerne tako za pripravo čajev in napitkov kot dodatek pri kozmetičnih pripravkih (za mazila, hidratantna sredstva).Blagodejno deluje tudi pri negi poškodovane kože.
 • AJDA, ZELIŠČNI ČAJ
  Zeliščni čaj iz cvetoče ajde.
Padajoče
Stran:
 1. 1
 2. 2
 3. 3
 4. 4
 5. 5

sofinanciranje Republika Slovenija in Evropska unija

Naložbo izdelave spletne trgovine sofinancirata Republika Slovenija in Evropska unija iz Evropskega sklada za regionalni razvoj. Sofinanciranje je bilo pridobljeno preko Vavčerja za digitalni marketing.

Pozdravljeni in dobrodošli na spletnem portalu Stari most.
Portal in trgovina sta še v nastajanju. Dnevno dodajamo izdelke, vpise in vsebine. Na zalogi imamo poleg čajev še dodatke k prehrani, prehrano, eterična olja, naravno kozmetiko, ...

Več o nas in naši ponudbi lahko preberete tukaj.

Lahko nas za vse dodatne informacije tudi pokličete na 051 245 383 (vsak delovnik med 9.00 - 19.00 ter ob sobotah med 9.00 - 13.00)

Če želite, da vas o novostih, aktualnih vsebinah in posebnih ponudbah obveščamo tudi po e-pošti, pa vpišite svoje e-naslov spodaj.

Pravilnik o zasebnost: prijava na e-novice

Z vpisom svojega elektronskega naslova se prijavljate na e-novice, s katerimi vas bo podjetje STARI MOST d.o.o. obveščalo o novostih v ponudbi na spletu in v trgovini, o marketinških aktivnostih in drugih promocijah.

S prijavo na e-novice se vpišete tudi v bazo prejemnikov ugodnosti , ki jih STARI MOST d.o.o. nudi svojim uporabnikom.

Za prijavo na e-novice STARI MOST d.o.o. zbira sledeče podatke: e-naslov, IP, v primeru, da se prijavite kot registrirani član, pa tudi ime in priimek, naslov in telefon.

Po poslanem obrazcu z elektronskim naslovom boste na navedeni naslov prejeli potrditveno sporočilo – s potrditvijo tega boste do preklica prijavljeni na e-novice STARI MOST d.o.o. (t. i. opt-in odobritev). Kadarkoli lahko pisno ali s klikom na gumb Odjava v e-novicah zahtevate, da upravljavec osebnih podatkov trajno ali začasno preneha uporabljati vaše osebne podatke za namene neposrednega trženja. Vaši zahtevi bo ugodeno v 15 dneh od dneva prejema zahteve, kot predpisuje zakon. Zahtevate lahko tudi prenos ali seznanitev s podatki.

Upravljavec STARI MOST d.o.o. se zavezuje, da bo podatke skrbno varoval skladno z zakonodajo, ki ureja varovanje osebnih podatkov.

Pošiljatelj e-novic in upravljavec vaših osebnih podatkov je: STARI MOST d.o.o., Glavni trg 17, 8000 Novo mesto

Preverite tudi celotni Pravilnik o zasebnosti