PRIPOROČAMO: Zbirka izbranih čajev je prijazno in toplo darilo.   Preveri zdaj!

Ožilje

Padajoče
 • Oljka, prehransko dopolnilo v kapljicah, Bio-Pharma, 50ml
  BioPharma oljka kapljice so prehransko dopolnilo za vzdrževanje normalnega krvnega tlaka in zdravje ožilja zaradi salicilne kisline. Prehransko dopolnilo je vodno etanolni izvleček: oljke, čemaža, rmana, navadne tavžentrože, melise, vrtnega nageljčka, prave sivke in robide. Izdelek vsebuje 18 vol % alkohola. BioPharma oljka je 100% naravni proizvod, brez konzervansov, barvil in umetnih dodatkov. V vsakem prehranskem dopolnilu je združenih več zdravilnih rastlin – gre za SINERGIJSKI učinek učinkovin vseh prisotnih rastlin, kar dodatno povečuje učinkovitost proizvoda pred proizvodi z eno samo rastlino!
 • Divji kostanj, kapljice brez alkohola, Soria Natural, 50ml
  Tekoči liofiliziran ekstrakt iz ploda DIVJEGA KOSTANJA Aesculum hippocastanum L. v rastlinskem glicerinu. Kapljice brez alkohola in umetnih konzervansov.Kdaj priporočamo uporabo divjega kostanja? Divji kostanj se tradicionalno uporablja za dobro prekrvavitev in za zmanjševanja občutka težkih nog. Prispeva k podpori ožilja: ven in kapilar.
 • Bela omela kompleks, kapljice brez alkohola, Soria Natural, 50ml
  Naravni kompleks iz bele omele, gloga, oljke in zlate rozge v rastlinskem glicerinu. Brez alkohola.Kdaj priporočamo uporabo? Bela omela podpira delovanje srca in prispeva k ohranjanju normalnega nivoja holesterola v krvi. Glog podpira delovanje srčno-žilnega sistema. Podpira cirkulacijo krvi. Prispeva k sproščanju in pomirjanju. Oljka zaščiti LDL holesterol pred oksidativnimi poškodbami.
 • Glog, kapljice brez alkohola, Soria Natural, 50ml
  Glog – liofiliziran tekoči ekstrakt iz cvetov rastline. NOVO – izboljšana formulacija, ki omogoča boljšo razpoložljivost za telo in absorpcijo.Kdaj priporočamo uporabo gloga: glog podpira delovanje srčno-žilnega sistema, cirkulacijo krvi ter prispeva k sproščanju in pomirjanju.
 • Česen kompleks, kapljice brez alkohola, Soria Natural, 50ml
  Naravni kompleks iz zdravilnih rastlin v rastlinskem glicerinu: česen, rimska kamilica, navadni pelin in timijan.Kdaj priporočamo uporabo:Česen je poznan po antibakterijskem delovanju.Vlogo ima pri krepitvi imunskega sistema.Vlogo ima pri delovanju ožilja in ven.Prispeva k uravnavanju sladkorja v krvi.Prispeva k ohranjanju delovanja dihal.
 • Tensivel kapsule, Soria Natural, 30 kapsul
  Tensivel XXI kapsule s podaljšanim sproščanjem vsebujejo oljko, glog in belo omelo. Podaljšano sproščanje učinkovin omogoča jemanje le 1 kapsule na 12 ur, s čimer dosežemo učinkovit dnevni odmerek. XXI kapsule zagotavljajo visoko razpoložljivost izvlečkov celih 24 ur.So brez barvil in konzervansov, rastlinskega izvora in primerne tudi za vegetarijance.
 • Oljka, kapljice brez alkohola, Soria Natural, 50ml
  Oljka, liofiliziran tekoči ekstrakt iz listov rastline. Kapljice brez alkohola in umetnih konzervansov.Kdaj priporočamo uporabo oljke:Oljka zaščiti LDL holesterol pred oksidativnimi poškodbami.Kapljice so primerne za odrasle in starostnike.
 • Cor-plex v spreju, srce in ožilje, Natura spray, 13,3ml
  100% naravno prehransko dopolnilo v obliki spreja, kar omogoča najhitrejšo absorbcijo - Cor-plexSinergija sestavin: vitamine B1, C in E, L-lizin, L-prolin, koencim Q10, izvleček iz: česna, ingverja, rožmarina, čebule in bioflavonoidi iz šipka Enostavna uporaba kjerkoli, kadarkoli
 • CoQ10 Multi, veganski, Cytoplan, 30 kapsul
  Prehransko dopolnilo iz polnovredne hrane (wholefood)Primerno za moške in ženske, ki iščejo podporo pri izčrpanosti in pomanjkanju energijeNajobsežnejša multivitaminska in mineralna formula s polno hrano, ki vsebuje CoQ10, beta glukan in odlične vsestranske ravni vitaminov in mineralov 80 mg najbolj raziskanega koencima Q10 (ubikinol)
 • Holesterol (HDL) kapsule, Solime, 60 kapsul
  Prehransko dopolnilo v kapsulah z monakolinom K iz rdečega kvasnega riža. Monakolin K iz rdečega kvasnega riža prispeva k vzdrževanju normalne ravni holesterola v krvi.
 • Rman, prehransko dopolnilo v kapljicah, Bio-Pharma, 50ml
  BioPharma rman kapljice so prehransko dopolnilo za pomoč pri presnovi maščob in glukoze ter podpori telesa za ledvično izločanje vode. Prehransko dopolnilo je vodno etanolni izvleček: navadnega rmana, smrdljičke, navadnega hmelja, črnega bezga, ptičje dresni, pravega peteršilja, vrtnega šetraja, navadne dobre misli. Izdelek vsebuje 18 vol % alkohola. BioPharma rman je 100% naravni proizvod, brez konzervansov, barvil in umetnih dodatkov. V vsakem prehranskem dopolnilu je združenih več zdravilnih rastlin – gre za SINERGIJSKI učinek učinkovin vseh prisotnih rastlin, kar dodatno povečuje učinkovitost proizvoda pred proizvodi z eno samo rastlino!
 • Čemaž, prehransko dopolnilo v kapljicah, Bio-Pharma, 50ml
  BioPharma čemaž kapljice so prehransko dopolnilo za pomoč pri presnovi holesterola. Prehransko dopolnilo je vodno etanolni izvleček: čemaža, artičoke, navadnega repinca in njivske preslice. Izdelek vsebuje 18 vol % alkohola. BioPharma čemaž je 100% naravni proizvod, brez konzervansov, barvil in umetnih dodatkov. V vsakem prehranskem dopolnilu je združenih več zdravilnih rastlin – gre za SINERGIJSKI učinek učinkovin vseh prisotnih rastlin, kar dodatno povečuje učinkovitost proizvoda pred proizvodi z eno samo rastlino!
 • Pegasti badelj, prehransko dopolnilo v kapljicah, Bio-Pharma, 100ml
  BioPharma pegasti badelj kapljice so prehransko dopolnilo za podporo pri razstrupljanju. Uživanje le teh prispeva k normalnemu funkcioniranju želodca in zdravju jeter. Prehransko dopolnilo je vodno etanolni izvleček pegastega badlja, artičoke, regrata in potrošnika. Izdelek vsebuje 18 vol % alkohola. BioPharma pegasti badelj je 100% naravni proizvod, brez konzervansov, barvil in umetnih dodatkov. V vsakem prehranskem dopolnilu je združenih več zdravilnih rastlin – gre za SINERGIJSKI učinek učinkovin vseh prisotnih rastlin, kar dodatno povečuje učinkovitost proizvoda pred proizvodi z eno samo rastlino!
 • Pegasti badelj, kapljice brez alkohola, Soria Natural, 50ml
  Pegasti badelj – tekoči ekstrakt iz semen rastline za čiščenje in zaščito jeter. Po letu 1970 raziskujejo Nemci zdravilne lastnosti silimarina, ene izmed sestavin badlja. Ta snov varovalno deluje na jetra, ohranja delovanje in preprečuje poškodbe, ki bi jih na njih lahko povzročile različne strupene snovi. Kdaj priporočamo uporabo pegastega badlja?Pegasti badelj prispeva k delovanju jeter. Ima vlogo pri čiščenju in zaščiti jeter. Prispeva k razstrupljanju jeter in telesa.
Padajoče

sofinanciranje Republika Slovenija in Evropska unija

Naložbo izdelave spletne trgovine sofinancirata Republika Slovenija in Evropska unija iz Evropskega sklada za regionalni razvoj. Sofinanciranje je bilo pridobljeno preko Vavčerja za digitalni marketing.

Pozdravljeni in dobrodošli na spletnem portalu Stari most.
Portal in trgovina sta še v nastajanju. Dnevno dodajamo izdelke, vpise in vsebine. Na zalogi imamo poleg čajev še dodatke k prehrani, prehrano, eterična olja, naravno kozmetiko, ...

Več o nas in naši ponudbi lahko preberete tukaj.

Lahko nas za vse dodatne informacije tudi pokličete na 051 245 383 (vsak delovnik med 9.00 - 19.00 ter ob sobotah med 9.00 - 13.00)

Če želite, da vas o novostih, aktualnih vsebinah in posebnih ponudbah obveščamo tudi po e-pošti, pa vpišite svoje e-naslov spodaj.

Pravilnik o zasebnost: prijava na e-novice

Z vpisom svojega elektronskega naslova se prijavljate na e-novice, s katerimi vas bo podjetje STARI MOST d.o.o. obveščalo o novostih v ponudbi na spletu in v trgovini, o marketinških aktivnostih in drugih promocijah.

S prijavo na e-novice se vpišete tudi v bazo prejemnikov ugodnosti , ki jih STARI MOST d.o.o. nudi svojim uporabnikom.

Za prijavo na e-novice STARI MOST d.o.o. zbira sledeče podatke: e-naslov, IP, v primeru, da se prijavite kot registrirani član, pa tudi ime in priimek, naslov in telefon.

Po poslanem obrazcu z elektronskim naslovom boste na navedeni naslov prejeli potrditveno sporočilo – s potrditvijo tega boste do preklica prijavljeni na e-novice STARI MOST d.o.o. (t. i. opt-in odobritev). Kadarkoli lahko pisno ali s klikom na gumb Odjava v e-novicah zahtevate, da upravljavec osebnih podatkov trajno ali začasno preneha uporabljati vaše osebne podatke za namene neposrednega trženja. Vaši zahtevi bo ugodeno v 15 dneh od dneva prejema zahteve, kot predpisuje zakon. Zahtevate lahko tudi prenos ali seznanitev s podatki.

Upravljavec STARI MOST d.o.o. se zavezuje, da bo podatke skrbno varoval skladno z zakonodajo, ki ureja varovanje osebnih podatkov.

Pošiljatelj e-novic in upravljavec vaših osebnih podatkov je: STARI MOST d.o.o., Glavni trg 17, 8000 Novo mesto

Preverite tudi celotni Pravilnik o zasebnosti