PRIPOROČAMO: Zbirka izbranih čajev je prijazno in toplo darilo.   Preveri zdaj!

Zaščita pred soncem

Padajoče
 • AfterSun lotion, SkinFairytale, 150ml
  AfterSun Lotion je naravna mešanica rastlinskih olj, masel in aktivnih sestavin. Izdelek je še posebej primeren za kožo, ki je bila izpostavljena soncu in negi kože z blagimi sončnimi opeklinami. Izdelek kožo vlaži, neguje in hladi.
 • Krema za sončenje za obraz s SPF 30, Biosolis, 50ml
  Krema za sončenje za obraz: iz mineralnih in naravnih sestavin, ščiti in neguje kožo, brez nano partiklov, ne masti, visoka zaščita pred soncem. Je optimalna za občutljivo kožo, vodoodporna.
 • Mleko za sončenje s SPF 30, Biosolis, 100ml
  BioSolis zaščitno mleko je prva izbira za vse osebe, ki potrebujejo vodoodporno zaščito z visokim faktorjem zaščite ter s 100 % naravnimi sestavinami, ki ne škodijo ter iritirajo kože.§Namenjeno naravni vrhunski zaščiti kože obraza, ne vsebuje nanodelcev ter vsebuje le povsem naravne Sestavine: ter naravne filtre za zaščito pred UVA ter UVB žarki.§Biosolis zaščitno mleko je tako sestavljeno iz naravnih mineralnih ter rastlinskih dodatkov, ki varujejo kožo obraza in telesa pred toksičnimi UV žarki. Ti so namreč največkrat povzročitelji nastajanja radikalov (radikali so iniciatorji dolge verige kaskadnih procesov, posledica pa je poškodba celičnih membran ter počasno propadanje celic - staranje).
 • Mleko za sončenje za otroke s SPF 50+, Biosolis, 100ml
  BioSolis mleko 50+ za nego otroške kože je namenjeno naravni vrhunski zaščiti kože obraza in otroškega telesa, ne vsebuje nanodelcev ter vsebuje le povsem naravne Sestavine: ter naravne filtre za zaščito pred UVA ter UVB žarki.§Biosolis zaščitno mleko je tako sestavljeno iz naravnih mineralnih ter rastlinskih dodatkov, ki varujejo kožo obraza in telesa vašega otroka pred toksičnimi UV žarki. Ti so namreč največkrat povzročitelji nastajanja radikalov (radikali so iniciatorji dolge verige kaskadnih procesov, posledica pa je poškodba celičnih membar ter počasno propadanje celic - staranje).§Prekomerna izpostavljenost UV žarkom torej povzroča staranje celic in kože nasploh - da teh procesov ne pospešujemo, pa je smiselno izogibanje sončnim žarkom med 12 in 16 uro. To pravilo je še posebej nujno upoštevati pri otrocih, saj je nećna otroška koža bolj ranljiva pred delovanjem radikalov ter sončnimi poškodbami celic.§Otroka z visokim zaščitnim faktorjem zaščitite tudi v času, ko sonce ni vidno, je za oblaki ali pa je otrok v senci. Tudi v teh naštetih primerih se sončni žarki prebijejo do nežne ter občutljive otroške kože.
 • Oljni sprej za sončenje s SPF 20, Biosolis, 100ml
  Bio oljni sprej za zaščito pred soncem nudi srednjo zaščito za telo in lase s 100-odstotno naravnimi filtri brez nanodelcev. Visoka koncentracija olja karanje vlaži in obnavlja zgornje plasti epidermisa in nudi dodatno zaščito pred UV-B sevanjem. Nemastna formula. Za gladek in dolgotrajen ten kože. Vodoodporen.§Izdelki BIOSOLIS so narejeni iz rastlin in mineralov, ki varujejo kožo pred UVA- in UVB-sončnimi žarki. Razviti so skladno z evropskimi standardi zaščite pred soncem, ki zah­tevajo uporabo mineralnih filtrov brez nanodelcev. Poseben proizvodni proces zagotavlja izdelke, ki ne pu­ščajo belih sledi na koži. Zaradi visoke vsebnosti ekološko pridelane in divjerasle prave aloje dobro navlažijo zgornje plasti kože. Primerni so za vse tipe kože.
 • Sprej za sončenje s SPF 30, Biosolis, 100ml
  Naravna in ekološka kozmetika Biosolis je certificirana pri Ecocert Greenlife po Ecocert standardu.§Izdelki BIOSOLIS so narejeni iz rastlin in mineralov, ki varujejo kožo pred UVA- in UVB-sončnimi žarki.§Razviti so skladno z evropskimi standardi zaščite pred soncem, ki zah­tevajo uporabo mineralnih filtrov brez nanodelcev.§Poseben proizvodni proces zagotavlja izdelke, ki ne pu­ščajo belih sledi na koži.§Zaradi visoke vsebnosti ekološko pridelane in divjerasle prave aloje dobro navlažijo zgornje plasti kože.§Primerni so za vse tipe kože.
 • Sprej za sončenje s SPF 50+, Biosolis, 100ml
  BioSolis bio sprej je namenjeno naravni vrhunski zaščiti kože, ne vsebuje nanodelcev ter vsebuje le povsem naravne Sestavine: ter naravne filtre za zaščito pred UVA ter UVB žarki.§Biosolis zaščitni bio sprej je tako sestavljen iz naravnih mineralnih ter rastlinskih dodatkov, ki varujejo kožo obraza in telesa pred toksičnimi UV žarki. Ti so namreč največkrat povzročitelji nastajanja radikalov (radikali so iniciatorji dolge verige kaskadnih procesov, posledica pa je poškodba celičnih membran ter počasno propadanje celic - staranje).§Prekomerna izpostavljenost UV žarkom torej povzroča staranje celic in kože nasploh - da teh procesov ne pospešujemo, pa je smiselno izogibanje sončnim žarkom med 12 in 16 uro.§Da bi bila zaščita maksimalna se tudi v senci ali pod oblaki namažite z Biosolis vrhunsko zaščitno nego. Da bi bila zaščita maksimalna to storite 10 do 15 minut pred samo izpostavitvjo soncu, da se bio sprej dodobra vpije med celice.
Padajoče

sofinanciranje Republika Slovenija in Evropska unija

Naložbo izdelave spletne trgovine sofinancirata Republika Slovenija in Evropska unija iz Evropskega sklada za regionalni razvoj. Sofinanciranje je bilo pridobljeno preko Vavčerja za digitalni marketing.

Pozdravljeni in dobrodošli na spletnem portalu Stari most.
Portal in trgovina sta še v nastajanju. Dnevno dodajamo izdelke, vpise in vsebine. Na zalogi imamo poleg čajev še dodatke k prehrani, prehrano, eterična olja, naravno kozmetiko, ...

Več o nas in naši ponudbi lahko preberete tukaj.

Lahko nas za vse dodatne informacije tudi pokličete na 051 245 383 (vsak delovnik med 9.00 - 19.00 ter ob sobotah med 9.00 - 13.00)

Če želite, da vas o novostih, aktualnih vsebinah in posebnih ponudbah obveščamo tudi po e-pošti, pa vpišite svoje e-naslov spodaj.

Pravilnik o zasebnost: prijava na e-novice

Z vpisom svojega elektronskega naslova se prijavljate na e-novice, s katerimi vas bo podjetje STARI MOST d.o.o. obveščalo o novostih v ponudbi na spletu in v trgovini, o marketinških aktivnostih in drugih promocijah.

S prijavo na e-novice se vpišete tudi v bazo prejemnikov ugodnosti , ki jih STARI MOST d.o.o. nudi svojim uporabnikom.

Za prijavo na e-novice STARI MOST d.o.o. zbira sledeče podatke: e-naslov, IP, v primeru, da se prijavite kot registrirani član, pa tudi ime in priimek, naslov in telefon.

Po poslanem obrazcu z elektronskim naslovom boste na navedeni naslov prejeli potrditveno sporočilo – s potrditvijo tega boste do preklica prijavljeni na e-novice STARI MOST d.o.o. (t. i. opt-in odobritev). Kadarkoli lahko pisno ali s klikom na gumb Odjava v e-novicah zahtevate, da upravljavec osebnih podatkov trajno ali začasno preneha uporabljati vaše osebne podatke za namene neposrednega trženja. Vaši zahtevi bo ugodeno v 15 dneh od dneva prejema zahteve, kot predpisuje zakon. Zahtevate lahko tudi prenos ali seznanitev s podatki.

Upravljavec STARI MOST d.o.o. se zavezuje, da bo podatke skrbno varoval skladno z zakonodajo, ki ureja varovanje osebnih podatkov.

Pošiljatelj e-novic in upravljavec vaših osebnih podatkov je: STARI MOST d.o.o., Glavni trg 17, 8000 Novo mesto

Preverite tudi celotni Pravilnik o zasebnosti