Hrana
-
Mehki bonboni z okusom banane so ekološkega izvora, brez umetnih dodatkov. Pri izdelavi sladkarij je pomembno dejstvo, da podjetje izbira surovine, ki prihajajo izključno iz certificiranih ekoloških kmetij, s čimer zagotavlja tudi njihov blagodejni učinek na telo. S kokosovim sladkorjem, kateri ima med vsemi vrstami naravnega sladkorja največ mineralov in vitaminov. Brez mleka in mlečnih izdelkov.
-
Mehki bonboni z okusom brusnice so ekološkega izvora, brez umetnih dodatkov. Pri izdelavi sladkarij je pomembno dejstvo, da podjetje izbira surovine, ki prihajajo izključno iz certificiranih ekoloških kmetij, s čimer zagotavlja tudi njihov blagodejni učinek na telo. S kokosovim sladkorjem, kateri ima med vsemi vrstami naravnega sladkorja največ mineralov in vitaminov. Brez mleka in mlečnih izdelkov.
-
Mehki bonboni z okusom ingverja so ekološkega izvora, brez umetnih dodatkov. Pri izdelavi sladkarij je pomembno dejstvo, da podjetje izbira surovine, ki prihajajo izključno iz certificiranih ekoloških kmetij, s čimer zagotavlja tudi njihov blagodejni učinek na telo. S kokosovim sladkorjem, kateri ima med vsemi vrstami naravnega sladkorja največ mineralov in vitaminov. Brez mleka in mlečnih izdelkov.
-
Mehki bonboni z okusom karamele so ekološkega izvora, brez umetnih dodatkov. Pri izdelavi sladkarij je pomembno dejstvo, da podjetje izbira surovine, ki prihajajo izključno iz certificiranih ekoloških kmetij, s čimer zagotavlja tudi njihov blagodejni učinek na telo. S kokosovim sladkorjem, kateri ima med vsemi vrstami naravnega sladkorja največ mineralov in vitaminov. Brez mleka in mlečnih izdelkov.
-
Morske alge iz Glicije v Španiji. Rjavo-sive lage, ki rastejo na globini 12m. So ročno nabrane in sušene na temperaturah do 38C. Primerne so za kuhanje in pečenje. Na sebe vežejo težke kovine. Težkih kovin v prebavnem sistemu ne izločajo, zato jih vedno zaužijemo kot zelenjavo. Pri namakanju žit in stročnic, jih namakamo in kuhamo skupaj z njimi. Pomagajo pri prebavi žitaric in stročnic.
-
Sezamovo olje je izredno hranljivo olje, pridobljeno s hladnim stiskanjem sezamovih semen, s katerim v sestavo olja vstopi veliko zdravih sestavin iz samih semen. Najpogosteje ga uporabljamo pri pripravi jedi, pogosto mešanega s sončničnim oljem, pa tudi kot okusen preliv za različne solate, ki dolgo ohranja njeno svežino.