PRIPOROČAMO: Zbirka izbranih čajev je prijazno in toplo darilo.   Preveri zdaj!

Trgovina

Padajoče
Stran:
  1. 3
  2. 4
  3. 5
  4. 6
  5. 7
  • Olje za kožo centella new cell, Khadi, 50ml
    Ajurvedski eliksir za kožo telesa. Olje za telo in dušo. Čvrsti vezivno tkivo. Adijo strije!§LINIJA ŠAKTI DETOKS obnavlja čvrstost kože, jo regenerira in spodbuja sintezo kolagena.§Centela poživi celice in jih ponovno poveže v novo celoto, samo olje pa poživi duha in zaupanje v inteligenco vaših kožnih celic. S pomočjo tradicionalnega Rasajana tretmaja, kjer centela skupaj s sarsaparilo, tulsijem, rubio in vetiverom, učinkovito regenerira vezivno tkivo ter kožo. Amla zaradi visokih koncentracij vitamina C omogoča sintezo kolagena. Izkusite tudi notranjo aktivacijo prve - korenske čakre in obudite občutke varnosti.§Šakti je indijska boginja, ki simbolizira primarno moč stvarstva. Linija Šakti detoks je namenjena delom telesa, ki potrebujejo več pozornosti in energije. Pomaga regenerirati ravnovesje kožnih celic in koži omogoča prenovo.
  • Sprej za sončenje s SPF 50+, Biosolis, 100ml
    BioSolis bio sprej je namenjeno naravni vrhunski zaščiti kože, ne vsebuje nanodelcev ter vsebuje le povsem naravne Sestavine: ter naravne filtre za zaščito pred UVA ter UVB žarki.§Biosolis zaščitni bio sprej je tako sestavljen iz naravnih mineralnih ter rastlinskih dodatkov, ki varujejo kožo obraza in telesa pred toksičnimi UV žarki. Ti so namreč največkrat povzročitelji nastajanja radikalov (radikali so iniciatorji dolge verige kaskadnih procesov, posledica pa je poškodba celičnih membran ter počasno propadanje celic - staranje).§Prekomerna izpostavljenost UV žarkom torej povzroča staranje celic in kože nasploh - da teh procesov ne pospešujemo, pa je smiselno izogibanje sončnim žarkom med 12 in 16 uro.§Da bi bila zaščita maksimalna se tudi v senci ali pod oblaki namažite z Biosolis vrhunsko zaščitno nego. Da bi bila zaščita maksimalna to storite 10 do 15 minut pred samo izpostavitvjo soncu, da se bio sprej dodobra vpije med celice.
  • Sprej za sončenje s SPF 30, Biosolis, 100ml
    Naravna in ekološka kozmetika Biosolis je certificirana pri Ecocert Greenlife po Ecocert standardu.§Izdelki BIOSOLIS so narejeni iz rastlin in mineralov, ki varujejo kožo pred UVA- in UVB-sončnimi žarki.§Razviti so skladno z evropskimi standardi zaščite pred soncem, ki zah­tevajo uporabo mineralnih filtrov brez nanodelcev.§Poseben proizvodni proces zagotavlja izdelke, ki ne pu­ščajo belih sledi na koži.§Zaradi visoke vsebnosti ekološko pridelane in divjerasle prave aloje dobro navlažijo zgornje plasti kože.§Primerni so za vse tipe kože.
  • Oljni sprej za sončenje s SPF 20, Biosolis, 100ml
    Bio oljni sprej za zaščito pred soncem nudi srednjo zaščito za telo in lase s 100-odstotno naravnimi filtri brez nanodelcev. Visoka koncentracija olja karanje vlaži in obnavlja zgornje plasti epidermisa in nudi dodatno zaščito pred UV-B sevanjem. Nemastna formula. Za gladek in dolgotrajen ten kože. Vodoodporen.§Izdelki BIOSOLIS so narejeni iz rastlin in mineralov, ki varujejo kožo pred UVA- in UVB-sončnimi žarki. Razviti so skladno z evropskimi standardi zaščite pred soncem, ki zah­tevajo uporabo mineralnih filtrov brez nanodelcev. Poseben proizvodni proces zagotavlja izdelke, ki ne pu­ščajo belih sledi na koži. Zaradi visoke vsebnosti ekološko pridelane in divjerasle prave aloje dobro navlažijo zgornje plasti kože. Primerni so za vse tipe kože.
  • Mleko za sončenje za otroke s SPF 50+, Biosolis, 100ml
    BioSolis mleko 50+ za nego otroške kože je namenjeno naravni vrhunski zaščiti kože obraza in otroškega telesa, ne vsebuje nanodelcev ter vsebuje le povsem naravne Sestavine: ter naravne filtre za zaščito pred UVA ter UVB žarki.§Biosolis zaščitno mleko je tako sestavljeno iz naravnih mineralnih ter rastlinskih dodatkov, ki varujejo kožo obraza in telesa vašega otroka pred toksičnimi UV žarki. Ti so namreč največkrat povzročitelji nastajanja radikalov (radikali so iniciatorji dolge verige kaskadnih procesov, posledica pa je poškodba celičnih membar ter počasno propadanje celic - staranje).§Prekomerna izpostavljenost UV žarkom torej povzroča staranje celic in kože nasploh - da teh procesov ne pospešujemo, pa je smiselno izogibanje sončnim žarkom med 12 in 16 uro. To pravilo je še posebej nujno upoštevati pri otrocih, saj je nećna otroška koža bolj ranljiva pred delovanjem radikalov ter sončnimi poškodbami celic.§Otroka z visokim zaščitnim faktorjem zaščitite tudi v času, ko sonce ni vidno, je za oblaki ali pa je otrok v senci. Tudi v teh naštetih primerih se sončni žarki prebijejo do nežne ter občutljive otroške kože.
  • Mleko za sončenje s SPF 30, Biosolis, 100ml
    BioSolis zaščitno mleko je prva izbira za vse osebe, ki potrebujejo vodoodporno zaščito z visokim faktorjem zaščite ter s 100 % naravnimi sestavinami, ki ne škodijo ter iritirajo kože.§Namenjeno naravni vrhunski zaščiti kože obraza, ne vsebuje nanodelcev ter vsebuje le povsem naravne Sestavine: ter naravne filtre za zaščito pred UVA ter UVB žarki.§Biosolis zaščitno mleko je tako sestavljeno iz naravnih mineralnih ter rastlinskih dodatkov, ki varujejo kožo obraza in telesa pred toksičnimi UV žarki. Ti so namreč največkrat povzročitelji nastajanja radikalov (radikali so iniciatorji dolge verige kaskadnih procesov, posledica pa je poškodba celičnih membran ter počasno propadanje celic - staranje).
  • Krema za sončenje za obraz s SPF 30, Biosolis, 50ml
    Krema za sončenje za obraz: iz mineralnih in naravnih sestavin, ščiti in neguje kožo, brez nano partiklov, ne masti, visoka zaščita pred soncem. Je optimalna za občutljivo kožo, vodoodporna.
  • Odstranjevalec laka za nohte, Sante, 100ml
    Nežen naraven odstranjevalec laka za nohte nežno in učinkovito očisti lak iz nohtov. Eko pomarančno olje hrani in krepi nohte s prijetnim pomarančnim vonjem. Je brez acetona. Ne izsuši nohtov in je še posebej nežen do nohtov in kutikule.
  • Trdi regenerator za lase konoplja kopriva, Logona, 60g
    Trajnosten in prizanesljiv do okolja. Trdi regenerator za vse vrste las. Optimalno se ujema s trdim šamponom. Inovativna receptura z eko konopljo in eko koprivo zagotavlja intenzivno vlago in mehkobo las. Čutno razvaja z aromatičnim zeliščnim vonjem.
  • Micelarna vodica za čiščenje obraza aloja, Logona, 125ml
    Ekološka nega obraza. Klasika, primerna za vse tipe kože, tudi za občutljivo. Micelarna vodica za globoko čiščenje kože obraza, ličil, pudra in nečistoč. Brez alkohola in z eko aloje vero. Primerna tudi za uporabnice kontaktnih leč. Testirana s strani oftalmologov.
  • Utrjevalec barve za lase Color Fix, Logona, 100ml
    Utrjevalec barve za lase Logona je preparat za nego las po barvanju, saj barvo stabilizira in jo intenzivira. Iz naravnih eteričnih olj. Vegansko.§Color Fix po obdelavi popravlja in krepi lase. Dragocena formulacija z oljem semena repinca in betainom zagotavlja dolgo obstojne svetle, izrazite barve in glamurozen sijaj.
  • Šampon kana za nego barvanih las, Logona, 250ml
    Ekološki šampon za lase za rdeče do rjave barvne nianse. Za vsakodnevno uporabo. Rastlinsko kozmetični negovalni sistem z izvlečki kane, brezovih listov, ognjiča, pšeničnih kalčkov, orehovih lupin in s proteini iz svile. Idealna nega za rdeče in rjave lase, barvane z rastlinskimi barvami ali naravne. Izredno nežne rastlinske milnice temeljito očistijo vaše lase, rastlinski izvlečki pa negujejo, učvrstijo in poživijo barvno nianso vaših las. Po uporabi so vaši lasje polni življenja, gosti in sijoči.
  • Krema za roke avokado, ekološka, Ghee kozmetika, 50ml
    Hranilno vlažilna krema za roke.Avokadovo olje je nepogrešljivo v kozmetiki, saj je znano po tem, da pomaga pri odpravljanju brazgotin, starostnih peg, kožo pomirja in vlaži. Koži pomaga, da postane mehka, voljna in napeta. Kožo vidno regenerira, jo pomladi in omeji pojavljanje starostnih peg. Bogato je z vitamini A, E in F. V kombinaciji s karitejevim maslom, ki ga afriški zdravilci uporabljajo kot zaščito pred škodljivimi vplivi sončnih žarkov, saj vsebuje naravni zaščitni faktor 4, kožo vlaži in ščiti pred zunanjimi vplivi.
  • Vijoličasta, naravna barva za lase, ekološka, Radico, 100g
    Radico Colour me Organic – odtenek VIJOLIČASTA je 100 % naraven in ekološki rastlinski prah za barvanje las.- Varna in zdrava ekološka barva za lase s certifikatom ECOCERT- Ne odpira lasne povrhnjice, zato ne poškoduje las- Izključno iz ekološko pridelanih ajurvedskih rastlin, brez kakršnihkoli kemikalij- Odlično prekrije tudi sive lase- Idealna rešitev za vse, ki imajo občutljivo kožo ali so nagnjeni k alergijskim reakcijam
  • Temno rjava, naravna barva za lase, ekološka, Radico, 100g
    Radico Colour me Organic – odtenek TEMNO RJAVA je 100 % naraven in ekološki rastlinski prah za barvanje las.- Varna in zdrava ekološka barva za lase s certifikatom ECOCERT- Ne odpira lasne povrhnjice, zato ne poškoduje las- Izključno iz ekološko pridelanih ajurvedskih rastlin, brez kakršnihkoli kemikalij- Odlično prekrije tudi sive lase- Idealna rešitev za vse, ki imajo občutljivo kožo ali so nagnjeni k alergijskim reakcijam
  • Svetlo rjava, naravna barva za lase, ekološka, Radico, 100g
    Radico Colour me Organic – odtenek SVETLO RJAVA je 100 % naraven in ekološki rastlinski prah za barvanje las.- Varna in zdrava ekološka barva za lase s certifikatom ECOCERT- Ne odpira lasne povrhnjice, zato ne poškoduje las- Izključno iz ekološko pridelanih ajurvedskih rastlin, brez kakršnihkoli kemikalij- Odlično prekrije tudi sive lase- Idealna rešitev za vse, ki imajo občutljivo kožo ali so nagnjeni k alergijskim reakcijam
  • Rjava, naravna barva za lase, ekološka, Radico, 100g
    Radico Colour me Organic – odtenek RJAVA je 100 % naraven in ekološki rastlinski prah za barvanje las.- Varna in zdrava ekološka barva za lase s certifikatom ECOCERT- Ne odpira lasne povrhnjice, zato ne poškoduje las- Izključno iz ekološko pridelanih ajurvedskih rastlin, brez kakršnihkoli kemikalij- Odlično prekrije tudi sive lase- Idealna rešitev za vse, ki imajo občutljivo kožo ali so nagnjeni k alergijskim reakcijam
  • Pšenično blond, naravna barva za lase, ekološka, Radico, 100g
    Radico Colour me Organic – odtenek PŠENIČNO BLOND je 100 % naraven in ekološki rastlinski prah za barvanje las.- Varna in zdrava ekološka barva za lase s certifikatom ECOCERT- Ne odpira lasne povrhnjice, zato ne poškoduje las- Izključno iz ekološko pridelanih ajurvedskih rastlin, brez kakršnihkoli kemikalij- Odlično prekrije tudi sive lase- Idealna rešitev za vse, ki imajo občutljivo kožo ali so nagnjeni k alergijskim reakcijam
  • Pepelnato blond, naravna barva za lase, ekološka, Radico, 100g
    Radico Colour me Organic – odtenek PEPELNATO BLOND je 100 % naraven in ekološki rastlinski prah za barvanje las.- Varna in zdrava ekološka barva za lase s certifikatom ECOCERT- Ne odpira lasne povrhnjice, zato ne poškoduje las- Izključno iz ekološko pridelanih ajurvedskih rastlin, brez kakršnihkoli kemikalij- Odlično prekrije tudi sive lase- Idealna rešitev za vse, ki imajo občutljivo kožo ali so nagnjeni k alergijskim reakcijam
  • Mehko črna, naravna barva za lase, ekološka, Radico, 100g
    Radico Colour me Organic – odtenek MEHKO ČRNA je 100 % naraven in ekološki rastlinski prah za barvanje las.- Varna in zdrava ekološka barva za lase s certifikatom ECOCERT- Ne odpira lasne povrhnjice, zato ne poškoduje las- Izključno iz ekološko pridelanih ajurvedskih rastlin, brez kakršnihkoli kemikalij- Odlično prekrije tudi sive lase- Idealna rešitev za vse, ki imajo občutljivo kožo ali so nagnjeni k alergijskim reakcijam
  • Medeno blond, naravna barva za lase, ekološka, Radico, 100g
    Radico Colour me Organic – odtenek MEDENO BLOND je 100 % naraven in ekološki rastlinski prah za barvanje las.- Varna in zdrava ekološka barva za lase s certifikatom ECOCERT- Ne odpira lasne povrhnjice, zato ne poškoduje las- Izključno iz ekološko pridelanih ajurvedskih rastlin, brez kakršnihkoli kemikalij- Odlično prekrije tudi sive lase- Idealna rešitev za vse, ki imajo občutljivo kožo ali so nagnjeni k alergijskim reakcijam
  • Manjistha, naravna barva za lase, ekološka, Radico, 100g
    Manjistha vsebuje temno rdeče barvilo. Za barvanje las se ne uporablja samostojno, ker je težko mazljiva. Kombiniramo jo s kano (tudi s hibiskusom), da ojačamo rdeče tone, seveda pa jo lahko mešamo tudi ostalimi rastlinskimi barvili – odvisno od tega, kakšen odtenek želimo doseči. Z različnim razmerjem različnih sestavin dobimo različne rezultate. Manjistha preprečuje izpadanje las, prhljaj in druge težave z lasiščem.
  • Vinsko rdeča, naravna barva za lase, ekološka, Radico, 100g
    Radico Colour me Organic – odtenek VINSKO RDEČA je 100 % naraven in ekološki rastlinski prah za barvanje las.- Varna in zdrava ekološka barva za lase s certifikatom ECOCERT- Ne odpira lasne povrhnjice, zato ne poškoduje las- Izključno iz ekološko pridelanih ajurvedskih rastlin, brez kakršnihkoli kemikalij- Odlično prekrije tudi sive lase- Idealna rešitev za vse, ki imajo občutljivo kožo ali so nagnjeni k alergijskim reakcijam
  • Zlato blond, naravna barva za lase, ekološka, Radico, 100g
    Radico Colour me Organic – odtenek ZLATO BLOND je 100 % naraven in ekološki rastlinski prah za barvanje las.- Varna in zdrava ekološka barva za lase s certifikatom ECOCERT- Ne odpira lasne povrhnjice, zato ne poškoduje las- Izključno iz ekološko pridelanih ajurvedskih rastlin, brez kakršnihkoli kemikalij- Odlično prekrije tudi sive lase- Idealna rešitev za vse, ki imajo občutljivo kožo ali so nagnjeni k alergijskim reakcijam
Padajoče
Stran:
  1. 3
  2. 4
  3. 5
  4. 6
  5. 7

sofinanciranje Republika Slovenija in Evropska unija

Naložbo izdelave spletne trgovine sofinancirata Republika Slovenija in Evropska unija iz Evropskega sklada za regionalni razvoj. Sofinanciranje je bilo pridobljeno preko Vavčerja za digitalni marketing.

Pozdravljeni in dobrodošli na spletnem portalu Stari most.
Portal in trgovina sta še v nastajanju. Dnevno dodajamo izdelke, vpise in vsebine. Na zalogi imamo poleg čajev še dodatke k prehrani, prehrano, eterična olja, naravno kozmetiko, ...

Več o nas in naši ponudbi lahko preberete tukaj.

Lahko nas za vse dodatne informacije tudi pokličete na 051 245 383 (vsak delovnik med 9.00 - 19.00 ter ob sobotah med 9.00 - 13.00)

Če želite, da vas o novostih, aktualnih vsebinah in posebnih ponudbah obveščamo tudi po e-pošti, pa vpišite svoje e-naslov spodaj.

Pravilnik o zasebnost: prijava na e-novice

Z vpisom svojega elektronskega naslova se prijavljate na e-novice, s katerimi vas bo podjetje STARI MOST d.o.o. obveščalo o novostih v ponudbi na spletu in v trgovini, o marketinških aktivnostih in drugih promocijah.

S prijavo na e-novice se vpišete tudi v bazo prejemnikov ugodnosti , ki jih STARI MOST d.o.o. nudi svojim uporabnikom.

Za prijavo na e-novice STARI MOST d.o.o. zbira sledeče podatke: e-naslov, IP, v primeru, da se prijavite kot registrirani član, pa tudi ime in priimek, naslov in telefon.

Po poslanem obrazcu z elektronskim naslovom boste na navedeni naslov prejeli potrditveno sporočilo – s potrditvijo tega boste do preklica prijavljeni na e-novice STARI MOST d.o.o. (t. i. opt-in odobritev). Kadarkoli lahko pisno ali s klikom na gumb Odjava v e-novicah zahtevate, da upravljavec osebnih podatkov trajno ali začasno preneha uporabljati vaše osebne podatke za namene neposrednega trženja. Vaši zahtevi bo ugodeno v 15 dneh od dneva prejema zahteve, kot predpisuje zakon. Zahtevate lahko tudi prenos ali seznanitev s podatki.

Upravljavec STARI MOST d.o.o. se zavezuje, da bo podatke skrbno varoval skladno z zakonodajo, ki ureja varovanje osebnih podatkov.

Pošiljatelj e-novic in upravljavec vaših osebnih podatkov je: STARI MOST d.o.o., Glavni trg 17, 8000 Novo mesto

Preverite tudi celotni Pravilnik o zasebnosti