Trgovina
-
Posebno blaga zobna pasta brez tenzidov in mentola za čiščenje in negovanje zob ter vzdrževanje zdravih dlesni. Učinkovito preprečuje zobni plak in karies. Uravnotežena kombinacija 5-ih aktivnih sestavin. Zeliščna formulacija s hermeliko, rožmarinom, žajbljem, ameriškim slamnikom in miro preprečuje vnetje. Priporočljiva pri homeopatskem zdravljenju. Blag osvežujoč okus z naravnimi mineralnimi, sklenini prijaznimi čistilnimi zrnci. Brez sintetičnih fluorovih dodatkov. Priporočamo z zadostnim vnosom fluora. NaTrue certifikat za naravno ekološko kozmetiko. Vegansko. Ni testirano na živalih.
-
Blaga penasta zobna pasta za čiščenje in negovanje zob ter vzdrževanje zdravih dlesni. S 1450ppm natrijevega fluorida za učinkovito preprečevanje kariesa in zaščito zob. Ekološki žajbelj vzdržuje zdrave dlesni. Z izjemno osvežujočim oljem ekološke poprove mete. Z naravnimi nežnimi mineralnimi, sklenini prijaznimi čistilnimi zrnci.
-
Zobna pasta s kamilico sensitive je namenjena čiščenju občutljivih zob in dlesni. Z mineralnim kalijevim kloridom za pomirjanje izpostavljenih zobnih živcev. Kompleks učinkovin kamilice, žajblja in nepozebnika preprečuje vnetje in krepi dlesni. Brez sintetičnih fluorovih sestavin. Kalijev klorid, naravni mineral v zobni pasti Sensitive, naredi zaščitno plast okoli zobnega živca in zaščiti živec ter tako olajša preobčutljivost zob.
-
Močni in zdravi otroški zobje z blagim zobnim gelom kids jagoda - že od prvega zoba naprej. Od 0 do 6 let. S ksilitolom. Z naravnim kremenčevim gelom za posebno nežno in učinkovito odstranjevanje plaka. Posebej prilagojena malčkom, okusna, sveža naravna aroma mete za brez stresno čiščenje zob. Brez fluoridovih sestavin. Priporočamo, če uporabljate fluoridove tablete.
-
Čiliji imajo oster vonj in so pekočega okusa zaradi kapsaicina, pekočega alkaloida, ki ga je največ v semenih, v belih prekatnih stenah plodov in v zunanji kožici. V kulinariki čili uporabljamo za začinjanje zelenjavnih in mesnih jedi, pikantnih omak, v namazih, kot dodatek siru, s stročnicami pa tudi v sladkih jedeh.
-
Kajenski poper (Capsicum frutescens; cajenski ali španski poper) je rdeč, zelo pekoč in dišeč prašek, ki ga pogosto uporabljamo namesto črnega popra. Kajenskega popra ne smemo zamenjati z ameriškim čilijevim praškom, saj je pripravljen z grobim ali s finim mletjem posušenega ploda čili paprike določene sorte.
-
Paprika (Capsicum annum/annuum) je najbolj znana rastlina iz rodu južnoameriških razhudnikovk in ima zelene, rumene in rdeče plodove različnih oblik. Mleto sladko rdečo papriko delajo iz posušene rdeče delikatesne paprike, ki raste na Madžarskem in v Španiji, a pridelujejo jo tudi v Izraelu, Maroku, na Portugalskem in v ZDA.
-
Koriander je ena redkih rastlin, ki jo lahko uporabljamo kot zelišče ali kot začimbo. Prvotno so ga gojili v Sredozemlju in zahodni Aziji. Svetlozeleni listi spominjajo na peteršilj, zato mu pravijo tudi kitajski peteršilj. Zaradi izrazitega vonja, ki ne ugaja vsem, je bil tako rekoč izgnan iz zeliščnih vrtov.
-
Ali si je Aladin začinjal kavo s posebno mešanico začimb? Verjetno. V arabskih deželah tudi danes radi začinjajo kavo s kardamomom. Aladinova začimbna mešanica oplemeniti kavo, izboljša kakav, mlečne napitke in rooibos. Poda se k tiramisuju, čokoladni peni in tortam, izboljša sladke namaze iz tofuja, skute in kisle smetane.
-
Izbor aktivnih bakterijskih kultur, ki se nahajajo v BactoFlor prašku, je prilagojen črevesni flori otrok in dojenčkov v skladu z različnimi fazami razvoja organizma, od katerih je tudi odvisna naselitev bakterij v črevesju. Je v obliki prahu, zato ga lahko individualno doziramo. BactoFlor za otroke lahko uživajo tudi dojenčki od 1. tedna dalje.
-
Zelena kava predstavlja enega izmed trendov današnjega časa. Pripravljena je iz nepraženih kavnih zrn, pripravimo pa jo podobno kot čaj. Tudi njena aroma bolj spominja na zeliščni čaj. Prelita z vodo je travnato zelene barve in razširja vonj po senu in travniku.§Idealna kot napitek po športni aktivnosti ali po vsakem obroku.