Trgovina
-
Gazirana kokosova voda, brez dodanega sladkorja, je 100% naravni izdelek iz mladih kokosov. Je brez umetnih ojačevalcev okusa, barvil in konzervansov. Naravno osvežujoča kokosova voda ima sladek okus po kokosu.Kokosova voda je bistra tekočina v sadju, ki se razlije iz mladih, zelenih kokosovih orehov. Popolnoma poteši žejo zahvaljujoč elektrolitom. Je naravna izotonična pijača, ki vas bo hidrirala po vadbi.Kokosova voda ima manj sladkorja kot številne športne pijače in bistveno manj sladkorja, kot gazirana pijača in nekateri sadni sokovi, zato je lahko odlična izbira za odrasle in otroke, ki iščejo manj sladko pijačo.
-
Negazirana kokosova voda, brez dodanega sladkorja, je 100% naravni izdelek iz mladih kokosov. Je brez umetnih ojačevalcev okusa, barvil in konzervansov. Naravno osvežujoča kokosova voda ima sladek okus po kokosu.Kokosova voda je bistra tekočina v sadju, ki se razlije iz mladih, zelenih kokosovih orehov. Popolnoma poteši žejo zahvaljujoč elektrolitom. Je naravna izotonična pijača, ki vas bo hidrirala po vadbi.Kokosova voda ima manj sladkorja kot številne športne pijače in bistveno manj sladkorja, kot gazirana pijača in nekateri sadni sokovi, zato je lahko odlična izbira za odrasle in otroke, ki iščejo manj sladko pijačo.
-
Naravno sladilo rastlinskega izvora, zelo podobnega okusa in sladkobe kot tradicionalen beli sladkor. Znan tudi kot brezov sladkor – najdemo ga v mnogih rastlinah, sadju, kot tudi človeškem telesu. Ima nizek glikemični indeks (GI = 7) in ga lahko uporabljajo diabetiki. Ima skoraj 40% manj kalorij kot tradicionalen beli sladkor.
-
Super eritritol je 100% namizno sladilo na osnovi eritritola. Gre za sladilo naravnega izvora in je alternativa pogosto uporabljanega belega sladkorja.Lahko ga uporabljajo diabetiki, saj ima nizek glikemični indeks (GI = približno 0). Uživanje hrane/pijače, ki vsebuje eritritol namesto sladkorja, povzroči manjši porast ravni glukoze v krvi po zaužitju, v primerjavi s hrano/pijačo, ki vsebuje sladkor.Lahko vsebuje sledi glutena, soje in oreščkov!
-
Konjak oziroma shirataki rezanci so 100% rastlinskega izvora.Glavna sestavina shirataki rezancev je Konjac Glucomannan - v vodi topna vlaknina, pridobljena iz korenin rastline Konnyak. So brez maščob, sladkorja, škroba in beljakovin, brez pšenice in glutena. Že samo z nadomestitvijo enega dnevnega obroka s Shirataki testeninami, v vaše telo vnesete bistevno manj kalorij, saj Shirataki testenine vsebujejo le 7 kcal na 100 g izdelka. So brez lastnega okusa, zato zlahka absorbirajo aromo dodatkov in začimb, so hitro pripravljeni, okusni in zdravi.
-
Konjak oziroma shirataki rezanci so 100% rastlinskega izvora.Glavna sestavina shirataki rezancev je Konjac Glucomannan - v vodi topna vlaknina, pridobljena iz korenin rastline Konnyak. So brez maščob, sladkorja, škroba in beljakovin, brez pšenice in glutena. Že samo z nadomestitvijo enega dnevnega obroka s Shirataki testeninami, v vaše telo vnesete bistevno manj kalorij, saj Shirataki testenine vsebujejo le 7 kcal na 100 g izdelka. So brez lastnega okusa, zato zlahka absorbirajo aromo dodatkov in začimb, so hitro pripravljeni, okusni in zdravi.
-
Mandljevo mleko, ki je boljše zate in za okolje, enostavnejše za pripravo in slastno, kot še nikoli!MIMY je osnova za domačo pripravo mandljevega mleka. Narejena je iz 100% naravnih sestavin, popolnoma brez dodatkov, ki jih ne moreš izgovoriti. Tvoje mleko je pripravljeno v manj kot minuti. Je odlična rešitev za na dopust ali pot.Brez kompromisov zate in za okolje.Za tvoj zdrav način življenja. Z neskončno možnostmi uporabe.Narejen z ljubeznijo v Sloveniji.
-
Mandljevo mleko, ki je boljše zate in za okolje, enostavnejše za pripravo in slastno, kot še nikoli!MIMY je osnova za domačo pripravo mandljevega mleka. Narejena je iz 100% naravnih sestavin, popolnoma brez dodatkov, ki jih ne moreš izgovoriti. Tvoje mleko je pripravljeno v manj kot minuti. Je odlična rešitev za na dopust ali pot.Brez kompromisov zate in za okolje.Za tvoj zdrav način življenja. Z neskončno možnostmi uporabe.Narejen z ljubeznijo v Sloveniji.
-
Gomasio (gomašo) je zmes pražene soli in delno zdrobljenega neoluščenega praženega sezama. Cenjen je v makrobiotični prehrani, saj jangizira naše telo. Običajno se ga uporablja za soljenje jedi, hrani pa da prav poseben okus. A gomasio ni samo navadna začimba, je starodavno zdravilo z Daljnega vzhoda, ki na telo deluje izrazito bazično.
-
Šoju (shōyu) je oznaka skupine sojininih omak, ki jih na Japonskem že stoletja proizvajajo na tradicionalni način. S fermentacijo soje in pšenice z morsko soljo. Zmes 1-2 leti zori v cedrinih sodih. S šoju poudarimo okuse v jedi, zvišamo vsebnost beljakovin. Obenem telo oskrbimo z encimi, ki pospešujejo prebavo.
-
Tradicionalni umeboši kis nastaja ob posebni in dolgotrajni fermentaciji umeboši sliv. Postopek lahko traja tudi več let. Uporabljamo ga namesto navadnega kisa za pripravo solat ali jedi, ki jih želimo zakisati in hkrati soliti. Priporočamo ga pri pripravi omak, krem, začimb in okusnejše "domače" majoneze. Odličen je za začinjanje kuhane in presne zelenjave, kjer nadomešča kuhinjsko sol in daje prijeten kiselkast okus.
-
Javorjev sirup grad C je 100% naravni javorjev sirup, kot nalašč za tiste, ki so bolj sladkosnedne narave in se nikakor ne morejo upreti sladkim stvarem. Ta sirup je naravno sladilo, katerega so poznali že Indijanci in ostala ameriška plemena v severovzhodnih predelih Združenih držav Amerike in iz jugovzhodne Kanade.