Trgovina
-
Posebno blaga zobna pasta brez tenzidov in mentola za čiščenje in negovanje zob ter vzdrževanje zdravih dlesni. Učinkovito preprečuje zobni plak in karies. Uravnotežena kombinacija 5-ih aktivnih sestavin. Zeliščna formulacija s hermeliko, rožmarinom, žajbljem, ameriškim slamnikom in miro preprečuje vnetje. Priporočljiva pri homeopatskem zdravljenju. Blag osvežujoč okus z naravnimi mineralnimi, sklenini prijaznimi čistilnimi zrnci. Brez sintetičnih fluorovih dodatkov. Priporočamo z zadostnim vnosom fluora. NaTrue certifikat za naravno ekološko kozmetiko. Vegansko. Ni testirano na živalih.
-
Blaga penasta zobna pasta za čiščenje in negovanje zob ter vzdrževanje zdravih dlesni. S 1450ppm natrijevega fluorida za učinkovito preprečevanje kariesa in zaščito zob. Ekološki žajbelj vzdržuje zdrave dlesni. Z izjemno osvežujočim oljem ekološke poprove mete. Z naravnimi nežnimi mineralnimi, sklenini prijaznimi čistilnimi zrnci.
-
Zobna pasta s kamilico sensitive je namenjena čiščenju občutljivih zob in dlesni. Z mineralnim kalijevim kloridom za pomirjanje izpostavljenih zobnih živcev. Kompleks učinkovin kamilice, žajblja in nepozebnika preprečuje vnetje in krepi dlesni. Brez sintetičnih fluorovih sestavin. Kalijev klorid, naravni mineral v zobni pasti Sensitive, naredi zaščitno plast okoli zobnega živca in zaščiti živec ter tako olajša preobčutljivost zob.
-
Močni in zdravi otroški zobje z blagim zobnim gelom kids jagoda - že od prvega zoba naprej. Od 0 do 6 let. S ksilitolom. Z naravnim kremenčevim gelom za posebno nežno in učinkovito odstranjevanje plaka. Posebej prilagojena malčkom, okusna, sveža naravna aroma mete za brez stresno čiščenje zob. Brez fluoridovih sestavin. Priporočamo, če uporabljate fluoridove tablete.
-
Akacijev med je izrazito svetle, skoraj vodene barve, nežnega vonja po akacijevih cvetovih in svežem satju ter milega okusa. Zaradi blage arome in visoke vsebnosti sladkorja je nepogrešljiv kot sladilo v čaju, kavi ali kosmičih, posebno priljubljen pa je pri najmlajših. Njihove čebele ga nabirajo v neokrnjenem Kozjanskem parku.
-
Akacijev med je izrazito svetle, skoraj vodene barve, nežnega vonja po akacijevih cvetovih in svežem satju ter milega okusa. Zaradi blage arome in visoke vsebnosti sladkorja je nepogrešljiv kot sladilo v čaju, kavi ali kosmičih, posebno priljubljen pa je pri najmlajših. Njihove čebele ga nabirajo v neokrnjenem Kozjanskem parku.
-
Apivital je mešanica kremnega medu (78–83 %), svežega cvetnega prahu (15–20 %), matičnega mlečka (0,5 %) in surovega propolisa (1 %). Apivital je nekaj najdragocenejšega, kar nam ponuja narava, in nekaj najboljšega, kar lahko zaužijete za svoje zdravje. Ena žlička Apivitala na dan odžene bolezen stran!
-
Cvetlični med je prvi med, ki ga točijo v letu, ponavadi že okoli prvomajskih praznikov. Barva je običajno svetlejša, okus pa slajši in preprost, vendar raznolik, saj je odvisen predvsem od tega, na katerih cvetlicah so ga čebele nabrale. Njihov med je v veliki meri pridobljen iz nektarja regratovih cvetov.
-
Cvetlični med je prvi med, ki ga točijo v letu, ponavadi že okoli prvomajskih praznikov. Barva je običajno svetlejša, okus pa slajši in preprost, vendar raznolik, saj je odvisen predvsem od tega, na katerih cvetlicah so ga čebele nabrale. Njihov med je v veliki meri pridobljen iz nektarja regratovih cvetov.
-
Cvetlični med je prvi med, ki ga točijo v letu, ponavadi že okoli prvomajskih praznikov. Barva je običajno svetlejša, okus pa slajši in preprost, vendar raznolik, saj je odvisen predvsem od tega, na katerih cvetlicah so ga čebele nabrale. Njihov med je v veliki meri pridobljen iz nektarja regratovih cvetov.
-
Zelo cenjeni hojev med je izrazito temne barve z zelenimi odtenki, njihove čebele pa ga nabirajo v Kočevskem Rogu. Manina paša na jelki (hoji) je odvisna od mnogih dejavnikov, zato se marsikatero leto zgodi, da hojevega medu ne točijo. Aroma spominja na smolo, karamelo ali na sirup smrekovih vršičkov. Je izredno bogat z minerali, priporoča pa se pri kašlju in bronhitisu. Na mednarodnem ocenjevanju v Semiču so leta 2013 zanj prejeli zlato medaljo.
-
Zelo cenjeni hojev med je izrazito temne barve z zelenimi odtenki, njihove čebele pa ga nabirajo v Kočevskem Rogu. Manina paša na jelki (hoji) je odvisna od mnogih dejavnikov, zato se marsikatero leto zgodi, da hojevega medu ne točijo. Aroma spominja na smolo, karamelo ali na sirup smrekovih vršičkov. Je izredno bogat z minerali, priporoča pa se pri kašlju in bronhitisu. Na mednarodnem ocenjevanju v Semiču so leta 2013 zanj prejeli zlato medaljo.
-
Kostanjev med je med za ljubitelje močnega in grenkega okusa. Grenkobo mu daje velika količina kostanjevega cvetnega prahu, zaradi česar je ta med prava zakladnica vitaminov in mineralov. Ker vsebuje manj glukoze, je najbolj primeren med za diabetike. Njihove čebele ga nabirajo na pobočjih in gozdovih dolenjskih Gorjancev.
-
Kostanjev med je med za ljubitelje močnega in grenkega okusa. Grenkobo mu daje velika količina kostanjevega cvetnega prahu, zaradi česar je ta med prava zakladnica vitaminov in mineralov. Ker vsebuje manj glukoze, je najbolj primeren med za diabetike. Njihove čebele ga nabirajo na pobočjih in gozdovih dolenjskih Gorjancev.
-
Kostanjev med je med za ljubitelje močnega in grenkega okusa. Grenkobo mu daje velika količina kostanjevega cvetnega prahu, zaradi česar je ta med prava zakladnica vitaminov in mineralov. Ker vsebuje manj glukoze, je najbolj primeren med za diabetike. Njihove čebele ga nabirajo na pobočjih in gozdovih dolenjskih Gorjancev.
-
V dolini reke Soče, izpod Krna, njihove čebele nabirajo lipov med. Je svetlo jantarne barve in značilnega blagega okusa, s prijetno aromo po lipovem cvetju pa je odličen partner zimskim čajem. Zaradi antibakterijskega delovanja je izrazito preventivno sredstvo in ga priporočamo vsem, ki se jih loteva prehlad.
-
V dolini reke Soče, izpod Krna, njihove čebele nabirajo lipov med. Je svetlo jantarne barve in značilnega blagega okusa, s prijetno aromo po lipovem cvetju pa je odličen partner zimskim čajem. Zaradi antibakterijskega delovanja je izrazito preventivno sredstvo in ga priporočamo vsem, ki se jih loteva prehlad.
-
Da je Byodov balzamični kis originalno iz Italije, je mogoče prepoznati po znaku za zaščiteno poreklo. Posebno razmerje mešanice rdečega vinskega kisa in zgoščenega grozdnega mošta zagotavlja posebej uravnotežen harmoničen okus tega ekološkega balzamičnega kisa, ki se proizvaja izključno v severni italijanski provinci Modena.§Pripravljen je z naravno fermentacijo. Byodo kisi se ne segrevajo z namenom, da ohranijo dragocene encime in arome.
-
Srečnejše kot so kokoši, okusnejša so jajca - to je Byodovo vodilo, ko gre za majonezo. Jajca, ki jih uporabljajo zanjo, prihajajo z bavarske bio kmetije, na kateri imajo kokoši za sprehajanje širno zeleno površino. Kremna, gosta in bogata tekstura Byodove delikatesne majoneze bo dopolnila in oplemenitila številne obroke.
-
Z 80-odstotno paradižnikovo kašo, paradižnikov kečap v plastenki obljublja dodaten sadni užitek. S posebnim paradižnikovo-sadnim okusom se gurmanske sanje uresničijo! Iz sveže nabranih italijanskih ekoloških paradižnikov. V nasprotju z običajnimi kečapi, sončno dozorele, sveže nabrane paradižnike za ekološki kečap Byodo takoj po pranju na kratko poparijo. To ohranja sadni okus in čudovito rdečo barvo.
-
Brizg Byodovega bio jabolčnega kisa v hipu spremeni kozarec vode v okusno in zdravo pijačo. Za pripravo bio jabolčnega, naravno motnega kisa so pri Byodu uporabili le domače sorte jabolk. Pripravljen je brez pregrevanja pri visokih temperaturah, da bi se ohranili dragoceni encimi in esenca. Ker ni filtriran, pač pa takoj po izdelavi polnjen v steklenice, je moten, na dnu steklenic pa se naredi usedlina. Oboje ne vpliva na kakovost, pač pa je znak naravnega proizvodnega procesa.