Trgovina
-
Mandljevo mleko, ki je boljše zate in za okolje, enostavnejše za pripravo in slastno, kot še nikoli!MIMY je osnova za domačo pripravo mandljevega mleka. Narejena je iz 100% naravnih sestavin, popolnoma brez dodatkov, ki jih ne moreš izgovoriti. Tvoje mleko je pripravljeno v manj kot minuti. Je odlična rešitev za na dopust ali pot.Brez kompromisov zate in za okolje.Za tvoj zdrav način življenja. Z neskončno možnostmi uporabe.Narejen z ljubeznijo v Sloveniji.
-
Mandljevo mleko, ki je boljše zate in za okolje, enostavnejše za pripravo in slastno, kot še nikoli!MIMY je osnova za domačo pripravo mandljevega mleka. Narejena je iz 100% naravnih sestavin, popolnoma brez dodatkov, ki jih ne moreš izgovoriti. Tvoje mleko je pripravljeno v manj kot minuti. Je odlična rešitev za na dopust ali pot.Brez kompromisov zate in za okolje.Za tvoj zdrav način življenja. Z neskončno možnostmi uporabe.Narejen z ljubeznijo v Sloveniji.
-
Kvasni kosmiči, Pensa Bio, 500g
10,75 €Neaktivni kvasni kosmiči so iz neaktivnih kvasovk kulture Saccharomyces cerevisiae, pridobljeni na osnovi melase. Vsebujejo veliko vitamina B12, bogati so z beljakovinami in vlakninami. Vedno so bili eni izmed najbolj priljubljenih sestavin v veganski kuhinji. Imajo blag in oreščkast okus. -
Po-Ho inhalator z oljem, A.Vogel
15,35 €Inhalator Po-Ho je pripomoček za lajšanje in osvežitev dihalnih poti. Omogoča inhaliranje mešanice vodnih par in eteričnega olja ali raztopine soli, ki jo pripravimo v spodnjem delu inhalatorja.Inhalatorju je priloženo olje Po-Ho. -
Olje Po-Ho, A.Vogel, 10ml
8,95 €Eterična olja so postala zelo priljubljena in se uporabljajo na različne načine. Ključna lastnost eteričnih olj je, da izparijo pri sobni temperaturi - to je razlog, da je vonj tako prijeten. -
Aromatizirana kava z dodano aromo cimeta in lešnika (2 %). Aromatizirane kave pri Escobarju imenujejo tudi kave za posebne priložnosti, saj dajo trenutkom, ko jo uživamo, poseben pomen. Aromo dodajajo sveže praženi kavi, takoj po praženju, ko so kavna zrna najbolj dovzetna za prevzemanje okusa in arome iz okolice. Nato pustijo kavo počivati vsaj 48 ur, ko je pripravljena, da jo odpošljejo. V skodelico kave priporočamo dodatek mleka, ki poveže okuse kave in arome.
-
Aromatizirana kava z dodano aromo irish cream (2 %). Aromatizirane kave pri Escobarju imenujejo tudi kave za posebne priložnosti, saj dajo trenutkom, ko jo uživamo, poseben pomen. Aromo dodajajo sveže praženi kavi, takoj po praženju, ko so kavna zrna najbolj dovzetna za prevzemanje okusa in arome iz okolice. Nato pustijo kavo počivati vsaj 48 ur, ko je pripravljena, da jo odpošljejo. V skodelico kave priporočamo dodatek mleka, ki poveže okuse kave in arome.
-
Aromatizirana kava z dodano aromo kokosa (2 %). Aromatizirane kave pri Escobarju imenujejo tudi kave za posebne priložnosti, saj dajo trenutkom, ko jo uživamo, poseben pomen. Aromo dodajajo sveže praženi kavi, takoj po praženju, ko so kavna zrna najbolj dovzetna za prevzemanje okusa in arome iz okolice. Nato pustijo kavo počivati vsaj 48 ur, ko je pripravljena, da jo odpošljejo.
-
Aromatizirana kava z dodano aromo medu in lešnika (2 %). Aromatizirane kave pri Escobarju imenujejo tudi kave za posebne priložnosti, saj dajo trenutkom, ko jo uživamo, poseben pomen. Aromo dodajajo sveže praženi kavi, takoj po praženju, ko so kavna zrna najbolj dovzetna za prevzemanje okusa in arome iz okolice. Nato pustijo kavo počivati vsaj 48 ur, ko je pripravljena, da jo odpošljejo. V skodelico kave priporočamo dodatek mleka, ki poveže okuse kave in arome.
-
Aromatizirana kava z dodano aromo temne čokolade (2 %). Aromatizirane kave pri Escobarju imenujejo tudi kave za posebne priložnosti, saj dajo trenutkom, ko jo uživamo, poseben pomen. Aromo dodajajo sveže praženi kavi, takoj po praženju, ko so kavna zrna najbolj dovzetna za prevzemanje okusa in arome iz okolice. Nato pustijo kavo počivati vsaj 48 ur, ko je pripravljena, da jo odpošljejo.