Trgovina
-
Tradicionalni umeboši kis nastaja ob posebni in dolgotrajni fermentaciji umeboši sliv. Postopek lahko traja tudi več let. Uporabljamo ga namesto navadnega kisa za pripravo solat ali jedi, ki jih želimo zakisati in hkrati soliti. Priporočamo ga pri pripravi omak, krem, začimb in okusnejše "domače" majoneze. Odličen je za začinjanje kuhane in presne zelenjave, kjer nadomešča kuhinjsko sol in daje prijeten kiselkast okus.
-
Javorjev sirup grad C je 100% naravni javorjev sirup, kot nalašč za tiste, ki so bolj sladkosnedne narave in se nikakor ne morejo upreti sladkim stvarem. Ta sirup je naravno sladilo, katerega so poznali že Indijanci in ostala ameriška plemena v severovzhodnih predelih Združenih držav Amerike in iz jugovzhodne Kanade.
-
Magnezijevo olje Muscle – pršilo z magnezijem in eteričnimi olji limone, arnike in capsicume, ki se nanaša na kožo, kjer se neposredno, takoj absorbira v celice. Namenjeno je predvsem športnikom in vsem fizično aktivnim, ki želijo telesu učinkovito dodajati magnezij in poskrbrti za dobro regeneracijo mišic. Priporočamo pred in po športnih aktivnostih.