Trgovina
-
Po-Ho inhalator z oljem, A.Vogel
15,35 €Inhalator Po-Ho je pripomoček za lajšanje in osvežitev dihalnih poti. Omogoča inhaliranje mešanice vodnih par in eteričnega olja ali raztopine soli, ki jo pripravimo v spodnjem delu inhalatorja.Inhalatorju je priloženo olje Po-Ho. -
Olje Po-Ho, A.Vogel, 10ml
8,95 €Eterična olja so postala zelo priljubljena in se uporabljajo na različne načine. Ključna lastnost eteričnih olj je, da izparijo pri sobni temperaturi - to je razlog, da je vonj tako prijeten. -
Mandljevo mleko, ki je boljše zate in za okolje, enostavnejše za pripravo in slastno, kot še nikoli!MIMY je osnova za domačo pripravo mandljevega mleka. Narejena je iz 100% naravnih sestavin, popolnoma brez dodatkov, ki jih ne moreš izgovoriti. Tvoje mleko je pripravljeno v manj kot minuti. Je odlična rešitev za na dopust ali pot.Brez kompromisov zate in za okolje.Za tvoj zdrav način življenja. Z neskončno možnostmi uporabe.Narejen z ljubeznijo v Sloveniji.
-
Mandljevo mleko, ki je boljše zate in za okolje, enostavnejše za pripravo in slastno, kot še nikoli!MIMY je osnova za domačo pripravo mandljevega mleka. Narejena je iz 100% naravnih sestavin, popolnoma brez dodatkov, ki jih ne moreš izgovoriti. Tvoje mleko je pripravljeno v manj kot minuti. Je odlična rešitev za na dopust ali pot.Brez kompromisov zate in za okolje.Za tvoj zdrav način življenja. Z neskončno možnostmi uporabe.Narejen z ljubeznijo v Sloveniji.
-
Gomasio (gomašo) je zmes pražene soli in delno zdrobljenega neoluščenega praženega sezama. Cenjen je v makrobiotični prehrani, saj jangizira naše telo. Običajno se ga uporablja za soljenje jedi, hrani pa da prav poseben okus. A gomasio ni samo navadna začimba, je starodavno zdravilo z Daljnega vzhoda, ki na telo deluje izrazito bazično.
-
Šoju (shōyu) je oznaka skupine sojininih omak, ki jih na Japonskem že stoletja proizvajajo na tradicionalni način. S fermentacijo soje in pšenice z morsko soljo. Zmes 1-2 leti zori v cedrinih sodih. S šoju poudarimo okuse v jedi, zvišamo vsebnost beljakovin. Obenem telo oskrbimo z encimi, ki pospešujejo prebavo.
-
Tradicionalni umeboši kis nastaja ob posebni in dolgotrajni fermentaciji umeboši sliv. Postopek lahko traja tudi več let. Uporabljamo ga namesto navadnega kisa za pripravo solat ali jedi, ki jih želimo zakisati in hkrati soliti. Priporočamo ga pri pripravi omak, krem, začimb in okusnejše "domače" majoneze. Odličen je za začinjanje kuhane in presne zelenjave, kjer nadomešča kuhinjsko sol in daje prijeten kiselkast okus.
-
Javorjev sirup grad C je 100% naravni javorjev sirup, kot nalašč za tiste, ki so bolj sladkosnedne narave in se nikakor ne morejo upreti sladkim stvarem. Ta sirup je naravno sladilo, katerega so poznali že Indijanci in ostala ameriška plemena v severovzhodnih predelih Združenih držav Amerike in iz jugovzhodne Kanade.
-
Pripravki iz smrekove smole se že stoletja uporabljajo v tradicionalnem ljudskem zdravilstvu za zdravljenje najrazličnejših poškodb na koži (ran), vnetij in bolečin v mišicah ter sklepih. Znanstveno je bilo dokazano, da smrekova smola deluje protimikrobno in pripomore hitrem celjenju ran ter regeneraciji drugih poškodb. Tradicionalno mazilo iz smrekove smole je dokazano bistveno bolj učinkovito pri zdravljenju okuženih in neokuženih razjed (ran), kot uporaba celuloznih polimernih gaz. Smrekova smola s svojimi učinkovinam tudi spodbuja regeneracijo celic in tkiva in tako poleg preprečevanja okužbe tudi dodatno pomaga pri zdravljenju.