Trgovina
-
Prehransko dopolnilo iz polnovredne hrane (wholefood)Primerno za moške in ženske, ki iščejo podporo pri izčrpanosti in pomanjkanju energijeNajobsežnejša multivitaminska in mineralna formula s polno hrano, ki vsebuje CoQ10, beta glukan in odlične vsestranske ravni vitaminov in mineralov 80 mg najbolj raziskanega koencima Q10 (ubikinol)
-
Multivitaminsko prehransko dopolnilo iz polnovredne hrane (wholefood) Wholefood calcium.Kalcificirana alga v prahu, ki vsebuje raven kalcija, magnezija in drugih mineralov.Kalcij, ki ga vsebujejo kapsule tega prehranskega dopolnila, so kalcificirane alge s porozno in hidrolizirano površino (zaradi let v oceanu); ta porozna površina omogoča, da je zelo topen v želodčni kislini, zaradi česar lahko vstopa v metabolične poti našega telesa za optimalno izrabo.200 mg elementarnega organskega kalcija na kapsulo skupaj z 14 mg magnezija
-
Gomasio (gomašo) je zmes pražene soli in delno zdrobljenega neoluščenega praženega sezama. Cenjen je v makrobiotični prehrani, saj jangizira naše telo. Običajno se ga uporablja za soljenje jedi, hrani pa da prav poseben okus. A gomasio ni samo navadna začimba, je starodavno zdravilo z Daljnega vzhoda, ki na telo deluje izrazito bazično.
-
Šoju (shōyu) je oznaka skupine sojininih omak, ki jih na Japonskem že stoletja proizvajajo na tradicionalni način. S fermentacijo soje in pšenice z morsko soljo. Zmes 1-2 leti zori v cedrinih sodih. S šoju poudarimo okuse v jedi, zvišamo vsebnost beljakovin. Obenem telo oskrbimo z encimi, ki pospešujejo prebavo.
-
Tradicionalni umeboši kis nastaja ob posebni in dolgotrajni fermentaciji umeboši sliv. Postopek lahko traja tudi več let. Uporabljamo ga namesto navadnega kisa za pripravo solat ali jedi, ki jih želimo zakisati in hkrati soliti. Priporočamo ga pri pripravi omak, krem, začimb in okusnejše "domače" majoneze. Odličen je za začinjanje kuhane in presne zelenjave, kjer nadomešča kuhinjsko sol in daje prijeten kiselkast okus.