Trgovina
-
V naši trgovini imamo na voljo tudi 10L pakiranje, tako da imate možnost ponovnega polnjenja z lastno prazno embalažo. Olivno olje v milu kožo neguje in jo oskrbi z vlago, medtem ko vitamin E varuje kožo pred prezgodnjim staranjem in pred negativnimi vplivi okolja. Eterično olje sivke pomirja in zagotavlja naraven antibakterijski učinek, s tem pa ostaja koža mehka in voljna. Milo je primerno tudi za ljudi z občutljivo kožo. Milo je primerno za celo družino.
-
V naši trgovini imamo na voljo tudi 20L pakiranje, tako da imate možnost ponovnega polnjenja z lastno prazno embalažo. Nevtralni detergent raztaplja maščobo in trdovratne madeže. Ob pomivanju posode se širi prijeten vonj pomaranče, citrusov. Za sijoče čisto posodo. Na posodi po izpiranju ne pušča ostankov kemikalij. Vsebuje rastlinski glicerin iz kokosovega olja. Detergent je brez fosfatov in barvil, brez parabenov, brez sintetičnih dišav. Biološko razgradljiv.
-
V naši trgovini imamo na voljo tudi 20L pakiranje, tako da imate možnost ponovnega polnjenja z lastno prazno embalažo. Gel za pomivanje posode v pomivalnem stroju vsebuje rastlinske tenzide na osnovi kokosovega olja, ne vsebuje petrokemičnih sestavin in temu primerno je popolnoma biološko razgradljiv. Po pranju v pomivalnem stroju, pusti prijetno svež vonj pomaranče – eterično olje, brez sintetičnih dišav, na posodi pa ne pusti ostankov kemikalij. Dermatološko testiran na nikelj.
-
Tablete soli iz skupine Biolu raztapljajo obloge vodnega kamna in preprečujejo nastajanje novega. Boljši rezultati za sijoče kozarce in pribor, brez fosfatov in barvil, ter popolnoma biološko razgradljivo. Podaljšuje življenjsko dobo pomivalnega stroja in poveča njegovo delovanje. Biolu sol preprečuje nastanek neprijetnih vonjav.
-
BIO lešnikov namaz 20 chocolate je narejen iz samo 3 sestavin in je božanskega okusa. Vsebuje 60% delež lešnikov ! Lešniki so sprva nežno praženi in nato zmleti v kremasto lešnikovo pasto. Pasti je dodan še ekološki kokosov sladkor in ekološka kakavova zrna, ki skupaj ustvarijo čudovit in kremast namaz.
-
Temno giandujo s celimi lešniki sestavljajo le 3 sestavine: 40% lešnikov, kakavova zrna in kokosov sladkor. Vse sestavine so iz nadzorovane ekološke pridelave. Lešnikova gianduja 20 chocolate je priboljšek, ki si ga brez skrbi lahko privoščijo tudi vegani in sladkosnedi, ki se izogibajo sladkorju. Slajena je namreč s kokosovim sladkorjem , ki ima zelo nizek glikemični indeks. Za sladkanje brez slabe vesti.
-
V naši trgovini imamo na voljo tudi 20L pakiranje, tako da imate možnost ponovnega polnjenja z lastno prazno embalažo. Detergent za ročno in strojno pranje belega in pisanega perila globinsko očisti tkanine in pusti prijetno svež vonj limonine trave- čistih eteričnih olj. Vsebuje rastlinski glicerin, ki deluje kot naravni mehčalec. Ne vsebuje fosfatov, barvil in sintetičnih dišav. Biološko razgradljiv.
-
Tekoči detergent s cvetovi pomaranče se uporablja za ročno in strojno pranje belega in pisanega perila. Po pranju ima perilo prijetno osvežujoč vonj cvetov pomarančevca. Vsebuje rastlinski glicerin, ki deluje kot naravni mehčalec. Ne vsebuje fosfatov, barvil in sintetičnih dišav. Je biološko razgradljiv.
-
Marseill milo iz skupine Biolu je primerno za pranje belega in pisanega perila ter za odstranjevanje madežev. Glicerin iz olivnega olja deluje na oblačila kot mehčalec. Milo je brez barvil, fosfatov in parabenov, odstrani trdovratne madeže, preprečuje sivenje belega perila in je popolnoma biološko razgradljivo.
-
Dišeč in negovalen mehčalec iz skupine Biolu pusti na vaših tkaninah prijeten, harmoničen vonj vrtnic z izvlečki damaščenke. Mehčalec se lahko doda pri vsakem programu pranja za odišavljenje in mehčanje perila, tudi za ljudi z zelo občutljivo kožo, saj je dermatološko testiran. Razredčen se lahko doda v parni likalnik. Ne vsebuje fosfatov, barvil in je brez sintetičnih dišav. Dermatološko testiran na nikelj ter hitro in popolnoma biološko razgradljiv.
-
Aromatizirana kava z dodano aromo cimeta in lešnika (2 %). Aromatizirane kave pri Escobarju imenujejo tudi kave za posebne priložnosti, saj dajo trenutkom, ko jo uživamo, poseben pomen. Aromo dodajajo sveže praženi kavi, takoj po praženju, ko so kavna zrna najbolj dovzetna za prevzemanje okusa in arome iz okolice. Nato pustijo kavo počivati vsaj 48 ur, ko je pripravljena, da jo odpošljejo. V skodelico kave priporočamo dodatek mleka, ki poveže okuse kave in arome.
-
Aromatizirana kava z dodano aromo irish cream (2 %). Aromatizirane kave pri Escobarju imenujejo tudi kave za posebne priložnosti, saj dajo trenutkom, ko jo uživamo, poseben pomen. Aromo dodajajo sveže praženi kavi, takoj po praženju, ko so kavna zrna najbolj dovzetna za prevzemanje okusa in arome iz okolice. Nato pustijo kavo počivati vsaj 48 ur, ko je pripravljena, da jo odpošljejo. V skodelico kave priporočamo dodatek mleka, ki poveže okuse kave in arome.
-
Aromatizirana kava z dodano aromo kokosa (2 %). Aromatizirane kave pri Escobarju imenujejo tudi kave za posebne priložnosti, saj dajo trenutkom, ko jo uživamo, poseben pomen. Aromo dodajajo sveže praženi kavi, takoj po praženju, ko so kavna zrna najbolj dovzetna za prevzemanje okusa in arome iz okolice. Nato pustijo kavo počivati vsaj 48 ur, ko je pripravljena, da jo odpošljejo.
-
Aromatizirana kava z dodano aromo medu in lešnika (2 %). Aromatizirane kave pri Escobarju imenujejo tudi kave za posebne priložnosti, saj dajo trenutkom, ko jo uživamo, poseben pomen. Aromo dodajajo sveže praženi kavi, takoj po praženju, ko so kavna zrna najbolj dovzetna za prevzemanje okusa in arome iz okolice. Nato pustijo kavo počivati vsaj 48 ur, ko je pripravljena, da jo odpošljejo. V skodelico kave priporočamo dodatek mleka, ki poveže okuse kave in arome.
-
Aromatizirana kava z dodano aromo temne čokolade (2 %). Aromatizirane kave pri Escobarju imenujejo tudi kave za posebne priložnosti, saj dajo trenutkom, ko jo uživamo, poseben pomen. Aromo dodajajo sveže praženi kavi, takoj po praženju, ko so kavna zrna najbolj dovzetna za prevzemanje okusa in arome iz okolice. Nato pustijo kavo počivati vsaj 48 ur, ko je pripravljena, da jo odpošljejo.
-
Aromatizirana kava z dodano aromo vanilije in karamele (2 %). Aromatizirane kave pri Escobarju imenujejo tudi kave za posebne priložnosti, saj dajo trenutkom, ko jo uživamo, poseben pomen. Aromo dodajajo sveže praženi kavi, takoj po praženju, ko so kavna zrna najbolj dovzetna za prevzemanje okusa in arome iz okolice. Nato pustijo kavo počivati vsaj 48 ur, ko je pripravljena, da jo odpošljejo. V skodelico kave priporočamo dodatek mleka, ki poveže okuse kave in arome.
-
Med vsemi kavami je ta brazilska kava zagotovo favoritka ljubitljev turške kave in tradicionalnih kavnih okusov. Kava Brazilija Pico Mirante je pridelek posestva imenovanega Fazenda Passeio, lastnik je Adolfo Henrique Vieira Ferreira. Njegovi kavni nasadi se nahajajo na pobočjih gorske verige Serra do Pau D᾽Ahlo na nadmorskih višinah med 1100 in 1200 m v južnem delu regije Minas Gerais. Pico Mirante, po katerem je kava dobila ime, je najvišji vrh gorske verige. Zrna so rezultat skrbnega ročnega obiranja zrelih kavnih češenj. Brazilska kava Pico Mirante je ena izmed najboljših brazilskih kav, saj pridelava poteka v skladu z najnovejšimi praksami in pod budnim očesom izkušenega strokovnjaka Adolfa. Aroma / okus: mandelj / kakav / temna čokolada
-
Kava iz etiopske regije Sidamo je s svojimi cvetličnimi notami očarala že številne kavopivce. Etiopija je zibelka kave. Glavne regije, kjer pridelajo največ kave in po katerih so etiopske kave dobile ime, so Sidamo, Harar, Yirgacheffe, in Limu. Kava Sidamo izhaja iz obširne in rodovitne istoimenske regije Sidamo južno od jezera Awasa, v osrednji Etiopiji. Večino kave pridelajo kmetje na manjših kmetijah. Ker je izvoz kave v Etiopiji še vedno precej centraliziran, je kavo s posameznih kmetij skoraj nemogoče dobiti. Kavo, ki dozori enkrat letno, kmetje oberejo ročno, nato preko posebnega postopka mokrega čiščenja odstranijo lupino ter olupljena kavna zrna osušijo na t.i. afriških posteljah. To so dvignjene lesene konstrukcije, podobne posteljnim okvirom s podlago, na katerih razprostrejo kavna zrna in jih sušijo na soncu. Ko so dovolj suha, jih zapakirajo v vreče in nadaljni transport. Aroma / okus: cvetlice / med / citrusi