Trgovina
-
Kolagen shot je visoko koncentrirano prehransko dopolnilo s kolagenom, MSMjem, hialuronsko kislino, vitamini in cinkom za celovito nego telesa od znotraj, za mladosten videz, ohranjanje lepih las, čvrstih nohtov in gibljivih sklepov. Kolagen shot vsebuje ribji kolagen s širokim spektrom velikosti molekul peptidov. To omogoča odlično absorpcijo kolagena tam, kjer ga telo najbolj potrebuje. Telo v naravnem procesu staranja izgublja določena hranila, z rednim uživanjem kolagena in ostalih aktivnih učinkovin pa poskrbimo za bolj elastično kožo, sijoče, močne lase in hitrejšo rast las, čvrste nohte, gibljive sklepe, uravnano prebavo in boljše počutje. Kolagen shot vsebuje 5000 mg ribjega kolagena, 1500 mg MSMja, 30 mg hialuronske kisline, 150 µg biotina, vitamina C in B6 ter cink. Kolagen shot lahko uživajo vsi po 20. letu starosti. Takrat prične upadati proizvodnja lastnega kolagena v telesu. Po podatkih naj bi telo po 20. letu vsako leto proizvedlo 1,5% manj kolagena. Nanj prisegajo tudi najstniki, ki se borijo z aknasto kožo. Kolagen shot v tekočini ima okus po granatnem jabolku in je brez sladkorjev in maščob.
-
Gomasio (gomašo) je zmes pražene soli in delno zdrobljenega neoluščenega praženega sezama. Cenjen je v makrobiotični prehrani, saj jangizira naše telo. Običajno se ga uporablja za soljenje jedi, hrani pa da prav poseben okus. A gomasio ni samo navadna začimba, je starodavno zdravilo z Daljnega vzhoda, ki na telo deluje izrazito bazično.
-
Šoju (shōyu) je oznaka skupine sojininih omak, ki jih na Japonskem že stoletja proizvajajo na tradicionalni način. S fermentacijo soje in pšenice z morsko soljo. Zmes 1-2 leti zori v cedrinih sodih. S šoju poudarimo okuse v jedi, zvišamo vsebnost beljakovin. Obenem telo oskrbimo z encimi, ki pospešujejo prebavo.
-
Tradicionalni umeboši kis nastaja ob posebni in dolgotrajni fermentaciji umeboši sliv. Postopek lahko traja tudi več let. Uporabljamo ga namesto navadnega kisa za pripravo solat ali jedi, ki jih želimo zakisati in hkrati soliti. Priporočamo ga pri pripravi omak, krem, začimb in okusnejše "domače" majoneze. Odličen je za začinjanje kuhane in presne zelenjave, kjer nadomešča kuhinjsko sol in daje prijeten kiselkast okus.
-
Javorjev sirup grad C je 100% naravni javorjev sirup, kot nalašč za tiste, ki so bolj sladkosnedne narave in se nikakor ne morejo upreti sladkim stvarem. Ta sirup je naravno sladilo, katerega so poznali že Indijanci in ostala ameriška plemena v severovzhodnih predelih Združenih držav Amerike in iz jugovzhodne Kanade.
-
Fino zmleta gorčica - senf. Prepriča vas s posebno fino konsistenco in posebnimi okusnimi odtenki. Prefinjeno začinjena z ingverjem, klinčki in kurkumo poudari tipičen okus gorčičnih semen in jabolčnega kisa. Še posebej všeč bo vsem tistim, ki pazite na porabo sladkorja: recept je brez dodanega sladkorja.
-
Naravna vlažilna krema za obraz Hyaluron Face Cream z naravnimi sestavinami na kožo deluje s pomlajevalnimi učinki. Gladi že nastale gubice in upočasnjuje pojav novih. Koži vrača vlažnost in jo naredi bolj elastično. Primerna je za vse tipe kože.Krema ima certifikat NARAVNA KOZMETIKA, ki dokazuje, da izdelek vsebuje minimalno 95 % naravnih sestavin.