Trgovina
-
ČAJ ZA TOLAŽBO, 20 VREČK
3,45 €Ekološka, brezkofeinska čajna mešanica s kamilico in poprovo meto, s pomirjujočimi cvetličnimi zelišči ter začimbami. 20 čajnih vrečk, neto teža: 30 g. -
ČAJ ZA POŽIVLJANJE, 20 VREČK
3,45 €Ekološka, brezkofeinska čajna mešanica z meto, rooibos in zelišči ter začimbami. 20 čajnih vrečk, neto teža: 30 g. -
ČAJ ZA ČIŠČENJE, 20 VREČK
3,45 €Ekološka, brezkofeinska čajna mešanica - sladka in osvežujoča, z meto in pomirjujočimi zelišči ter začimbami. 20 čajnih vrečk, neto teža: 30 g. -
Ekološko amlo od Etnobotanike se lahko uporablja kot negovalno oblogo ali naravno barvo za lase. V primeru oblog gre za naravno rešitev proti sivenju in izpadanju las ter vsem vnetnim spremembam na koži in lasišču. Prav tako lahko amlo uporabimo tudi kot pomožno barvilo pri kombinaciji KANA in INDIGO za kavno barvo las, v primeru da želimo barvo brez rdečega odtenka.
-
KANA KOT POPOLNA NARAVNA BARVA ZA LASEKana je rastlina, ki v svojih listih proizvede rdečkasto barvilo lavson, ki se uporablja za naravno barvanje las.Da bi dobili različne barvne odtenke las, se odlično kombinira z ostalimi rastlinskimi barvami kot so indigo, sena, amla, hibiskus.Kana od Etnobotanike je 100 % ekološka kana v “body art” kvaliteti:– lasem daje lesk– trajno obarva vaš las– učinkovito in trajno prekriva sive lase– spodbuja rast las– preprečuje nastanek prhljaja na lasišču– ima hladilni učinek na lasišče
-
Naravno seno lahko uporabljate zgolj kot naravno negovalo las ali pa kot naravno ekološko barvo za lase, odvisno je namreč od postopka priprave paste iz prahu.Naravna sena vsebuje zlato-rumen pigment. Gre za eno izmed najboljših naravnih negovalnih sredstev za lase in lasišče. Naravna sena lasem daje volumen, zlat sijaj ter svilnat otip. Zelo dobrodejna je za lasišče, še posebej, če se borite s prhljajem, mastnim lasiščem ali glivičnimi obolenji.
-
Morske alge iz Glicije v Španiji. Rjavo-sive lage, ki rastejo na globini 12m. So ročno nabrane in sušene na temperaturah do 38C. Primerne so za kuhanje in pečenje. Na sebe vežejo težke kovine. Težkih kovin v prebavnem sistemu ne izločajo, zato jih vedno zaužijemo kot zelenjavo. Pri namakanju žit in stročnic, jih namakamo in kuhamo skupaj z njimi. Pomagajo pri prebavi žitaric in stročnic.
-
Da je Byodov balzamični kis originalno iz Italije, je mogoče prepoznati po znaku za zaščiteno poreklo. Posebno razmerje mešanice rdečega vinskega kisa in zgoščenega grozdnega mošta zagotavlja posebej uravnotežen harmoničen okus tega ekološkega balzamičnega kisa, ki se proizvaja izključno v severni italijanski provinci Modena.§Pripravljen je z naravno fermentacijo. Byodo kisi se ne segrevajo z namenom, da ohranijo dragocene encime in arome.
-
Srečnejše kot so kokoši, okusnejša so jajca - to je Byodovo vodilo, ko gre za majonezo. Jajca, ki jih uporabljajo zanjo, prihajajo z bavarske bio kmetije, na kateri imajo kokoši za sprehajanje širno zeleno površino. Kremna, gosta in bogata tekstura Byodove delikatesne majoneze bo dopolnila in oplemenitila številne obroke.
-
Z 80-odstotno paradižnikovo kašo, paradižnikov kečap v plastenki obljublja dodaten sadni užitek. S posebnim paradižnikovo-sadnim okusom se gurmanske sanje uresničijo! Iz sveže nabranih italijanskih ekoloških paradižnikov. V nasprotju z običajnimi kečapi, sončno dozorele, sveže nabrane paradižnike za ekološki kečap Byodo takoj po pranju na kratko poparijo. To ohranja sadni okus in čudovito rdečo barvo.
-
Brizg Byodovega bio jabolčnega kisa v hipu spremeni kozarec vode v okusno in zdravo pijačo. Za pripravo bio jabolčnega, naravno motnega kisa so pri Byodu uporabili le domače sorte jabolk. Pripravljen je brez pregrevanja pri visokih temperaturah, da bi se ohranili dragoceni encimi in esenca. Ker ni filtriran, pač pa takoj po izdelavi polnjen v steklenice, je moten, na dnu steklenic pa se naredi usedlina. Oboje ne vpliva na kakovost, pač pa je znak naravnega proizvodnega procesa.