Trgovina
-
Apivital je mešanica kremnega medu (78–83 %), svežega cvetnega prahu (15–20 %), matičnega mlečka (0,5 %) in surovega propolisa (1 %). Apivital je nekaj najdragocenejšega, kar nam ponuja narava, in nekaj najboljšega, kar lahko zaužijete za svoje zdravje. Ena žlička Apivitala na dan odžene bolezen stran!
-
Apivital deluxe je še bolj obogatena mešanica kremnega medu (77–82 %), svežega cvetnega prahu (15–20 %), matičnega mlečka (1,5 %) in surovega propolisa (1,5 %). Apivital je nekaj najdragocenejšega, kar nam ponuja narava, in nekaj najboljšega, kar lahko zaužijete za svoje zdravje. Ena žlička Apivitala na dan odžene bolezen stran!
-
Naravna pomoč v času prehladov iz kraljestva čebel. Propolis je smola iglastih dreves, obogatena s pigmenti. Čebele ga izdelujejo za lastno zaščito pred mikrobi. Zaradi obilice protibakterijskih snovi se že stoletja uporablja kot naravno preventivno sredstvo pred različnimi boleznimi, povezanimi z infekcijami. Lahko ga zaužijemo samostojno, z medom ali s kocko sladkorja.
-
Naravna pomoč v času prehladov iz kraljestva čebel. Propolis je smola iglastih dreves, obogatena s pigmenti. Čebele ga izdelujejo za lastno zaščito pred mikrobi. Zaradi obilice protibakterijskih snovi se že stoletja uporablja kot naravno preventivno sredstvo pred različnimi boleznimi, povezanimi z infekcijami. Lahko ga zaužijemo samostojno, z medom ali s kocko sladkorja.
-
Naravna pomoč v času prehladov iz kraljestva čebel. Propolis je smola iglastih dreves, obogatena s pigmenti. Čebele ga izdelujejo za lastno zaščito pred mikrobi. Zaradi obilice protibakterijskih snovi se že stoletja uporablja kot naravno preventivno sredstvo pred različnimi boleznimi, povezanimi z infekcijami. Lahko ga zaužijemo samostojno, z medom ali s kocko sladkorja.
-
Presenečeni boste nad globoko aromo te čokolade Cacao Crudo, sploh nad odlično kombinacijo limonine ostrine in božanske čokolade. Italijanska čokoladnica Cacao Crudo uporablja zrele ekološke limone. Ročno jih olupijo ter sušijo na nizkih 30°C kar 36 do 40 ur. Lupinico narežejo na majhne koščke in jo vmešajo v presno čokolado iz najboljšega Criollo kakava. Rezultat je zelo svež citrusni okus, nežen in mehak, ki se v ustih razvije postopoma in pusti obstojen pookus.
-
Verjetno najbolj prepoznaven izdelek Cacao Crudo – edinstven in dragocen; zaprite oči in dovolite, da vas okus maline popelje skozi najplemenitejše arome. Združuje najkakovostnejši kakav Criollo s sadnimi aromami in rahlo kisel priokus malin (11,3%). Z liofilizacijo malin zaščitijo njihovo lepo rdečo barvo , senzorične lastnosti, dragocene antiokisdante in druga hranila, značilna za to jagodičevje. Če želite ceniti resnično vrednost te čokoladice, ne pozabite, da je za pridelavo 100 gramov malin, ki jih uporabijo za to čokolado, potrebnih 1,5 kilograma svežih malin!
-
Presenečeni boste nad globoko aromo te čokolade Cacao Crudo, sploh nad intenzivnim prehodom iz čokoladnega okusa na pomarančnega. Italijanska čokoladnica Cacao Crudo uporablja zrele ekološke pomarančne iz Sicilije. Ročno jih olupijo (samo najtanjšo plast oranžne lupine) ter sušijo na nizkih 30°C kar 36 do 40 ur. Lupinico narežejo na majhne koščke in jo vmešajo v presno čokolado iz najboljšega Criollo kakava. Lupinica v ustih ustvari eksplozijo pomarančnega okusa a hkrati daje dovolj prostora čokoladi, da se v polnosti izrazi.
-
Za najmehkejšo in najbolj nežno presno čokolado Cacao Crudo uporabljajo pražene lešnike “Tonda Gentile Romana”, ki jih zmeljejo v fino pasto in dodajo dve preprosti sestavini: kakavovo pasto in kokosov nektar. Visok delež lešnikov in najkakovostnejšega kakava Criollo zagotavlja mehko in nežno čokolado, ki se kar topi v ustih. Vsebuje ekološka nepražena Criollo kakavova zrna, min. 65% kakava. Čokolada vsebuje visok delež magnezija, 165 mg na 100 g čokolade.