Trgovina
-
Apivital deluxe je še bolj obogatena mešanica kremnega medu (77–82 %), svežega cvetnega prahu (15–20 %), matičnega mlečka (1,5 %) in surovega propolisa (1,5 %). Apivital je nekaj najdragocenejšega, kar nam ponuja narava, in nekaj najboljšega, kar lahko zaužijete za svoje zdravje. Ena žlička Apivitala na dan odžene bolezen stran!
-
Naravna pomoč v času prehladov iz kraljestva čebel. Propolis je smola iglastih dreves, obogatena s pigmenti. Čebele ga izdelujejo za lastno zaščito pred mikrobi. Zaradi obilice protibakterijskih snovi se že stoletja uporablja kot naravno preventivno sredstvo pred različnimi boleznimi, povezanimi z infekcijami. Lahko ga zaužijemo samostojno, z medom ali s kocko sladkorja.
-
Naravna pomoč v času prehladov iz kraljestva čebel. Propolis je smola iglastih dreves, obogatena s pigmenti. Čebele ga izdelujejo za lastno zaščito pred mikrobi. Zaradi obilice protibakterijskih snovi se že stoletja uporablja kot naravno preventivno sredstvo pred različnimi boleznimi, povezanimi z infekcijami. Lahko ga zaužijemo samostojno, z medom ali s kocko sladkorja.
-
Po-Ho inhalator z oljem, A.Vogel
15,35 €Inhalator Po-Ho je pripomoček za lajšanje in osvežitev dihalnih poti. Omogoča inhaliranje mešanice vodnih par in eteričnega olja ali raztopine soli, ki jo pripravimo v spodnjem delu inhalatorja.Inhalatorju je priloženo olje Po-Ho. -
Apivital je mešanica kremnega medu (78–83 %), svežega cvetnega prahu (15–20 %), matičnega mlečka (0,5 %) in surovega propolisa (1 %). Apivital je nekaj najdragocenejšega, kar nam ponuja narava, in nekaj najboljšega, kar lahko zaužijete za svoje zdravje. Ena žlička Apivitala na dan odžene bolezen stran!
-
Olje Po-Ho, A.Vogel, 10ml
8,95 €Eterična olja so postala zelo priljubljena in se uporabljajo na različne načine. Ključna lastnost eteričnih olj je, da izparijo pri sobni temperaturi - to je razlog, da je vonj tako prijeten. -
Naravna pomoč v času prehladov iz kraljestva čebel. Propolis je smola iglastih dreves, obogatena s pigmenti. Čebele ga izdelujejo za lastno zaščito pred mikrobi. Zaradi obilice protibakterijskih snovi se že stoletja uporablja kot naravno preventivno sredstvo pred različnimi boleznimi, povezanimi z infekcijami. Lahko ga zaužijemo samostojno, z medom ali s kocko sladkorja.
-
Kostanjev med je med za ljubitelje močnega in grenkega okusa. Grenkobo mu daje velika količina kostanjevega cvetnega prahu, zaradi česar je ta med prava zakladnica vitaminov in mineralov. Ker vsebuje manj glukoze, je najbolj primeren med za diabetike. Njihove čebele ga nabirajo na pobočjih in gozdovih dolenjskih Gorjancev.
-
Cvetlični med je prvi med, ki ga točijo v letu, ponavadi že okoli prvomajskih praznikov. Barva je običajno svetlejša, okus pa slajši in preprost, vendar raznolik, saj je odvisen predvsem od tega, na katerih cvetlicah so ga čebele nabrale. Njihov med je v veliki meri pridobljen iz nektarja regratovih cvetov.
-
Kostanjev med je med za ljubitelje močnega in grenkega okusa. Grenkobo mu daje velika količina kostanjevega cvetnega prahu, zaradi česar je ta med prava zakladnica vitaminov in mineralov. Ker vsebuje manj glukoze, je najbolj primeren med za diabetike. Njihove čebele ga nabirajo na pobočjih in gozdovih dolenjskih Gorjancev.
-
Akacijev med je izrazito svetle, skoraj vodene barve, nežnega vonja po akacijevih cvetovih in svežem satju ter milega okusa. Zaradi blage arome in visoke vsebnosti sladkorja je nepogrešljiv kot sladilo v čaju, kavi ali kosmičih, posebno priljubljen pa je pri najmlajših. Njihove čebele ga nabirajo v neokrnjenem Kozjanskem parku.
-
Zelo cenjeni hojev med je izrazito temne barve z zelenimi odtenki, njihove čebele pa ga nabirajo v Kočevskem Rogu. Manina paša na jelki (hoji) je odvisna od mnogih dejavnikov, zato se marsikatero leto zgodi, da hojevega medu ne točijo. Aroma spominja na smolo, karamelo ali na sirup smrekovih vršičkov. Je izredno bogat z minerali, priporoča pa se pri kašlju in bronhitisu. Na mednarodnem ocenjevanju v Semiču so leta 2013 zanj prejeli zlato medaljo.
-
V dolini reke Soče, izpod Krna, njihove čebele nabirajo lipov med. Je svetlo jantarne barve in značilnega blagega okusa, s prijetno aromo po lipovem cvetju pa je odličen partner zimskim čajem. Zaradi antibakterijskega delovanja je izrazito preventivno sredstvo in ga priporočamo vsem, ki se jih loteva prehlad.
-
Cvetlični med je prvi med, ki ga točijo v letu, ponavadi že okoli prvomajskih praznikov. Barva je običajno svetlejša, okus pa slajši in preprost, vendar raznolik, saj je odvisen predvsem od tega, na katerih cvetlicah so ga čebele nabrale. Njihov med je v veliki meri pridobljen iz nektarja regratovih cvetov.
-
Kostanjev med je med za ljubitelje močnega in grenkega okusa. Grenkobo mu daje velika količina kostanjevega cvetnega prahu, zaradi česar je ta med prava zakladnica vitaminov in mineralov. Ker vsebuje manj glukoze, je najbolj primeren med za diabetike. Njihove čebele ga nabirajo na pobočjih in gozdovih dolenjskih Gorjancev.
-
Apivital je mešanica kremnega medu (78–83 %), svežega cvetnega prahu (15–20 %), matičnega mlečka (0,5 %) in surovega propolisa (1 %). Apivital je nekaj najdragocenejšega, kar nam ponuja narava, in nekaj najboljšega, kar lahko zaužijete za svoje zdravje. Ena žlička Apivitala na dan odžene bolezen stran!