Trgovina
-
Kvasni kosmiči, Pensa Bio, 500g
10,75 €Neaktivni kvasni kosmiči so iz neaktivnih kvasovk kulture Saccharomyces cerevisiae, pridobljeni na osnovi melase. Vsebujejo veliko vitamina B12, bogati so z beljakovinami in vlakninami. Vedno so bili eni izmed najbolj priljubljenih sestavin v veganski kuhinji. Imajo blag in oreščkast okus. -
Uravnoteženost mineralov, kislin in baz je odvisna od zadostne preskrbe z bazičnimi vitalnimi snovmi, ki jih dobimo s prehrano (zelenjava, sadje). Bikarbonati, bazično delujoči citrati in tudi bazične mineralne snovi (kalij, magnezij, kalcij in cink) so še posebej dragoceni za uravnavanje kislinsko-bazičnega ravnovesja v telesu. Bazične tablete Dr. Jacob‘s vsebujejo še vitamin C in vitamin D.
-
Izdelek Dr. Jacob’s vitamin K2 kapljice je nepogrešljiv pri zagotavljanju zdravja kosti, podpira pa tudi normalno strjevanje krvi. Vitamin K2 v obliki dolgoverižnega menakinona-7 se ponaša z izjemno visoko biološko razpoložljivostjo, zato ga lahko telo optimalno absorbira. Pridobljen je iz rastlinskih surovin.
-
Kava Chi bio, Dr. Jacob's, 400g
29,95 €Kava Chi bio je kava z izrazitim klasičnim okusom ter iz ekološko pridelanih sestavin. Posebna je zaradi dodanih vlaknin in rastlinskih izvlečkov guarane, ginsenga in gob reishi. Razvajajte se in občutite njen odličen okus, ki je hkrati nežen in poživljajoč. -
Aromatizirana kava z dodano aromo cimeta in lešnika (2 %). Aromatizirane kave pri Escobarju imenujejo tudi kave za posebne priložnosti, saj dajo trenutkom, ko jo uživamo, poseben pomen. Aromo dodajajo sveže praženi kavi, takoj po praženju, ko so kavna zrna najbolj dovzetna za prevzemanje okusa in arome iz okolice. Nato pustijo kavo počivati vsaj 48 ur, ko je pripravljena, da jo odpošljejo. V skodelico kave priporočamo dodatek mleka, ki poveže okuse kave in arome.
-
Aromatizirana kava z dodano aromo irish cream (2 %). Aromatizirane kave pri Escobarju imenujejo tudi kave za posebne priložnosti, saj dajo trenutkom, ko jo uživamo, poseben pomen. Aromo dodajajo sveže praženi kavi, takoj po praženju, ko so kavna zrna najbolj dovzetna za prevzemanje okusa in arome iz okolice. Nato pustijo kavo počivati vsaj 48 ur, ko je pripravljena, da jo odpošljejo. V skodelico kave priporočamo dodatek mleka, ki poveže okuse kave in arome.
-
Aromatizirana kava z dodano aromo kokosa (2 %). Aromatizirane kave pri Escobarju imenujejo tudi kave za posebne priložnosti, saj dajo trenutkom, ko jo uživamo, poseben pomen. Aromo dodajajo sveže praženi kavi, takoj po praženju, ko so kavna zrna najbolj dovzetna za prevzemanje okusa in arome iz okolice. Nato pustijo kavo počivati vsaj 48 ur, ko je pripravljena, da jo odpošljejo.
-
Aromatizirana kava z dodano aromo medu in lešnika (2 %). Aromatizirane kave pri Escobarju imenujejo tudi kave za posebne priložnosti, saj dajo trenutkom, ko jo uživamo, poseben pomen. Aromo dodajajo sveže praženi kavi, takoj po praženju, ko so kavna zrna najbolj dovzetna za prevzemanje okusa in arome iz okolice. Nato pustijo kavo počivati vsaj 48 ur, ko je pripravljena, da jo odpošljejo. V skodelico kave priporočamo dodatek mleka, ki poveže okuse kave in arome.
-
Aromatizirana kava z dodano aromo temne čokolade (2 %). Aromatizirane kave pri Escobarju imenujejo tudi kave za posebne priložnosti, saj dajo trenutkom, ko jo uživamo, poseben pomen. Aromo dodajajo sveže praženi kavi, takoj po praženju, ko so kavna zrna najbolj dovzetna za prevzemanje okusa in arome iz okolice. Nato pustijo kavo počivati vsaj 48 ur, ko je pripravljena, da jo odpošljejo.
-
Aromatizirana kava z dodano aromo vanilije in karamele (2 %). Aromatizirane kave pri Escobarju imenujejo tudi kave za posebne priložnosti, saj dajo trenutkom, ko jo uživamo, poseben pomen. Aromo dodajajo sveže praženi kavi, takoj po praženju, ko so kavna zrna najbolj dovzetna za prevzemanje okusa in arome iz okolice. Nato pustijo kavo počivati vsaj 48 ur, ko je pripravljena, da jo odpošljejo. V skodelico kave priporočamo dodatek mleka, ki poveže okuse kave in arome.