Trgovina
-
Priprava las za barvanje poškodovanih las. Logonina mineralna glina pripravi pred barvanjem vaše lase na barvanje z rastlinskimi lasnimi barvami. Naravna formula, ki vsebuje zeleno glino in vlažilen ekstrakt brezovih listov, intenzivno očisti lasišče in z las učinkovito odstrani sledi negovalnih produktov, silikonov, kožnih celic in odvečno maščobo. S tem se zagotovi, da lasje veliko bolje absorbirajo rastlinske barve.
-
Utrjevalec barve za lase Logona je preparat za nego las po barvanju, saj barvo stabilizira in jo intenzivira. Iz naravnih eteričnih olj. Vegansko.§Color Fix po obdelavi popravlja in krepi lase. Dragocena formulacija z oljem semena repinca in betainom zagotavlja dolgo obstojne svetle, izrazite barve in glamurozen sijaj.
-
Izbor aktivnih bakterijskih kultur, ki se nahajajo v BactoFlor prašku, je prilagojen črevesni flori otrok in dojenčkov v skladu z različnimi fazami razvoja organizma, od katerih je tudi odvisna naselitev bakterij v črevesju. Je v obliki prahu, zato ga lahko individualno doziramo. BactoFlor za otroke lahko uživajo tudi dojenčki od 1. tedna dalje.
-
Gomasio (gomašo) je zmes pražene soli in delno zdrobljenega neoluščenega praženega sezama. Cenjen je v makrobiotični prehrani, saj jangizira naše telo. Običajno se ga uporablja za soljenje jedi, hrani pa da prav poseben okus. A gomasio ni samo navadna začimba, je starodavno zdravilo z Daljnega vzhoda, ki na telo deluje izrazito bazično.
-
Šoju (shōyu) je oznaka skupine sojininih omak, ki jih na Japonskem že stoletja proizvajajo na tradicionalni način. S fermentacijo soje in pšenice z morsko soljo. Zmes 1-2 leti zori v cedrinih sodih. S šoju poudarimo okuse v jedi, zvišamo vsebnost beljakovin. Obenem telo oskrbimo z encimi, ki pospešujejo prebavo.
-
Tradicionalni umeboši kis nastaja ob posebni in dolgotrajni fermentaciji umeboši sliv. Postopek lahko traja tudi več let. Uporabljamo ga namesto navadnega kisa za pripravo solat ali jedi, ki jih želimo zakisati in hkrati soliti. Priporočamo ga pri pripravi omak, krem, začimb in okusnejše "domače" majoneze. Odličen je za začinjanje kuhane in presne zelenjave, kjer nadomešča kuhinjsko sol in daje prijeten kiselkast okus.
-
Javorjev sirup grad C je 100% naravni javorjev sirup, kot nalašč za tiste, ki so bolj sladkosnedne narave in se nikakor ne morejo upreti sladkim stvarem. Ta sirup je naravno sladilo, katerega so poznali že Indijanci in ostala ameriška plemena v severovzhodnih predelih Združenih držav Amerike in iz jugovzhodne Kanade.
-
Fino zmleta gorčica - senf. Prepriča vas s posebno fino konsistenco in posebnimi okusnimi odtenki. Prefinjeno začinjena z ingverjem, klinčki in kurkumo poudari tipičen okus gorčičnih semen in jabolčnega kisa. Še posebej všeč bo vsem tistim, ki pazite na porabo sladkorja: recept je brez dodanega sladkorja.