Trgovina
-
ČAJ ZA TOLAŽBO, 20 VREČK
3,45 €Ekološka, brezkofeinska čajna mešanica s kamilico in poprovo meto, s pomirjujočimi cvetličnimi zelišči ter začimbami. 20 čajnih vrečk, neto teža: 30 g. -
ČAJ ZA POŽIVLJANJE, 20 VREČK
3,45 €Ekološka, brezkofeinska čajna mešanica z meto, rooibos in zelišči ter začimbami. 20 čajnih vrečk, neto teža: 30 g. -
ČAJ ZA ČIŠČENJE, 20 VREČK
3,45 €Ekološka, brezkofeinska čajna mešanica - sladka in osvežujoča, z meto in pomirjujočimi zelišči ter začimbami. 20 čajnih vrečk, neto teža: 30 g. -
Priprava las za barvanje poškodovanih las. Logonina mineralna glina pripravi pred barvanjem vaše lase na barvanje z rastlinskimi lasnimi barvami. Naravna formula, ki vsebuje zeleno glino in vlažilen ekstrakt brezovih listov, intenzivno očisti lasišče in z las učinkovito odstrani sledi negovalnih produktov, silikonov, kožnih celic in odvečno maščobo. S tem se zagotovi, da lasje veliko bolje absorbirajo rastlinske barve.
-
Utrjevalec barve za lase Logona je preparat za nego las po barvanju, saj barvo stabilizira in jo intenzivira. Iz naravnih eteričnih olj. Vegansko.§Color Fix po obdelavi popravlja in krepi lase. Dragocena formulacija z oljem semena repinca in betainom zagotavlja dolgo obstojne svetle, izrazite barve in glamurozen sijaj.
-
Kvasni kosmiči, Pensa Bio, 500g
10,75 €Neaktivni kvasni kosmiči so iz neaktivnih kvasovk kulture Saccharomyces cerevisiae, pridobljeni na osnovi melase. Vsebujejo veliko vitamina B12, bogati so z beljakovinami in vlakninami. Vedno so bili eni izmed najbolj priljubljenih sestavin v veganski kuhinji. Imajo blag in oreščkast okus. -
Gomasio (gomašo) je zmes pražene soli in delno zdrobljenega neoluščenega praženega sezama. Cenjen je v makrobiotični prehrani, saj jangizira naše telo. Običajno se ga uporablja za soljenje jedi, hrani pa da prav poseben okus. A gomasio ni samo navadna začimba, je starodavno zdravilo z Daljnega vzhoda, ki na telo deluje izrazito bazično.
-
Šoju (shōyu) je oznaka skupine sojininih omak, ki jih na Japonskem že stoletja proizvajajo na tradicionalni način. S fermentacijo soje in pšenice z morsko soljo. Zmes 1-2 leti zori v cedrinih sodih. S šoju poudarimo okuse v jedi, zvišamo vsebnost beljakovin. Obenem telo oskrbimo z encimi, ki pospešujejo prebavo.
-
Tradicionalni umeboši kis nastaja ob posebni in dolgotrajni fermentaciji umeboši sliv. Postopek lahko traja tudi več let. Uporabljamo ga namesto navadnega kisa za pripravo solat ali jedi, ki jih želimo zakisati in hkrati soliti. Priporočamo ga pri pripravi omak, krem, začimb in okusnejše "domače" majoneze. Odličen je za začinjanje kuhane in presne zelenjave, kjer nadomešča kuhinjsko sol in daje prijeten kiselkast okus.