Trgovina
-
Zeliščni čaj iz stebel in cvetov ajde.Ajda je vsestransko uporabna rastlina. Užitni so tako plodovi (semena) kot tudi steblo, cvetovi in listi. Ker ne vsebuje glutena, je moka primerna v prehrani bolnikov s celiakijo. Stebla, cvetove in liste lahko uporabimo kot ajdov čaj ali pripravimo tinkturo. Čebelarji pridobivajo ajdov med.
-
Čajna mešanica je mešanica različnih zelišč, izdelana po recepturi znanega zdravilca in zeliščarja Ivana Maršiča iz Škofljice. Vsebuje naslednja zelišča: koprivo, gladišnik, ameriški slamnik, plod komarčka, potrošnik, jesenovo listje, slez, cvet sivke, močvirski oslad, zeleno proso, ajdo, cvet ognjiča, meliso in orehovo listje.
-
BetterYou DLux Infant zagotavlja popoln, priporočeni dnevni odmerek vitamina D3 za dojenčke. Primeren je od rojstva pa vse do treh let starosti. Je izjemno priročen, saj ga ni treba hraniti v hladilniku, je prijetnega, zelo nežnega okusa po kokosu in kar je najpomembnejše, pri dojenčkih ne povzroča nadležnih krčev.
-
Železo v spreju, BetterYou, 25ml
12,95 €Železo v spreju BetterYou je izvirna rešitev za slabo absorpcijo železa in vse prebavne motnje, ki po navadi spremljajo prehranska dopolnila z železom. Večja vsebnost železa – še vedno nežno do prebavnega sistema. 5mg železa v dnevnem odmerku. -
BetterYou Kurkuma v spreju je prvo in edino ustno pršilo s kurkumo na svetu! Zasnovano po revolucionarni formuli, ki zagotavlja večji izkoristek treh aktivnih kurkuminoidov in zagotavlja neprimerljivo boljšo absorpcijo kot tablete in kapsule.Dnevni odmerek vsebuje kar 850 mg Cyclocurmina®, kar je ekvivalentno 1.300 mg kurkume.
-
Gomasio (gomašo) je zmes pražene soli in delno zdrobljenega neoluščenega praženega sezama. Cenjen je v makrobiotični prehrani, saj jangizira naše telo. Običajno se ga uporablja za soljenje jedi, hrani pa da prav poseben okus. A gomasio ni samo navadna začimba, je starodavno zdravilo z Daljnega vzhoda, ki na telo deluje izrazito bazično.
-
Šoju (shōyu) je oznaka skupine sojininih omak, ki jih na Japonskem že stoletja proizvajajo na tradicionalni način. S fermentacijo soje in pšenice z morsko soljo. Zmes 1-2 leti zori v cedrinih sodih. S šoju poudarimo okuse v jedi, zvišamo vsebnost beljakovin. Obenem telo oskrbimo z encimi, ki pospešujejo prebavo.