Trgovina
-
10,35 €Encian brusnični čaj je 100 % brusnični čaj brez dodatkov, ki ohranja vse osnovne in koristne sestavine te zdravilne rastline. Pridobljen je iz zrelega ploda brusnice, ki jo na naraven način posušijo in nato narežejo na tanke lističe, primerne za pripravo čaja. Brusnični čaj se uporablja v različne namene, med drugim predstavlja odlično izbiro za krepitev urinarnega sistema.
-
Ekološko amlo od Etnobotanike se lahko uporablja kot negovalno oblogo ali naravno barvo za lase. V primeru oblog gre za naravno rešitev proti sivenju in izpadanju las ter vsem vnetnim spremembam na koži in lasišču. Prav tako lahko amlo uporabimo tudi kot pomožno barvilo pri kombinaciji KANA in INDIGO za kavno barvo las, v primeru da želimo barvo brez rdečega odtenka.
-
KANA KOT POPOLNA NARAVNA BARVA ZA LASEKana je rastlina, ki v svojih listih proizvede rdečkasto barvilo lavson, ki se uporablja za naravno barvanje las.Da bi dobili različne barvne odtenke las, se odlično kombinira z ostalimi rastlinskimi barvami kot so indigo, sena, amla, hibiskus.Kana od Etnobotanike je 100 % ekološka kana v “body art” kvaliteti:– lasem daje lesk– trajno obarva vaš las– učinkovito in trajno prekriva sive lase– spodbuja rast las– preprečuje nastanek prhljaja na lasišču– ima hladilni učinek na lasišče
-
Naravno seno lahko uporabljate zgolj kot naravno negovalo las ali pa kot naravno ekološko barvo za lase, odvisno je namreč od postopka priprave paste iz prahu.Naravna sena vsebuje zlato-rumen pigment. Gre za eno izmed najboljših naravnih negovalnih sredstev za lase in lasišče. Naravna sena lasem daje volumen, zlat sijaj ter svilnat otip. Zelo dobrodejna je za lasišče, še posebej, če se borite s prhljajem, mastnim lasiščem ali glivičnimi obolenji.
-
Apivital je mešanica kremnega medu (78–83 %), svežega cvetnega prahu (15–20 %), matičnega mlečka (0,5 %) in surovega propolisa (1 %). Apivital je nekaj najdragocenejšega, kar nam ponuja narava, in nekaj najboljšega, kar lahko zaužijete za svoje zdravje. Ena žlička Apivitala na dan odžene bolezen stran!
-
Apivital deluxe je še bolj obogatena mešanica kremnega medu (77–82 %), svežega cvetnega prahu (15–20 %), matičnega mlečka (1,5 %) in surovega propolisa (1,5 %). Apivital je nekaj najdragocenejšega, kar nam ponuja narava, in nekaj najboljšega, kar lahko zaužijete za svoje zdravje. Ena žlička Apivitala na dan odžene bolezen stran!
-
Naravna pomoč v času prehladov iz kraljestva čebel. Propolis je smola iglastih dreves, obogatena s pigmenti. Čebele ga izdelujejo za lastno zaščito pred mikrobi. Zaradi obilice protibakterijskih snovi se že stoletja uporablja kot naravno preventivno sredstvo pred različnimi boleznimi, povezanimi z infekcijami. Lahko ga zaužijemo samostojno, z medom ali s kocko sladkorja.
-
Naravna pomoč v času prehladov iz kraljestva čebel. Propolis je smola iglastih dreves, obogatena s pigmenti. Čebele ga izdelujejo za lastno zaščito pred mikrobi. Zaradi obilice protibakterijskih snovi se že stoletja uporablja kot naravno preventivno sredstvo pred različnimi boleznimi, povezanimi z infekcijami. Lahko ga zaužijemo samostojno, z medom ali s kocko sladkorja.
-
Naravna pomoč v času prehladov iz kraljestva čebel. Propolis je smola iglastih dreves, obogatena s pigmenti. Čebele ga izdelujejo za lastno zaščito pred mikrobi. Zaradi obilice protibakterijskih snovi se že stoletja uporablja kot naravno preventivno sredstvo pred različnimi boleznimi, povezanimi z infekcijami. Lahko ga zaužijemo samostojno, z medom ali s kocko sladkorja.
-
Akacijev med je izrazito svetle, skoraj vodene barve, nežnega vonja po akacijevih cvetovih in svežem satju ter milega okusa. Zaradi blage arome in visoke vsebnosti sladkorja je nepogrešljiv kot sladilo v čaju, kavi ali kosmičih, posebno priljubljen pa je pri najmlajših. Njihove čebele ga nabirajo v neokrnjenem Kozjanskem parku.
-
Akacijev med je izrazito svetle, skoraj vodene barve, nežnega vonja po akacijevih cvetovih in svežem satju ter milega okusa. Zaradi blage arome in visoke vsebnosti sladkorja je nepogrešljiv kot sladilo v čaju, kavi ali kosmičih, posebno priljubljen pa je pri najmlajših. Njihove čebele ga nabirajo v neokrnjenem Kozjanskem parku.
-
Apivital je mešanica kremnega medu (78–83 %), svežega cvetnega prahu (15–20 %), matičnega mlečka (0,5 %) in surovega propolisa (1 %). Apivital je nekaj najdragocenejšega, kar nam ponuja narava, in nekaj najboljšega, kar lahko zaužijete za svoje zdravje. Ena žlička Apivitala na dan odžene bolezen stran!
-
Cvetlični med je prvi med, ki ga točijo v letu, ponavadi že okoli prvomajskih praznikov. Barva je običajno svetlejša, okus pa slajši in preprost, vendar raznolik, saj je odvisen predvsem od tega, na katerih cvetlicah so ga čebele nabrale. Njihov med je v veliki meri pridobljen iz nektarja regratovih cvetov.
-
Cvetlični med je prvi med, ki ga točijo v letu, ponavadi že okoli prvomajskih praznikov. Barva je običajno svetlejša, okus pa slajši in preprost, vendar raznolik, saj je odvisen predvsem od tega, na katerih cvetlicah so ga čebele nabrale. Njihov med je v veliki meri pridobljen iz nektarja regratovih cvetov.
-
Cvetlični med je prvi med, ki ga točijo v letu, ponavadi že okoli prvomajskih praznikov. Barva je običajno svetlejša, okus pa slajši in preprost, vendar raznolik, saj je odvisen predvsem od tega, na katerih cvetlicah so ga čebele nabrale. Njihov med je v veliki meri pridobljen iz nektarja regratovih cvetov.
-
Zelo cenjeni hojev med je izrazito temne barve z zelenimi odtenki, njihove čebele pa ga nabirajo v Kočevskem Rogu. Manina paša na jelki (hoji) je odvisna od mnogih dejavnikov, zato se marsikatero leto zgodi, da hojevega medu ne točijo. Aroma spominja na smolo, karamelo ali na sirup smrekovih vršičkov. Je izredno bogat z minerali, priporoča pa se pri kašlju in bronhitisu. Na mednarodnem ocenjevanju v Semiču so leta 2013 zanj prejeli zlato medaljo.
-
Zelo cenjeni hojev med je izrazito temne barve z zelenimi odtenki, njihove čebele pa ga nabirajo v Kočevskem Rogu. Manina paša na jelki (hoji) je odvisna od mnogih dejavnikov, zato se marsikatero leto zgodi, da hojevega medu ne točijo. Aroma spominja na smolo, karamelo ali na sirup smrekovih vršičkov. Je izredno bogat z minerali, priporoča pa se pri kašlju in bronhitisu. Na mednarodnem ocenjevanju v Semiču so leta 2013 zanj prejeli zlato medaljo.
-
Kostanjev med je med za ljubitelje močnega in grenkega okusa. Grenkobo mu daje velika količina kostanjevega cvetnega prahu, zaradi česar je ta med prava zakladnica vitaminov in mineralov. Ker vsebuje manj glukoze, je najbolj primeren med za diabetike. Njihove čebele ga nabirajo na pobočjih in gozdovih dolenjskih Gorjancev.