Trgovina
-
Liposomski vitamin C - pomaranča, tekoče prehransko dopolnilo s sladilom, odlično prehransko dopolnilo za dvig imunskega sistema. Priporočen odmerek vsebuje 500 mg vitamina C z okusom pomaranče in naravnim sladilom.Liposomski vitamin C ima povečano biorazpoložljivost in je primeren za vegane. Vitamin C pripomore k povečani absorpciji železa.
-
Liposomski vitamin C - pomaranča, tekoče prehransko dopolnilo s sladilom, odlično prehransko dopolnilo za dvig imunskega sistema. Priporočen odmerek vsebuje 500 mg vitamina C z okusom pomaranče in naravnim sladilom.Liposomski vitamin C ima povečano biorazpoložljivost in je primeren za vegane. Vitamin C pripomore k povečani absorpciji železa.
-
Inovativna formula poskrbi za ohranjanje vašega lastnega kolagena in za nastanek novega kolagena.Raven kolagena začne po 20. letu upadati (koža postaja manj prožna, manj elastična, izgublja vlago in nastajajo gubice).Kolagen pridobivajo iz živalske kože in kosti, zato je največ izdelkov na tržišču narejenega iz goveje ali ribje kože. Mi pa smo želeli najti rastlinsko dopolnilo, s pomočjo katerega bo naše telo čim dalj časa ohranilo naš lasten kolagen in spodbudilo nastanek novega kolagena. Naš izdelek torej ne vsebuje živalskih sestavin.Naš izdelek ne vsebuje kolagena, temveč ključne sestavine v visokih odmerkih, ki na naraven način pripomorejo k ohranjanju lastnega kolagena in nastanku novega. Tako lahko na najbolj naraven način poskrbimo za sijočo kožo, čvrste nohte, močne lase in gibljive sklepe. Veganski kolagen ReNew telesu priskrbi vse esencialne sestavine, ki so izjemno pomembne za tvorjenje kolagena: MSM, C vitamin, Cink, AK, zeleni čaj. Po drugi strani preprečuje razgradnjo kolagena in staranja kože, ki ju povzročata oksidativni stres in okoljski dejavniki.
-
Gomasio (gomašo) je zmes pražene soli in delno zdrobljenega neoluščenega praženega sezama. Cenjen je v makrobiotični prehrani, saj jangizira naše telo. Običajno se ga uporablja za soljenje jedi, hrani pa da prav poseben okus. A gomasio ni samo navadna začimba, je starodavno zdravilo z Daljnega vzhoda, ki na telo deluje izrazito bazično.
-
Šoju (shōyu) je oznaka skupine sojininih omak, ki jih na Japonskem že stoletja proizvajajo na tradicionalni način. S fermentacijo soje in pšenice z morsko soljo. Zmes 1-2 leti zori v cedrinih sodih. S šoju poudarimo okuse v jedi, zvišamo vsebnost beljakovin. Obenem telo oskrbimo z encimi, ki pospešujejo prebavo.
-
Tradicionalni umeboši kis nastaja ob posebni in dolgotrajni fermentaciji umeboši sliv. Postopek lahko traja tudi več let. Uporabljamo ga namesto navadnega kisa za pripravo solat ali jedi, ki jih želimo zakisati in hkrati soliti. Priporočamo ga pri pripravi omak, krem, začimb in okusnejše "domače" majoneze. Odličen je za začinjanje kuhane in presne zelenjave, kjer nadomešča kuhinjsko sol in daje prijeten kiselkast okus.
-
Javorjev sirup grad C je 100% naravni javorjev sirup, kot nalašč za tiste, ki so bolj sladkosnedne narave in se nikakor ne morejo upreti sladkim stvarem. Ta sirup je naravno sladilo, katerega so poznali že Indijanci in ostala ameriška plemena v severovzhodnih predelih Združenih držav Amerike in iz jugovzhodne Kanade.
-
Blato mrtvega morja, ki je izredno bogato z minerali, se uporablja za terapevtske obloge in maske. Deluje proti kožnim težavam ter razstruplja, očisti in revitalizira kožo ter telo. V svoji sestavi ima prisotnih več kot 35 mineralov (kalcij, magnezij, železo, kalij,...) in naravno prisotne organske elemente.
-
Čebelji vosek izdelujejo medonosne čebele delavke in se pogosto uporablja v kozmetiki ter farmaciji. Koži daje mehkobo, elastičnost, vlago in jo hkrati ščiti pred obolenji. Uporablja se kot sestavina za različna mazila, kreme, mila, ličila, obliže in druge pripravke. Poleg blagodejnih učinkov izdelkom povečuje gostoto ali daje plastičnost/trdnost.