Trgovina
-
Morske alge iz Glicije v Španiji. Rjavo-sive lage, ki rastejo na globini 12m. So ročno nabrane in sušene na temperaturah do 38C. Primerne so za kuhanje in pečenje. Na sebe vežejo težke kovine. Težkih kovin v prebavnem sistemu ne izločajo, zato jih vedno zaužijemo kot zelenjavo. Pri namakanju žit in stročnic, jih namakamo in kuhamo skupaj z njimi. Pomagajo pri prebavi žitaric in stročnic.
-
BIO lešnikov namaz 20 chocolate je narejen iz samo 3 sestavin in je božanskega okusa. Vsebuje 60% delež lešnikov ! Lešniki so sprva nežno praženi in nato zmleti v kremasto lešnikovo pasto. Pasti je dodan še ekološki kokosov sladkor in ekološka kakavova zrna, ki skupaj ustvarijo čudovit in kremast namaz.
-
Temno giandujo s celimi lešniki sestavljajo le 3 sestavine: 40% lešnikov, kakavova zrna in kokosov sladkor. Vse sestavine so iz nadzorovane ekološke pridelave. Lešnikova gianduja 20 chocolate je priboljšek, ki si ga brez skrbi lahko privoščijo tudi vegani in sladkosnedi, ki se izogibajo sladkorju. Slajena je namreč s kokosovim sladkorjem , ki ima zelo nizek glikemični indeks. Za sladkanje brez slabe vesti.
-
Bio brezov sok je čisto in obnovljivo darilo narave. Skoraj kot voda prozorna tekočina rahlo sladkega okusa je polna hranil. Zbira se zgodaj spomladi v neokrnjenih predelih Bele krajine in Gorjancev. Nekatere spominja na svežo izvirsko vodo, druge na kokosovo vodo, vsi pa menijo, da je sok prijetno osvežilen in da odlično odžeja. Bogat je z makro- in mikrohranili (vključno s proteini in z amino-kislinami), pa tudi z encimi, elektroliti in s kalijem. Vsebuje tudi saponine.