Trgovina
-
Eko borovi vršički z medom je izdelek slovenskega porekla, ki vsebuje ekološki izvleček iz borovih vršičkov in ekološki med. Ne vsebuje alkohola, konzervansov in barvil, zato je primeren tudi za otroke od enega leta dalje. Že naši predniki so pripravljali preparate iz borovih vršičkov in sladkorja. Ker vršički vsebujejo veliko naravnega vitamina C, krepijo splošno odpornost.
-
Eko sok rdeče pese z medom je izdelek, ki vsebuje 16-kratni koncentrat rdeče pese, ki ni toplotno obdelan, in ekološki med. Rdeča pesa je ekološkega izvora, pridelana na biodinamični način, ki doda izdelku še dodatno kvaliteto. Svežemu soku rdeče pese po posebni hladni metodi odvzamejo vodo. S tem dosežejo, da v izdelku ostanejo vse snovi, ki jih vsebuje sveža ekološka pesa. Izdelek je slovenskega porekla. Ne vsebuje alkohola, konzervansov in barvil, zato je primeren tudi za otroke od enega leta dalje. Za boljšo absorbcijo pozitivnih učinkovin izdelek vsebuje C vitamin.
-
Eko sok rdeče pese z medom je izdelek, ki vsebuje 16-kratni koncentrat rdeče pese, ki ni toplotno obdelan, in ekološki med. Rdeča pesa je ekološkega izvora, pridelana na biodinamični način, ki doda izdelku še dodatno kvaliteto. Svežemu soku rdeče pese po posebni hladni metodi odvzamejo vodo. S tem dosežejo, da v izdelku ostanejo vse snovi, ki jih vsebuje sveža ekološka pesa. Izdelek je slovenskega porekla. Ne vsebuje alkohola, konzervansov in barvil, zato je primeren tudi za otroke od enega leta dalje. Za boljšo absorbcijo pozitivnih učinkovin izdelek vsebuje C vitamin.
-
Konopljino olje v oljarni Pečarič proizvajajo s hladno stiskanim postopkom. Je nefiltrirano in nerafinirano, kar botruje k mogim prednostim. Olje ohranja vsebnosti mineralov in vitaminov, je temnejše zelenkaste barve, odličnega okusa in združuje mnoge pozitivne učinke. Olje pridelujejo iz semen konoplje iz ekološke pridelave.
-
Jedilno nerafinirano in nefiltrirano eko lešnikovo olje, pridelano iz suhih lešnikovih jedrc iz ekološke pridelave. Lešnikovo olje vsebuje 60 odstotkov maščob, 13 beljakovin, 10 odstotkov sladkorja, vitamine skupine B (B1, B6) in E, rudninsko bogastvo, kalija in kalcija, fosfor, magnezij in železo. Eko lešnikovo olje vsebuje tudi manjšo količino mikroelementov selena, stroncij, bor in molibden. Vsebuje alergen: lešnik. 100% naravno in hladno stiskano olje.
-
Pečarič EKO marelično olje je jedilno, nerafinirano in nefiltrirano olje, pridelano iz grenkih mareličnih jederc iz ekološke pridelave. Pakirano v temne steklenice, ki varujejo olje pred svetlobo in morebitnim kvarjenjem, velikost steklenice pa omogoča čim manjšo prisotnost kisika v steklenici. Tako je zagotovljena obstojnost in kvaliteta olja.
-
Jedilno nerafinirano in nefiltrirano olje črne kumine, pridelano iz semen črne kumine iz ekološke pridelave. 100% naravno in hladno stiskano olje. Pakirano v temne steklenice, ki varujejo olje pred svetlobo in morebitnim kvarjenjem, velikost steklenice pa omogoča čim manjšo prisotnost kisika v steklenici. Tako je zagotovljena obstojnost in kvaliteta olja.
-
Eko orehovo olje je jedilno nerafinirano in nefiltrirano, pridelano iz orehovih jedrc iz ekološke pridelave. Eko orehovo olje ima bogat, oreškov okus, ki je kot nalašč primeren za solatne prelive, aromatiziranje rib in zrezkov, polivke za testenine in dodatek k sladicam. Eko orehovo olje je najbolje uporabiti termično neobdelano, hladno. Ko orehovo olje segrevamo, moramo biti previdni, saj lahko hitro postane grenkega okusa.
-
Eko šipkovo olje je 100% naravno in hladno stiskano olje s poli nenasičenimi maščobnimi kislinami. Pridobimo ga iz mesnatega dela pešk šipka. Šipkovo olje je primerno za regeneracijo celic, saj pomaga pri razširjenih porah in blaži simptome aken. Je zlato redeče barve, nima vonja in se hitro vpije v kožo, tako da ne pušča madežev, koža pa je po nanosu svilnata.
-
Da je Byodov balzamični kis originalno iz Italije, je mogoče prepoznati po znaku za zaščiteno poreklo. Posebno razmerje mešanice rdečega vinskega kisa in zgoščenega grozdnega mošta zagotavlja posebej uravnotežen harmoničen okus tega ekološkega balzamičnega kisa, ki se proizvaja izključno v severni italijanski provinci Modena.§Pripravljen je z naravno fermentacijo. Byodo kisi se ne segrevajo z namenom, da ohranijo dragocene encime in arome.
-
Srečnejše kot so kokoši, okusnejša so jajca - to je Byodovo vodilo, ko gre za majonezo. Jajca, ki jih uporabljajo zanjo, prihajajo z bavarske bio kmetije, na kateri imajo kokoši za sprehajanje širno zeleno površino. Kremna, gosta in bogata tekstura Byodove delikatesne majoneze bo dopolnila in oplemenitila številne obroke.
-
Z 80-odstotno paradižnikovo kašo, paradižnikov kečap v plastenki obljublja dodaten sadni užitek. S posebnim paradižnikovo-sadnim okusom se gurmanske sanje uresničijo! Iz sveže nabranih italijanskih ekoloških paradižnikov. V nasprotju z običajnimi kečapi, sončno dozorele, sveže nabrane paradižnike za ekološki kečap Byodo takoj po pranju na kratko poparijo. To ohranja sadni okus in čudovito rdečo barvo.
-
Brizg Byodovega bio jabolčnega kisa v hipu spremeni kozarec vode v okusno in zdravo pijačo. Za pripravo bio jabolčnega, naravno motnega kisa so pri Byodu uporabili le domače sorte jabolk. Pripravljen je brez pregrevanja pri visokih temperaturah, da bi se ohranili dragoceni encimi in esenca. Ker ni filtriran, pač pa takoj po izdelavi polnjen v steklenice, je moten, na dnu steklenic pa se naredi usedlina. Oboje ne vpliva na kakovost, pač pa je znak naravnega proizvodnega procesa.